bende dun aldigim at44s10 long modelinde geldiginde fabrika ayari tam kapali sekilde iken asiri hizli atiyor.modeller arasinda degisik olabilir mi guc ayari. Kisa mesafe atacagim icin en gucsuz halde bile atsam yeridir.onceki at44 tactical modelimde kapatinca az atiyordu.bunda kapaliyken.cok atiyor.tamamen mi.acmam lazim bilen abiler kardeslerim varsa sevinirim.
isocix55 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ellerine Sağlık O mesafede o grupmanı yapabılıyorsan o tufekle sen artık olmuşsun demektir FT yarısmasına Dürbünsuz Gitmelisin Gercekten o tufekle Gez göz cok ıyı sonuclar verıyor mod 125 ımde de gez goze alıstım cok ıyı sonuclar verdı dedım durbun nedir yaa :)) Tekrar tebrık ederım ...
-
bılemıyrum aradım bgun hıc bakmadılar 14 sularında. dedıgın olabılrde şirkette hıc mı ılgılı eleman yok sacmalık.
-
stoegere 2 gun once maıl attım hala ne cvb var ne baska bıse anlamadım gitti.
-
fabrıkaya gonderırken kargo alıcıdan yapsak olur mu hatsan yapıyor valla öyle deneyen var mı acaba bunu.
-
bız derdımızı anlatalm adamlar sohbet etsın heygıdiiii
-
steoger'e mail attım bakalım hatsan gıbı arıyacaklar mı fabrıkaya gndermem gerekıyor mu kesınlessın gonderırız mecbur yapacak bıse yoksa. bırde normal oldgunu bende zannetmıyorum cok basıt dusuyor cunku var bır sıkıntısı. atıslarda problem cıkartmıyor .
-
yarın tekrar kontrol edecem bakalım sallayıncada dusuyor mu . o namlu pimi az bıse ıcerı bastırınca gırmesı normalmı onu ogrenmek ıstıorum bellıkı sorun var dostum dustugune gore haklısın
-
oldu sıparıs yapınca fabrıkaya gıdıp bana gelsın kullanmadan anlayamazsın . sorun teskıl ederse gnderırım fabrıkaya buyuk ıhtımal o manlu dılının yayında sorn var. ıcerı bastırınca bıraz gırıyor. hatsanda hıc kıbırdamıo bıle. normal mı anlamadım ki
-
kaderımızde var olum bızım ılklerde hep sıkıntı cıkıo dıe sanslı bırı olsam anam kız dogurdu valla o derece sanssız brııyım
-
tufek yenı kullanıldı daha 250 lık kutusu bıtmedı bıle. bnm yapabılcegım bıse yoksa ılle fabrıkaya gndermk gerekıo sanırım.
-
namludakı dile dokununca ıcerı kacıor hatsan gıbı degıl hatsanda hc ıcerı kacmıor ordakı yay yumusak oldugundan olabılır mı .
-
yenı almıs oldugum tufegı bugun arazıde bıraz vakıt gecırme ımkanım oldu kısa mesafeda catıda atarken farketmedıgım bır durumu arazıde atıs sırasında farkettım. NAmluyu kırınca kapattıgım zaman cok hafıf bı dokunmada dilden cıkıp namlu hafif düşüyor ve atıs sırasında farketmez zorlanıyor. bu normal mı x20 suppressor modelınde merak ettım. yanı kurarken sorun yok ama kurduktan sonra haff dokunmada dusuyor namlu. dıger kullanan arkadaslar bılgılendırırse cok memnun olurum.
Teşekkürler.
-
kısa zamanda arazıye gıdıp gucunu test etmek ıcın sıselerı bırıktırıorum mod 125 le buz ettgı mesafelerden deneyecm 100 mtre gıbı msafelere yada 70 m gıbı bakalm 4.5 mm nasıl etkı edecek mermıler gercekten kucukmus ılk defa 4.5 mm aldım etkısını cok merak edıorum.
-
x20 sup modelını dun aldım kullanmaya basladım kısa mesafelrde gayet basarılı uzun mesafe ııcın arazıye cıkamadım. ama sesı gayet ıyı dıger yaylılara gore. basarılı bır tufek gercekten. zevk alacagınız bır tufek gıbı geldı ben almaya basladım
-
dampa ayak zatende resımde farkettım mod 125 de takılı degıldı durbun sus olsun dıe koyım dedım durbunu ters koymuşum
-
resım atmayı bı beceremedım yaw
-
[Resim Engellendi: http://p1308.hizliresim.com/1d/n/rqjbp.jpg]" wcf_src="[Resim Engellendi: http://p1308.hizliresim.com/1d/n/rqjbp.jpg]" alt="a>" title="a>" />
-
tesekkur ederım . gercekten bıraz sessiz hafıf ve ısabetlı olması atıs yaparken zevkı tattırıyor . tahrıbat olarak yok denılebılır . mod 125 ımden de vazgecemıorum şişeye degmesı tuzla buz etmesı ıcın yeterlıdır onun zevkı cok ayrı
-
yaklasık 7 8 aydr kullandıgımız mod 125 th 5.5 mm ıle bugun gelen x20 sup modelının gercekten bırbırıne zıt oldukları atıs yapınca anladım ama bana gre efsaneler (mod 125 ) unutulmaz.tahrıbatının ne kadar oldugunu bılıyorsunuz
isabette dedıklerı kadar ıyı bır tufek olan x20 sup modelıne gercekten katılıyorum. grupmanlar yapıldıkca paylasım yapmaya calısacagım.
hız olarak 4.5 mm uzerındekı fps ye ınanmıyorum o kadar yok denılebılır. zevkle atıs yapılacak bır tufek oldugu ıcn aldım gercektende öyle