Forum günlerdir kapalıydı, açılsa da son durumlardan bahsetsem diyordum.
Tüfekten çok memnunum, 2 gün önce bahçeye gittim ve 100e yakın peleti çekirdek gibi çitledim tüfekle az vakitte 1000adet JSB 18.13 peletim de yarın gelecek kargoyla İndirim kuponu, banka kampanyası ve kargo bedava ile pelletlerin tanesi Spoton Pars'la aynı fiyata geldi. Şunu belirteyim, tüfeği kurmak çok kolay geliyor bana. Gayet seri şekilde kurup atış yapıyorum hedeflere. Bu da şunu düşünürdü bana "Mod 135 Vortex QE mi alsaydım acaba". Mod 135'i de kurmada sorun yaşamam diye düşündüm daha zor olsa da.
Mod 135'ten uzak durma sebebim, "kurması zor" şeklindeki yorumlar ve Mod87'den ağır olmasıydı. Ayrıca tüfekte ahşap sevmem, hele ki "Hatsan'ın ahşaplarının çizilmek için bahane aradığı" yorumları da olunca hoş görünmedi gözüme.
İyi haber şu, atışa gittiğim bir arkadaşım da havalı tüfek istiyor. Daha güçlü olsun, mermisi en büyük olsun istiyor. Mod 135 6.35 alacak sanırım. Atışlarda hep birlikteyiz, yani o da alırsa iki tüfeğim olacak.
İyi ki bu tüfeği almışım. 20 kalibre Bora tüfeğimi kaldırdım. Zaten fişek zammı protestosu yapıyorduk, koli koli fişek stoğuma dokunmadan yaşarım