tüfeği nerden aldınız
kralmertzxy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tüfeği nerdn aldınız ?
-
öncelikle tüfeğinizi çok beğendim. Keyifli atışlarda kullanın.
Tüfeği nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim ?Saygılar...
-
benim öyle bi bütçem olsa ilk dianayı düşünürrüm. Namludan kurmada diana mod 350 magnum. Ama alttan kurmada kesinlikle AA derim. Beklentilerinizi karsılıyan bi tüfek. Emre abinin dediği gibi 60-70 metreden hw97k süper işler cıkarabilir. Ama daha fazlası ve tahribatı için AA prosport diyorum.
İsmail abide demiş ben memnunum diye hw97k için. Demekki ismail abinin beklentilerini karsılıyo.
Ama sizin beklentileriniz farklı olabilir ?
Kafanız hiç karışmasın alın AA prosportu -
abi dediğim gibi AA prosport candır. Zaten dikkat et ft yarısmalarında genelde hem AA marka tüfekler basarı sergiliyo. AA almanı tavsiye edrim.
Saygılar....
-
abi alıyosun bi AA pro sport. Kaliteyi tadıyosun. Olay bu kadar basit.
Ben senin dediğini çok iyi anladım. Sizin istediğiniz olayı hw97k veremez. Dogru isabetli tüfektir,ama bnce eleyin.
AA pro sport çok çok güzeldir. Diana kadar agır değildir ve dianadanda aşağı kalır yanı yoktur.Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın diana düşmanı gibi falan. Bnim hedefim diana mod 350magnum almaktır.
Karar sizin. Gidin av bayisine inceleyin. Nede olsa fiyatları az değil.Saygılar...
-
aaa neden öyle diyosunuz ki. O kadarda ağır değil 5.1kgCİK
bence hw97k yerine diana mod 350 magnum almanızı tavsiye ederim. Hem güç hem isabet hem kalite.
Not:iki silahıda kullanmadım ama cok arastırdım video izledim
-
-
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
ata düşünmeye başladık yavaşyavaş
bu kinetik sistem nasıl bi yararı var acaba ? -
rkadaslar benim düşündüğüm sarsılmaz modelleri bunlardır.
https://www.airgunturk.com/www.h.ilalav.c…=9&urun=349
https://www.airgunturk.com/www.h.ilalav.c…=9&urun=350
-
bilgilendirme için cok tesekkür ederim. Süper poze düşünmuyorum.
bizim buralarda tarlalara domuz geliyo. Bu yüzden avımın 2/5 domuz avıdır. Şimdi sarsılmaz hugulu ata armsan gibi tüfekler ile tek kursunda en fazla arka arkaaya kaç defa atabilirim. Namlu patlamasın.
-
söylediğim bütçede marka/model önerirseniz çok iyi olur.
Saygılar...
-
biz 4+1 düşünüyoruz. En ideali gibi gelio. Tavsan.domuz.karatavuk.bildırcın.üveyk.arı kuşu gibi avları ypcaz. Bide bu sarsılmaz tüfekte tek kursun attıgımızda namlu patlamasın
-
Bi tane y.otomatik av tfeği
almak istiyoruz. Marka
olarakta SARSILMAZ düşünüyoruz.
Bütçemiz 1000-1250 tl arasıdır.
Ama kaç +1 almalıyız. Biz bu tüfekle uçar,kaçar her türlü ava gideriz. Bu
durumlar için uygunmudur -
bende cok sasırdım. Hiç bklemediğim bi performans sergiledi jet pelletleri.
-
Herkeze merhaba.
Hep gamo,hatsan grupmanları gördük. Bende değişiklik olsun istedim ve komşumdan torun k101 tüfeğini istedim. Fiyatı 100 lira.
Yanımada jet pellet ve gamo pro hunter pellet aldım.
Evlerinin önünde ayakta desteksiz biçimde 18 metreden atışlar yaptım. Ve çıkan sonuç beni oldukca sasırttı dogrusu.
Buyrun fotoda burda.http://r1309.hizliresim.com/1f/9/sgzyb.jpg
Saygılar...
-
bütün emeği geçenlere çok tesekkür ederim. Bu hafta muglaya gittiğim için foruma fazla giremedim. Hemen sonuca geceyim az önce dayımı aradım. Ve cuaresi gününden bu yana gelmez olmuş. Teknosman abinin söylediği taktiği uyguladık. Havalı tüfekle vurmaya benimde gönlüm el vermedi bizim görmediğimiz bi yerde öldü galiba. Tüm habidaşlarıma hayırlı günler.
Saygılar...
-
şimdi size gerekli cevap verilcektir.
Saygılar...
-
şimdi kafa karıstırmak gibi olmasın amaaa..
Bugun striker 1000x ahsap kundagı inceledim. ve kısa ve öz yazıcam.
Kundagı gercekten cok hoş. Ama sadece kundagı iyi
isabetide iyi ama gücü konusunda sıkıntı var. Benım 5 sene önce torun k101 model bi havalı tüfeğim vardı. Ve striker ile bu tüfek arasında kundak dısında hiç bi fark yok. Kendim denedim diyorum. Bence o paraya daha değişik modellere bakılmalı. Mod 85 sniper düşünülebilir. Hem dürbünde hediyeli. 3-9x32.Bunlar tüfeğin bende bıraktıgı izlenimlerdir.
Saygılar....
-
telefondanbu kadar oluyo hala yetkili bi av bayi mesj atmadı. Yusuf bey
Saygılar...