güzel grupman olmuş ellerinize sağlık 5 atış var dimi hedefte.
Evet 5 atis var
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
güzel grupman olmuş ellerinize sağlık 5 atış var dimi hedefte.
Evet 5 atis var
Hafta sonu takimimizin degerli abileriyle guzel bir gun gecirdik. Firsat bulup bir grupman deneyelim dedik.
Tufek:at44 long lw
Pellet:hatsan jsb 18 grain
Mesafe:25 metre
Atis sayisi: 5
Atici:aksemseddin
Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun
10kg/cm2 bildiğim kadarı ile 10 bara eşit.. verdiğim linkteki gazlı piston diye tanımlanan ürün için böyle bir değer verilmiş.. 10 kg kuvvetinde olduğundan bahsedilmiş..
hatta bu piston gazlı ise, mutlaka dolduracak bi yeri vardır içindeki basınç az daha arttırılıp böylece güçte artırulabilir..
yakından incelemek lazım, neden olmasın..bence orta sınıf bir yaylının üretiği enerjiyi üretebilir diye düşünüyorum. özellikle 4,5 mm. de denemek lazım..
Niye sasirmadim acaba agabey, eski yayli cekyatlarin yaylarindan ne yapabiliriz acaba
teşekkürler, evet olabilir, hiç aklıma gelmedi onlar
güldürdün beni, Allah'ta seni güldürsün..
ama düşündüm de, 5 lt'lik çiçek yağı tenekesini, uzunlamasına yatırsak, kapağının olduğu bölümündeki plastikleri çıkarttıktan sonra.....
Aman abi dur gozunu seveyim
bi chronomuz olaydı hocam teşekkürler..
Korkuyorum abi evde boş zaman bulup chrono yaptım diyeceksin diye
ideal avi bir ara onlar getiriyor diye biliyorum mutlaka yardimci olacaklardir.
Merkez:Büyük saat Civarı 4 Sk. No: 10 -12 Seyhan /ADANA
Tlf: +90 (322) 351 97 43 - 351 93 55
Fax : +90 (322) 352 01 39
E-mail: idealav@idealav.com.tr
Fabrika :Cevdediye Beldesi Cumhuriyet Mahallesi okul Sokak No:1-2 Osmaniye - Türkiye
menzili nedir bunun süper bir hayvan ayrılmak sizin için zor olmuştur
süper olmuş =)
teşekkürler
yayın tansiyonunu düşürebilirseniz yani güçünü kısarsanız atış sayınız artabilir 200bar bastığnı düşünürsek 26 27 atış yapıyor 839dan sonra regülatörden çıkıyor long tüpü at 44 daha büyükolduğu için 40 atış yapacağını düşünüyorum
Doğru söylüyorsun ağabey ama bu stabiliteyi yakalamışken güç ayarıyla oynamak istemiyorum zaten çokta anlamıyorum teknik olarak ama öneri için teşekkür ederim
Hayırlı olsun. Sonuçlar iyiymiş. Nazar değmesin
amin nazar değmesin
Çok güzel bir çalışma olmuş zevkli atışlar
teşekkürler...
kazasız belasız geçmiş olsun
Sonuçlar gayet stabil. Regulatör kaç bar a ayarlı bilginiz var mı?
kaç bara ayarlı olduğunu bilmiyorum ama atışlara göre tahmin edersek 110 bar gibi duruyor
Onur sonuçlar çok güzel gayet başarılı,artık kaçışın yok İzmirdesin
Ercan abi her türlü İzmir'deyim ondan kurtuluş yok
Guzel sonuc vermis MASAALLAH
teşekkürler
Maşallal güzel sonuçlar, atış sayısıda bence yeterli.
Kazasız belasız iyi günlerde kullan Onur.
çok teşekkürler
Herkese selam, yaklaşık 2 ay önce almış olduğum regülatörü ancak bu hafta sonu ölçme imkanım oldu. Sonuçlar oldukça tatmin ediciydi tüfeğine regülatör uygulaması yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak dileğiyle.
18,13 grain ile 210 bardan 90 bara 30 stabil atış yapabiliyor.
Ayrıca regulatör uygulamasını yapan arkadaşa tekrardan çok teşekkür ederim..
Hayirli olsun tufeginiz. Elimi aldigimda birakmak istemedigim tufek daha 1 kutu pellet atmis olmasamda duvarda durmasi yetiyor
Bu konuyu yazan kardesimiz bizden yas olarak oldukca kucuk ne olursa olsun bu tarz yorumlar yakismiyor. Gereginden fazla uzayan bir konuyu sakiz yapmanin anlami yok. Uyarmak elestirmek baska sey sizlerin yaptigi bambaska mahalle kahvesine dondu ortalik
Ayarinda sorun var tabi. Sadece regulator taktildi.
Tufegi kurcalamadim hic biraz ugrasilsa atis sayisi artar ama 60 stabil atis benim tufekte hayal
Benik long lw tufegime audrius regulator uygulamasi yaptik 200 barda 110 bara 20 atis yapiyor 830 fps 20 atista 5 fps oynama yapmiyor diyebilirim.
Ben de sizin gibi düşünüpaldım faydası da gözle görülür şekilde oluyor.
Ama be ndaha 70 metre üstü denemedim