Teşekkür ederim yararlı oldu.
MANKU tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Herkese merhaba,
Zoraki tabancam ile tek pompada crosman hollow point 10 gr 4,5 mm pelet sıkışıyor. Her zaman yapmasa da arada yapıyor. Namluya yerleştirirken de çok zor giriyor. Sert bi pelet olduğu için olsa gerek. Silaha ve namluya zararı olur mu? jsb 8 gr pelette böyle birşey olmuyor. Yoksa minimum 2 pompa olarak mı kullanmam gerekli? -
sağol emrah abi, kel kör bu kadar ayarlayabildim. Nasip olursa ilerde aliexpress ten orjinal bi kamera aparati alırım.
-
Beğenmenize sevindim, bu arada telefonum LG G2
-
Arkadaşlar, abiler begenmenize sevindim. Pvc boruyla falan yapılabilir. Evdeki malzemeler değerlendirilip daha çok buluşlar yapılır aslında.
-
hobidaşlar bu da kamera takılıyken atış videosu.
-
Cümleten selamun aleyküm,
Bugün evde boş boş takılırken, kamera aparatı yapayım dedim ve parfüm şişesini güzüme kestirdim. Şansıma şişenin kapağı dürbün çapına tam uydu ve işimi kolaylaştırdı ama biraz kısa geldi. Ben de arkasına iki somun attım ve mesafeyi kurtardım. Bide siyaha boyadım güzel oldu sanki. Zoom yaptıkça görüntü biraz bozuluyor ama olsun yinede bedavaya dürbün aparatı yaptık Birde video çektim, youtuba yükleniyor onu birazdan yüklerim. Herkese keyifli atışlar.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Elinize sağlık güzel eğlenmişsiniz. Ben de yeni zoraki aldım 4.5mm ultra modeli. İkinci el aldım ve yarin elime ulaşacak. Heyecanla bekliyorum
-
Bugün derinlemesine bi araştırma yaptım da bir kaç hobidaşla tanıştım. Evet bir gurup varmış, katılacağım inşallah.
-
Konya da atış gurubu mu varmış? yıllardır arıyorum bulamadım. Musa ve Mustafa vardı onlarda yalan oldu gitti. Şimdi bildiğim kadarıyla herkes tek takılıyor, gurup falan hak getire.
-
zannediyorum ki at 44 ün 4 mm sacı delmesi imkansız, saç daha ince olabilir mi acaba.
-
İnşallah. Buyrun gelin tabi.
-
Gücü tam açtığım zaman atış sayısı 35 e kadar düşüyor ama vurduğunu yıkıyor. Tam kistigim zaman 60 kadar atış yapıyorum o da 80 100 metreye kadar idare ediyor. Ölçüm felan yapmadım. Tufegim long lw modeli. Ayrıca bahsettiğim değerler 200-100 bar arasidir.
-
Burası üniversitenin hemen arkasında güzel boş bi arazi. Her zaman bekleriz.
-
Herkese merhabalar.
Konya da malesef ki havalı tufek kullanan sayısı az, yani dışarıdan öyle gözüküyor. Çünkü buluşmalar olmuyor, kimse toplanamıyor , bir gurup gördüm 3 kişilerdi içlerine beni kabul etmediler.
Airgunturk sitesi sağolsun: Bu site aracılığı ile Konya da, temiz kalpli yardım sever iki arkadaş ile tanıştım. Bu 3. buluşmamız, artık kendi başıma atışa gitmekten sıkılmıştim. Simdi beraber gidiyoruz. Pazar günü yani dün buluştuk, buyrun resimler. -
Eline sağlık mustafa abi 10 numara olmus.
Forumu takip eden silah üreticileri eminim seni yanlarına çağırıyorlardir. Ar-ge bölümünde çalışmak uzere. -
Yusuf abi candır can.
-
hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Çok güzel bi tüfek.
-
Pcp de kullanacaksan 400 tl ye bile çıkmana gerek kalmaz. replika dürbünler (bushnell,tasko,nikula vs.) işini çok rahatlıkla görür.
Dürbün özelliklerinde ise 16 veya 24 zoom, mercek çapında ise 44 veya 50 yeterli olur. Sana tavsiyem forumu bolca takip et.
Tabi unlar benim görüşüm, ustalar daha iyi bilir. -
Güzel vakit geçirmişsiniz gibi gözüküyor, tebrik ediyorum.
Hem tarihi bir gezi, hem de havalıyla atış keyfi.İyi Günler...