saat kacta bulusulacak
kafkas01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ozaman once isimleri belirleyelim sonra mekan
Pazar gunu icin.
Onur Bolay
-
Benim pompa Hatsan. sizinle ayni yerden aldim tufegi ve pompayi.
herkes isinma sorunu diyor ama bayi tek seferde doldurmanin bir zarar vermeyecegini soyledi.
Ayrica Boku'ya hafta sonu gecirmeye gitmistim pompada isinma hic olmadi.
Hava 0 dereceydi etkisi olur mu bilmiyorum
-
cok zahmetli bir islem degilse su isi ogrenmeye calisan kardesinizede ayni islemi yapsaniz zira o ses sinirlerimi bozmakta
-
Ben yarin Adana'dan donuyorum.
ilk bulusmada katilabilirim.
Hatta Hadimkoy merkezden Nakkas'da mekani olan abinin yanina gitmek icin arabamda 4 kisilik yer mevcut.
-
ben güç vidası nedir bilmiyorum henüz ama daha önce ki konuda ajanda örneğim vardı baya güçlü olduğunun farkındayım.
sen ne istiyorsan bana özelden yaz ben alır gönderirim sana.
Birde ince mehmet öneren çok var ama ne zaman onu kullansam şarjörde takılma oluyor sanırım uzunluğundan kaynaklı
-
çok eski bir sistem vanaya sabun köpüğü sür tam nerden kaçtığını anlarsın.
Ayrıca at44 long lw yi 100 bardan 200 bara 2.50 saniyede dolduruyorum şimdilik tüpe pek ihtiyacım yok ama ileride almayı planlarsam biraz fazla para verip direk daragerden alırım.
-
arkadaslar bence direk drager firmasindan bilgil alin asagida numarasini yazdim.
Ben isim geregi firma ile biraz samimiyim mutlaka yardimci olacaklardir
02163132664 -
onerilerinizi dikkate alacagim.
bu arada ismim Onur tanistigima cok memnun oldum
-
uzerinde 1.4 gram yaziyordu. Cemal arkadasin dedigi dogru olabilir. hevesle jsb ince mehmet gamo hepsinden aldim karistiriyor olabilirim .
ama 1.4 gram yazdigindan eminim -
Bu hafta bayram haftası ve ilk kara avı için Adana'ya gideceğim. Ama Hadımköy'de oturduğum için Bayramdan sonra ki hafta sonları genelde boş oluyorum.
Değerli büyüklerimle tanışmak güzel olacaktır
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun. Bu hobiyi eşinizle beraber yapabiliyor olmanız çok güzel; FT yarışması yapabilirsiniz mesela kendi aranızda
Baktım her tüfek aldığımda kavga çıkıyor. Telkinlerle hobiyi ona da sevdirdim. Son sahaya çıktığımızda kulağımın dibinden bir pellet geçti ama olsun katlanacağız artık.
Şimdi sorun at44 ile sürekli kendi atmak istemesi
-
Arkadaşlaşlar yaklaşık 33 adım ilk grupmanım. İlk resim benim ikinci resim hanımın grupmanı.
Normalde benden iyi atışları mevcuttur ama bu sefer tüfek çok ağır olduğu için taşıyamadı.
Pellet Gamo 27 grain ucu hafif sivri olanlardan
[Resim Engellendi: http://r1310.hizliresim.com/1g/9/tdvk5.jpg]
[Resim Engellendi: http://m1310.hizliresim.com/1g/9/tdvkc.jpg] -
Hafta sonları bana her yer uyar. Ama sanki Arnavutköy Büyükçekmece tarafları boş arazi daha fazla
-
Sezgin bey, ben daha 50 60 metrelerde calisiyorum. Alanin buyuklugunu anlatmak icin espiri olarak kurdum cumleyi.
-
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşları toplanıp atış yapmak isterlerse Hadımköy sazlı bosna barajının etrafı müsait.
Toplanıp bir organizasyon yapılabilir.
Ortam balık tutmaya, Mangal yakmaya ve 500 metre öteye şişe koyup ( kendine güvenen varsa) vuracak kadar müsait.
-
yok yok ben parayla 75 tl ye aldım
-
yada güzel bir moderatöre
Moderatör var ama onu takınca tüfek yinede sessiz olmuyor ben Arm.. firmasından aldım 70 TL ye daha kaliteli bildiğiniz bir şey varsa önerirseniz onu da deneriz...
-
Bende aynı tüfeği yeni kullananlardanım
Dün evin içinde yaklaşık 4 metreden 2 pellet denedim ikiside gamo biri 1 gram ucu yassı, diğeri 1,4 gram ucu sivri
1 ajanda arkasında market insört arkasında gene ajanda
1 gram pellet ajandanın yarısında kaldı
diğer pellet ajandayı geçti ikinci kitabı geçti üçüncünün yarısından sonra durdu baya etkili oldu ama her iki pellette tanınmaz hale gelmişti
BU ince mehmet 30,50 grain aldım ve jsb aldım onlarla bu akşam uzun mesafe deneyeceğim.
NOT: Bu silahı evde deneyceksiniz anlayışlı aile ve komşulara ihtiyacınız var.
-
Cuma günü kargoya vermiştim tüfeği yapılmış,
Yarın kargoya verecekler. Kurma kolu değişmiş
İnsallah bu sefer sorunsuz kullanırım