hatsan pretector var gayet menunum. Şimleme işi cok uzun alperen ya verdim ayar da 4 4 luk degil tabi.
Valla hocam ben de 125 sniper kullanıyorum yaylı, üzerinde Dm60 dampa ayak var dürbünün ayarında sorun olmuyor hiç optik merkezleme de yok. Yalnız size tavsiyem tüfeğiniz yeniyse o protector ayak da kurtarmaz. Dediğim gibi yanlış anlamayın da sorun ne tüfekte ne dürbünde o tüfekte dürbün kullanmaya çalışan da
Şaka bir yana bu magnum sınıfı tüfeklerimiz biraz fazla teper bunlar da yay rodajını tamamlamadıkça isabet tutturmak zordur. 5 yıllık mod 125 im vardı o kadar güzeldi ki nokta atışı yapıyordum. Elime başka bi mod 125 geçti onu kullandığım zaman fark ettim ki benim tüfeğin yayı ölmüş bitmiş. Neredeyse tepme yokmuş benim tüfekte yay değişimi için fabrikaya yolladım geçen gün =) geldiği zaman da dürbünü takmayacağım dampa ayakta kurtarmayacak biliyorum, tüfeği kurulu bir şekilde bırakıp öyle bekleyeceğim yay yumusasin diye belki ondan sonra takatim dürbünü. Yani diyeceğim o ki tüfeğinizin biraz yumuşaması lazım tepmenin düşmesi için. Bir de protector ayak için site de facede de bir kaç geliştirme vardı sarsıntıyı daha iyi absorbe etmesi için bunları deneyin. Dürbünle temas yerlerine kauçuk lastik koymak gibi. Yalnız fazla vidaları sıkmamak lazım esneme payı bırakmak lazım dampa ayakta olduğu gibi. Protector ayağında yaylı kısımlarını vs sertleştirmek lazım dilerseniz tüfeği koyun yandan videoya çekin tüfeğin nasıl teptiğini, dürbün ileri geri gelirken nasıl sert çarptığını ağır çekimde izleyin ona göre bir önlem bulun. İsabet sorunu sizden değil tüfeğin güçlü olmasından kaynaklı.