Youtube kanalına bende aboneyim bunun. Taktiksel açıdan çok iyi videolar var herkese tavsiye ederim
armstrong26 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
asg markasının tabancaları için ürettiği moderatörler var bir sitede görmüştüm
-
kullandığınız pelletten yada silahın namlusundan olabilir. kaliteli bir pelletle grupman yapın
-
şu anda isabet benim için pek önemli değil grupman yapmam. ama attığım yere gitse iyi olur
-
bende öyle düşünüyorum. kurşun bb atıldığında belki isabeti arttırır ama çelik bb atıldığında namlu zarar görür
-
paraşütü nasıl koydunuz şarjöre ?
-
-
-
yedek şarjörü bulabilirseniz talibim. birde hangi bb markasını kullanmalıyım. evde atış yaparken gamo round( kurşun olduğundan sekmez gibi geliyor) dışarıda ise asg veya ekolün bb lerini kullanmayı düşünüyorum. sizce uygunmudur.
-
Px107 plastik olması dışında tavsiye edeceğim bir model...
Kendimde kullandım. Isabet ve şişe kırma anlamında tatmin edecektir.
Pt80 de kullandım ama hız ve tüp sarfiyatı anlamında problemlidir...
plastik olmasıyla bir sorunum yok görünüşü hoşuma gitti. halen kullanıyormusunuz. yedek şarjörünü bulabileceğim bir yer varmı sizin bildiğiniz
-
px 107nin yanında pt 80 modelide vardı. bu tabancalardan hangisini önerirsiniz ?
-
benzeri videoları izlemiştim. bana kırar gibi geliyor. ilginiz için çok teşekkürler
-
ciddi bir fikrimin olmamasi kaydiyla
bahsedilen rakam 200 olunca beklenti cok olmamasi gerektigini dusunuyorumyada en basinda ne tur ve nerede atislar yapacaksiniz onu belirlerleseniz
marka ve model seciminde daha dogru bir yol izlemis olursunuzGenellikle bahçemde şişeye tahtaya tenekeye vb. atış yaparım fazla bir beklentim yok silahtan. max bütçe 200 lira zaten. 25 metreden şişe patlatsa yeter. 2. el istemiyorum bu yüzden sıfır olmalı.
-
Sizce gamo px 107 havalı tabanca nasıldır. Eskişehirde bir av bayiinde 200 liraya buldum. Orta güç ve isabetlilikte başka hangi tabancaları önerirsiniz.
Yardımlarınızı bekliyorum -
Eğer yerinizde cani, sorumsuz biri olsa o kediyi de vururdu. Güzel atışlar çıkarmışsınız. İyi atışlar dilerim
-
aldığın av bayiine git direk değiştirsinler. es55 de tüfek atmayınca gidip direk değiştirdim.
-
tüfeğin yanında gelen 2 kutu 5.5 jet pelletin uçları sivri olmak yerine damla sakızı gibi sağa sola yatık olunca bi kaç tane atıp sattım jetleri. bende tenekeyi delemiyor şişeyi kıramıyordu. gidip victory sport aldım delmeye öyle başladım
-
yanlış anlama da iki atışta nasıl işini bitirdin?? ilk atıştan sonra kaçmadı mı hayvan???
ilk saçma göğsüne geldi. hayvan yerde kıvranırken yanına gidip acı çekmemesi için kafasına attım.
-
bende aynı durumda kalmıştım. eser es 55 ve gamo magnum pelletle 2 atışta işini bitirdim. o mesafede pelletin pek bir farkı olmaz. pellet işini kafaya takma. mümkünse kafasından yada karnından vur. kurtulma ve kaçma şansı azalır,kalmaz.