hocam nasıl son durum gücünü ayarlaya bildinizmi
v.kucuk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elinize sağlık güzel atışlar.
-
Geçmiş olsun.Kargolardan çektiğimiz ne böyle pallet alırsın kutu yamuk tüfek alırsın dipçik kırık şimdide hırsızlığa soyunmuşlar arkasını bırakma kesinlikle.
-
Tebrik ederim abi güzel atışlar.
-
herzaman söylerler zaman geçtikçe eski malzemeler daha iyi diye buda oyle sanırsam hocam
-
Gerçekten muhteşem paylaşımın için çok teşekkürler.Adaya yolum düşerse muhakkak ugruycam yanına bu güzelleri görmek için.
-
Teknik servise gerek yok teknik servis gibi arkadaşlarımız var ellerinden gelmiycek iş yok.
Paylaşımda çok güzel olmuş elinize sağlık. -
10 numara olmuş murat iyi günlerde kullan.Bu arada beklediğine deydi yani artık kaşınmassın
-
30 gr 5.5 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
-
Şu anda tüfeğim olmasada bende almak istiyorum çok şekil duruyor.
-
Abi çok geçmiş olsun allah korumuş valla kör kurşunla gidecek insan evinde bile
-
Abi sonuçta lisans falan cıkarmış yani ben foruma uye olmadan lisans falan nereden haberim olacak burda öğrendim ne öğrendiysem.
-
Bu arkadaş forma üze olmasın sakına toptan küllüm oluruz
-
Senin yerine benim satmamı istermisiniz diyecektin sende tepkisi nasıl olacak bakalım.:)
-
Hayırlı olsun 90'ta karar kıldın yani kullandıktan sonra görüşlerin nelerdir paylaşırsan sevinirim.
-
Bende çok araştırdım apnea powerpoint yeni başlayanlar vede provesyonellerin vazgecemiyce zıpkın olarak görülüyor bana tavsiyi ettikleri 75'lik
-
Toplu kullanım olmuycaksa 12lt tüpe hiç gerek yok yeterince agır bıkarsın ordan oraya taşırken al 6 lt keyfine bak
-
Süper olmuş abi çok güzel duruyor ellerine sağlık.
-
Hayırlı olsun kazasız kullanmanız dileğiyle.
-
Tüfegimiz olmadığı için tüpüyle idare edin dediler.