HuseyinACR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İnceleme fırsatım olmadı ama sanırım polimer malzemeden ve oldukca sağlam. Ki bi tanabca için gayette yeterli diye düşünüyorum.
Bir çok siparişim oldu o yüzden şimdilik sepette duruyor. İlerleyen zamanlarda bende zorakiye almayı düşünüyorum. -
Bu dipçiği gözüme kestiren tek ben değilmişim demekki Şubat ayında bu dipçik üzerinde çalışmayı düşünüyorum olma ihtimali oldukça yüksek...
Kabze kısmına montajı halletiğin zaman tamamdır. Ayarlanabilir bi dipcik çokta güzel.
-
Zorakiyede uyarlanabilecek tabancalar için hazır dipcikler var aslında denemek lazım.
-
Kendi yazıma kendim cvp vereyim belki bilmeyenler ve merak edenlerede fazydası olur.
Safir arms firmasını aksa arms devir almış. Ve safiri iyileştirmek için amerikaya göndermeye kadar gitmişler. Bütün testleri yaptıktan sonra çalışır vaziyete getirmişler. Gaz pistonu falan farklıymış. Eski safir sahiplerinede 300 tl karşılığı gerekli parçaları değiştiriyolarmış. Tüfek şuan sorunsuz çalışıyor alan ve kullanan herkez aynı şeyi söylüyor. Tek sorun boyası yağlı bez ile silinince azda olsa çıkıyormuş fabrikada hepsini düzelteceklerini söylüyorlar. Ha birde terik mekanizmasında plastikte kullanılmış daha doğrusu elyaf malzemeymiş fabrika öyle diyor
Yani 2015 safirlerden almayı düşünenlerin bir süre hada beklemesi gerekiyor yani benim tavsiyem. Çünkü bende beklemeye karar verdim. -
bat 39 unda dediği gibi. Lw namlu ve long olan modeli düşünmeden alabilirsiniz. Daha sonra ister tactical dipcik ister ahsap dipcik istediginiz modifikasyonu uygularsınız.
Zaten zaman içinde oluyor hepsi.
At44 üm ilk aldığımla alakasız şuan -
2. Sıradaki namlu ceketli olan baya yakışıklı duruyor zaten stoegerde hep yakışıklı tüek yapıyor denemek lazım.
-
Ferhat abi Orjinal almaya kalkarsan 1500 civarı bu modifikasyonlarla berabr 1800 2000 buluyor
-
Herkeze merhabalar.
Bir çok kişininde bildiği gibi safir t14 av tüfeği bir fiyaskoyla sonuçlanmıştır. 100 tüfekten 1 tane belki düzgün atış yapabiliyor.
Safir arms firması el değiştirmişti ve yeni sahipleri çok büyük vaatler vermişlerdi.
Yeni safirler üretilip firmalara gönderilmeye başlanmış söyledikelerine göre.
Buradan firma sahiplerine sanmıyorum ama varsa 2015bserisinden alanlara sormak istiyorum. Yeni safir söylendiği gibi metal ve sorunsuz çalışıyormu gerçekten.Henüz alan kişi olduğunu sanmıyorum ama forumda da bulunan bayilerimizden alan varsa bilgi almak isterim.
Saygılar. Hayırlı Günler. -
Arkadaşım hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasıp etsin fazlaca ateşli kullanan biri olarak bende safir benzeri bu tip silahlara heveslenen biri olarak size sunları sormak isterim silah komple metalmi jarjor metalmi hafif alemınyum karısımımı el kundagı pilastik mi kalite algısı nasıl komle metal olanı varmı ve agır magnum fişeklerde sorun yaratıyormu sizden tecrübelerinizi paylaşmanızı acızane rica edeceğim
Merhabalar. Teşekkürer.
Tüfek komple metal değil. 10lu şarjör yarı metal yarı plastik 5li şarjör metal.
El kundağı plastik ama alırken değişiklik yaptırabiliyorusnuz çeitli aliminyum el kundakalrı var.
Kalitesi güzel ben ve arkadaşım iki tane aldık gayet memnunuz. Komple metal olarakta fabrika ile görüşerek albiliyorsunuz
Fikir olması açısınından iki foto paylaşıyorum. İlki normal bir şekilde aldığınızda size gelecek ekipman ve tüek..
İkinci fotoda ise yapabileceğiniz modifiyeden sadece iki örnek -
Sorunu çözdüm msjı yazıp tamam dediğinizde uyarı çıkıyor ya hiçbirşeye tıklamadan sayfayı yenileyince oluyor
Teşekkürler bana çözüm işin ip ucu verdiginiz işin:)
sorun mail server arıza konu sahine siz mesaj yazınca mail atmak istiyor mail server bozulunca atamıyor sizde terkrar gönder diyorsunuz 2 kere oluyor sorun giderildi.Uzun süre geçmeden halletiğiniz için teşekkürler
-
Sorunu çözdüm msjı yazıp tamam dediğinizde uyarı çıkıyor ya hiçbirşeye tıklamadan sayfayı yenileyince oluyor
-
Kendi kadar fiyatıda cezbetseydi keşke
-
Genel olarak kullanılan yem sülünezdir. Sülünezi çoğu balık sever .
Sülünez ile birçok farklı balık aldım. Özellikle çipura. -
eveett kral da yapınca bt65 att ikilemi yerini kral a bıraktı
Şuaki kendi gözlemlerime göre ikiside aynı seviyede . Ama servis olanağı açısından da bakarsak hatsan hep bir adım önde. -
Bu paraya Optimanın 3-9×32 modeline bakabilirsiniz. İşinizi görecektir.
-
Elinize sağlık gayet açıklayıcı olmuş. H&N nin atışları daha iyi gibi her metrede pelletin düştüğü nokta farklı olmuş 5. Yada 10 metre nekadar fark etmis
-
Eklemek istiyorum.Sanırım şuan birde safire bukadar modifiye yapılabiliyor.
Tabi safirin durumu belli. -
Husan kullanıyorum çok güzel bir tüfek. Husan firması farklı model üretmeyip aynı modeli modifiye ettiği için tüfeği çok geliştrdi. İstediğiniz modifiyeyi yapabiliyorsunuz.
Şuanda kullanımı yaygınlaştı ve arıza sıkıntı gedldiğini duymadım.
Birkaç foto eklemek istiyorum yorum sizin. -
TEŞEKKÜRLER