sol baştaki husan mı bora mı ?
HuseyinACR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
metehan şu en sondaki bereli sen olmalısın. pompalıydı dimi seninki.
-
Bunlar sizin atışlarınızmı. Çok güzel olmuş Husanın modifiyede tamam daha ne olsun biz daha modifikasyona geçemedik.
-
Dene Onur abi dene
O kadar memnunum kiKarıştırdın metehan hüseyin
-
OO süper olmuş elinize sağlık sonunda görebildik bebeği
-
Acilen demem lazım ozamn
-
İşte bu yüzden slug namlu olmasını istiyordum hep. Slug namlu ile hem tek kurşun hem saçma atmak mümkün ama normal namlu ile tek kurşun atmak işte bukadar güvenli ancak....
-
Bayağıda olmuştu oralara ayak basmayalı iyi oldu
-
Aslında farkı bir işlem olmuş . Tehlikeli ama çatır çatır sıkıyorlar . Binde bir bile olsa tehlike göze alamazdım sanırım.
Tek kurşuna devam -
Hayırlı olsun...
-
[quote='jackalll','RE: Yeni tüfeğim Husan Tactical']Hm sanırım bu fiyatın sebebide aksesuarları. Yani 2bin tl yi bulcak masrafım.
-
Hm sanırım bu fiyatın sebebide aksesuarları. Yani 2bin tl yi bulcak bu husanın fiyatı:)
-
Zoraki iyi sonuçlar verecektir
-
Zoraki kanas olmus:) isabeti nedir.
-
Metehan tabancaları seviyor
-
Hayırlı olsun kazasız belasız atışlar
Husan sevdası başka bir şey Siz extra masraf ta yapmışsınız. El kundağının fiyatını biliyorum ama alev gizleyen ve dipciğinde fiyatını yazarsanız sevinirim. -
Husan fabrikası sadece bu tüfeğe uygun bir çok tactical aparat üretiyor civatasına kadar farklı kombinasyonlar ile tüfeği baştan yaratabiliyorusnuz zevke göre Adamlar işi biliyor.
Abi bitane atölye aç bence ve üretime başla aliminyum el kundağı sordum 250 miş sen yaparsın abi ondan -
Benim namluya bir kere 2 pelet almis attim peletleri farkli yerlere vurdu bi zarar gormus mudur namlu ?
İki tane pelleti nasıl atmış Namluya zarar veremez pellet kolay kolay ama namlu tıkanırsa oringlere zarar verebilir.
-
amanın yaarabbi kesin aldırcaksınız siz bu tüfeği..
dipnot: bi yerde okuduydum; bu tarz tüfeklerde sağ dirsek daha yukarıda, kol yere paralel olacak şekilde tutmak gerekiyormuş.. (nedenini bilmiyorum)
Ferhat abi sen alırsan çok deiğişik modifiyeler yaparsın eminim
Tutuş konusunda da sanırım o doğru tutuş pozisyonu ama nasıl rahatsak öyle tutmak en iyisi bence
-
Buda ilk gün çektiğim atış denemem.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.