Xt ve xtr güncellemesi nedir?
talaymu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Atef firmasını internetten inceledim. 1984 de bu yola çıkmışlar ve en son Sarsılmaz Türkiye toptan satışını almışlar. Web sitelerini geliştirmeleri lazım, imalattan hiç bahsetmiyor, sadece pazarlama olarak anlaşılıyor.
-
Balistik eğrisini görebilmek için, Hawke chairgun uygulaması faydalı olabilir. Dürbünlü sıfırlamalarda biri yakın diğeri uzak olmak üzere 2 ayrı mesafeye sıfırlanmış oluyor.
-
Hayırlı olsun, bol atışlar.
-
Girişiminiz takdire şayan, tebrikler kolay gelsin.
-
Uzun yol için hangi jant ölçüsü uygundur acaba?
-
Yaf fişekleri özellikle belirttim, zuber 36 lık şişme yapıyor, aynı zamanda boşaltma sırasında prinç kısım, plastik kısımdan ayrılıyor.
-
Grupman oluşmuyor, çünkü trap plaklarına atış yapıyoruz ve kırıyoruz. (50-70 metre arası sabit hedef) . İyi nişan alırsanız, vuruyor.
-
Tek kurşunun adamı sarsması bir zevk, havalının ucuz ve bol atış yaptırması ayrı bir zevk. Vazgeçmeyin, beraber yürütün.
-
Pelet seçmeyen, açık kapalı her yerde atış yapılabilen hp 01 ultra ve moderatör sahibiyim. Listeye ekleyebilirsiniz.
-
Ciddi ve kaliteli işçilik, tebrikler.
-
Haniç lever action silahı 2015 başından beri kullanıyorum. Yivsizlerle meşgul olduğum için bu forumdan da uzak kalmıştım. Değerlendirmelerimi ttforumda paylaşmıştım. Özet olarak, yaf tek kurşunlar ile hiç temizlik yapmadan 500 atış yaptım. Bana göre namlu çapı, et kalınlığı ve işçiliği çok iyi. Hem 36 lık bol atış yapmak hem de lever action hevesinizi gidermek isterseniz çelik kasa modelini tavsiye ederim.
-
bu vesile ile geçen ay içinde alışveriş yaptığım a.su av ve a.mer av şirketlerine teşekkür ediyorum. eksiksiz ve zamanında teslimatları için.
a.su av şiparişime tüfek ruhsat kılıfı hediye koymuş sağolsun..