Öncelikle belirtmek isterim orası dendiği gibi bir avm nin otoparkında açılmış özel bir bölüm olan atış poligonudur. Kullanılan silahlar bellidir gamonun ve diğer birçok markaya ait toplamda benim bildiğim 10 tane silah vardır bunların haricinde ise 2 adet at 44 ve 2 tanede gamonun tüfeği aktif olarak kullanılmaktadır. Bahsi geçen yeri çok iyi biliyorum daha önce bende atış yaptım ve oranın sahibi ile iyi bir dostluğum vardır. Bunu kendileri de diyor biz burada gelip hevesini almak isteyen müşterilerimize bu tabancaları fiyat tarifemize göre veriyoruz ve atış yapıyorlar he ama bu tabancaların bu sporla uğraşan herkes tarafından istikrarlı olmadığı kesin ve bilinmektedir. Kısacası burası hevesini almak isteyenlere ve bu işi bilenlere açılmıştır ayrıca fark edildi ise mesafe 10 metredir ve burada zorakinin pistonlu tabancası da mevcut ama halkımız kendilerininde dediği gibi sadece şarjörlüyü merak edip uğraşmadan takır takır saydırıp gitmek istiyor bizde bunu sunuyoruz. Hobinin içinde olanlar ise geliyor tüfeğini gösterip ya onu deniyoruz tavsiyeler veriyoruz yada bizim at 44 lerimizden kullanıyorlar demişti.
Merak edenler için burada fotoğrafları mevcut : http://www.efepoligonhizmetleri.com.tr/Default.aspx