buda benim koleksiyondan bi parça, cyclone modeli. Atınca açılır, ucuz etkili bir model
Çok güzelmiş nerden bulabilrim bu bıçaktan.
Birde abi bunun kullanım amacı ne acaba
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
buda benim koleksiyondan bi parça, cyclone modeli. Atınca açılır, ucuz etkili bir model
Çok güzelmiş nerden bulabilrim bu bıçaktan.
Birde abi bunun kullanım amacı ne acaba
600 Tl bence at44 için çok fazla. 200 tl civarında aliexpreste çok güzel dürbünler var. Ben at44 üme UTG Leapers 6-24x50 aldım ve gayet memnunum.
Ama daha kaliteli bir dürbün olsun derseniz Hawkenin dürbünlerini önerebilirim. 50 mercek çaplı belki bu fiyata yoktur ama .
Bu iki seçeneği değerlendirebilrisniz.
http://www.bozkurtav.com/bsa-8-32x44-ao…durbunu-pmu3010
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136
6- persian
7- tamayyildiz
8- asdqman
9- TFN
10- quekstar...
11-rapalaa
12-alıcanhyrnnn
13 - TheNighthawk
14- shooter54
15- aseyhan
16- ilkertozluklu
17- jackalll
600 tl dürbün için mi ?
girmeyeli uzun zaman oldu fotuma ne paylasimlar olmus.
En son girdigimde kral yeni uretilmisti incelemesi bile olmus.
Elinize saglik.
Tüfek gercekten AA kopyası namlu kaliteside yükseltilir ise at44 ün yerini dolduracak gibi duruyor.
Şavklarda son durum nedir? Üretimi satışı devam etmekte mi?
malesef uzun bir süre önce üretimi durdu piyasada alabilen aldı. Onlarda kullanmaya kıyamıyorlar zaten devamı olmadığı için
Yasak dediler ben arayıp sordum yasalara uygun degil dediler bende avrupa markaların satılıyor ülkemizde siz yerli bir markayı nasıl süremiyorsunuz dedim kısaca yasak dediler
Ney serbestki bu serbest olsun. Yasak olmasa şaşardım zaten.
Bu soruyu bir kaç ay önce bende sormuştum ama hatsandan başka cevabını verebilen olmayacaksanırım.
Hiçbir sorun olmaz. Optimanın dürbünleri dm60 ın boğaz çapına uyuyor.
bence bunlara gerek yok, piyasada kamuflaj bandı diye arattığınız zaman çok güzel modeller var, fiyatları ortalama 20,00 TL civarında, çok güzelde çeşitleri var, örnek olarak U.S. ARMY KAMUFLAJ BANT - U.S. ARMY KAMUFLAJ BANT - U.S. ARMY - Av & Askeri & Kamp & Dağcılık Aksesuarları - Askeriavurunleri.com, Türkiye'nin En Büyük Online Outdoor Ve Askeri Malzeme Satış Sitesi, Askeri Ürünler, Askeri Malzemeler, Av, Kamp, Outdoor, Adana Amerikan Pasajı bu adreste var mesela. Tüfeğinizi bu bantla kaplayıp güzel bir koruma ve değişik bir görüntü elde edebilirsiniz.
Evet Bu bantlarda da çok güzel desenler var. Her bir kamuflaj gerecine göz gezdirdim fakat söküldüğünde yapışkan kalıntı bırakırmı diye de bir soru işareti kaldı hep aklımda .
Öncelikle yeni silahınız hayırlı olsun. Özellikle ahşap kundaklı silahlara plasti dip uygulamadan önce aşağıdaki konuya bir göz atın. Ben denemiştim ancak çok da dayanıklı olmuyor.
Teşekkür ederim .
Plastidip ile ilgilide verdiğiniz bilgiler çok iyi olmuş. Kolay yırtılabileceğini tahmin ediyordum ama bukadar kolay olacağını düşünmemiştim. Plastik kundaktada pek farklı olacağını sanmıyorum .
Lütfen yavaş olunuz. Yapabilen var yapamayan var
havalı tüfeklerede bi ayar çekicem plastidip ile
Aslında sonuç çok güzel görüntü çok güzel ama kaç kişi bu şekilde bir spreyle boyamayı göze alır bilmiyorum.
Bi arkadaşımla aklımızda plastidip boya ile boyamak var . Bu boyanın en güzel özelliği sıkıldığınızda sticker gibi söküp alabiliyosunuz
Birde bu açıdan bakalım
Forumda husancıların çoğaldığını görmek çok güzel :)-Ferhat abi ateşliye geçme vakti gelmedimi? Abi sen direk husana geç olmadı
1-açılır kapanır tüfek ayağı 85 TL
2-açılı el tutamağı 50 TL (ŞU ANDA STOKTA YOK)
3-dört tarafı pikatin raylı el kundağı 250 TL
4-resimde görünen şok emici dipçik şuanda stokta yok.
farklı bir modelimiz var onun fiyatı 125 TL
İlk Hedef elk kundağı...
Sahte ama pcp de kullnım için on numara