bilyac tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dürbünü söktüm sanırım çözüm red dot tarzı yada 4x32 gibi hafif küçük dürbün
Teşekkür ederim cevap için.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Mod 135 Vortex i bende kullanıyorum ama ağırlığı gerçekten can sıkıcı
eşimede alıştırdım bayramda tatilinde zor kaldırıp hedefe zor doğrulttu tüfeği,
sırf bu yüzden dürbün takmıyorum dahada ağırlaşmasın diye satmakta istemiyorum.
acaba bunun kundağı plastik mod 125 kundakla değiştirebilirmiyiz?
-
video faydalı olmuş elinize sağlık
-
hatsan mod 135 vortex kullanıyorum 5.5 gayet iyi
Güçlü bir tüfek olduğu için isabetli .
-
bu alanda şuan inşaat var maalesef atışa uygun değil istanbulda yeni yer bulmak zor gibi
bu sens sadece iki defa atışa gidebildim oda istanbul dışı kastamonuya gittiğimde oldu.. -
11. gün sonunda iletişim kurmayı başarıp ellerinde isteiğim marka dürbün olmadığını söyleyip muadillerinden biri önerip kargolardılar.
-
bu lanet siteden daha önce dürbün almıştım sorunsuz alışveriş olmuştı
geçen hafta maalesef ödemesini kartla yaptığım dürbün ve ayağının akibeti hala belli değil telefonlada ulaşamıyorum kimseye pazartesiye kadar bekleyip tüketici hakem heyetine başvurucam -
Merhabalar antonov nick li ohuz arkadasin ani bir kararla askere gitme karari alinca elindeki alet edavat ne varsa elinden cikardi nendw tek gitmiyorum, son iki gidisimizde cok fazla merakli sarhos yüzünden keyfimiZ kaçmıştı bu mekanda
-
bir önceki aldığım crosman daha iyiydi son aldığım ise beni tüfekten soğuttu resmen bu kadarmı rezil ve istikrarsız olur her kutusu..
-
Konuyu çok acele açmıştım tarihi bile yanlış yazmışım mesajlarda cevapsız kalmış, bir dahaki sefere herşey tam olucak.
bizden önce oraya giden arkadaşlar olmuş ortada tabanca tüpleri gördük.
-
23 kasım pazar günü ANTONOV nickli Oğuzhan arkadaşım ile atışa gidicez gelmek isteyen arkadaşlar bekliyoruz.
geçen haftada buluşma yapıcatık falat olmadı yol tarifi diğer konuda var.
İstanbulTeam Sehire 8 dakika uzaklikta arazi "anadolu yakasi" sofraya buyrun :)
-
senden önceki kurban benim, benim x20 supressor de bir optima dağıttı, daha kaliteli bir dürbün almak en iyisi tabi dampa ayak ile kullanın diyen tecrübeli arkdaşlarıda göz ardı etmeyin.
-
yağmur olmaz ise güzel bir gün olucak bekliyoruz arkadaşlar.
-
senin wr yi kıskandım birde iyi iş çıkarmıştı x20 de biliyon
-
her şeyiyle güzel tüfek ama o yay sesi ve çınlaması az olaymış keşke
-
hafta içi ve geceleri burda içki içen çok oluyor şişe bulmak zor değil ayrıca etrafa dağılmış şişeleride tek bir noktaya toplamış oluyoruz
-
Hocam ben de çok düşünmüştüm x10 varken. Ne yazık ki ebay falan kullanmıyor satan. charliedatuna site bu. Paypal kullanıyor.
maalesef paypal de kabul etmiyor kendi sitesinde yazıyor belki bilemdiğimiz başka sitelerden alan varsa iyi olurdu.