Bendede buna yakın bir arıza vardı. Herşeyi yapıyordum emniyeti kapatıp tetiğe bastıgımda her 5 atıştan birinde tetik basmıyordu .Namluyu açıyordum sonra birdenbire ateş alıyordu parmağım az kala arasında kalacaktı. Hemen aynı dakikada Hatsan'ı aradım kargoyu karşıladılar.Aynı gün gönderdim bekliyorum şu anda
flowerhorn334 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hatsan sen demesen bile herşeyi yeniler yollar korkma.
teşekkürler.
-
Benimde her 4-5 atışta bir tetik tutuluyordu basmıyordu. ilk 3-4 atışta emniyeti kapatıp atışı yapıyorum sıkıntı olmuyordu sonradan emniyeti kapatıp atış için tetiğe basınca tetik basmıyordu servise yolladım .
-
Bilgiler için teşekkürler .Yarın Hatsan Fabrikasına varır kargo
-
Bu şişe kırma işi biraz karışık Şişeye, pelete, vuruş açısına, hava şartlarına, aynı model bile olsa elindeki tüfeğe göre değişir. Çok önemseme. Nereden ne kadar kırıyorsa vur gitsin.
Alemsiniz valla vur gitsin
-
Bu hobiye yeni başladığımdan forumda çok sayıda soru soruyorum bu yönden kusura bakmayın
Yaklaşık 3 gündür tüfek ile atışlar yapıyorum.Havalı tüfek Hatsan mod 90 245m/s (800fps)
Bir ara ne kadar enerji ürettiğini ölçen bir sayfa bulmuştum onu kaybettim.Bu tür bir tüfek ile ve doğru pellet seçimiyle kaç metrede şişe kırabilme gücüne sahiptir acaba ?
-
mal 3-4 günlük .tabikide geri vericektin başka tüfek alıcakttın .keşke önceden sorsan... geçmiş olsun
o yönden haklısınız ama şimdi aldıgım yere kargola sonra yenisi gelecek .Yine bir sorun çıkarsa ugrasmam kırarım tüfeği sonra
ama fabrikaya gonderırsem gerekli bakımını yaparlar belki baska yerindede sorun çıkar onlarıda kontrol ederler diye düşündüm -
3-4 gün önce aldıgım mod 90 'da tehlikeli bir arıza vardı.Emniyeti açıp kapatırken ateş alıyordu tuhaf bir durum .Bende bunun yakın zzamanda başıma iş açacagını dusunerek aynı gun hatsan fabrıkasına kargoladım.Kargo ucretını Hatsan karşıladı.
Acaba aldıgım yerden değişim talep etseydim daha mı iyi olurdu .Çünkü Hatsan Silahı açacak Nede olsa tüfek açılmış olacak bir nebze eskimiş gibi olacagını dusunuyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? -
Dürbun ayarı var mı acaba ?
2 gun once hatsan mod 90 aldım yanında dandık 4x20 dürbün hediye verildi onu takıyorum 10 metrede 12 den vuruyorum . -
Kargoyu sen ödersin, hatsanın aras kargoyla anlaşması var daha uygun gönderebilirsin arasla.
mail yoluyla ulaştım Hatsan'a benı aradılar kargoyu ödeyeceklerını soyledıler bende bugun verdim kargoya yoksa bir kaza çıkacaktı ve bugün hatta çıkıyordu bile kendiliğinden ateşledi silah
-
Bugun 1-2 atış yapayım dedim yine tutuldu tetik sonra birşey olmasın diye emniyeti aktif edeyim dedim biranda ateş aldı önümde birisi olsaydı Allah korusun kötü durumlara yol açabilirdi .Şimdi kutusuna koydum hatsandan gelecek telefonu bekliyorum .Sizce kargoyu onlar mı öder
-
Kargo ucretini hatsan oduyormu acaba ?
simdi 6-7 atis yaptim sikinti olmadi fakat soyle bir durum var namluyu yavas kapaatiyorum bazen tamm kapatamaadan geri acip yeniden kapaatiyorum ondan olabilir mi sevgili arkadasllar
-
20 atistan sadece 2 atis ta o duruum oldu pelletin tam yerlesmemesinden kaynaklanabilir mi ?
-
2 gundur mod 90 kullaniyorum pelleti yuvaya suruup namluyu kapatiyorum sonra emniyeti aciyorum ates icin tetige bastigimda tetik kilitleniyor namluyu acinca bir sure sonra namlu kendiliginden kapaniyor birgun parmagimi koparacak diye korkuyorrum nedeni nedir acaba namluyu kapaatirken mermimi sıkısiyor acaba ?
-
Baştan sona kadar okudum gerçekten çok faydalı bilgi yeni başlayanlara ve kendini geliştirmek isteyenlere tavsiye edilir.
-
2 gün içinde mod 90 elimde olacak ilk geldiğinde yapacagım gez arpacık ayarı olacak mı ?
-
Akvaryum muthıs olmuş iyi düşünmüşsünüz.Sanırım dalgıç floresanı takmışsınız akvaryuma .Onun yerıne balast ile daylıght ısık takarsanız balıklar daha iyi gorunur renklerı belli olur . Benimde 200 litre akvaryumum var