Bende 20 yillik beylikduzuluyum.
Davet ederseniz bulusmalra katilmak isterim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende 20 yillik beylikduzuluyum.
Davet ederseniz bulusmalra katilmak isterim
Sordun ya ilk kullanırken dikkat etmem gereken bir şey var mı diye, aha ondan oldu böyle Biraz kaba davranmak gerekiyor kurma koluna, ithal tüfekler gibi hassas bir kol değil çünkü. Sen hassas davranmışsındır muhtemelen, takılmıştır.
İlk kazıklanarak 300 TL ye Torun Mod 301 almıştım. Parasını fazla verdiğimden mi bilmem okadar hor kullanmama rağmen hala canavar gibi çalışıyor. Gelince buna da aynısını yaparım artık.
pes etme kardeşim bende ilk silahlarıda hep hüzünle karşılaştım
Namluda Bez sıkışması. Çözümler
PCP Acil Yardim At44 Hava Almiyor
hepsi ilk günlerden geldi başıma.
valla kardeş aynı şeyi sende yaşamışsın en azından bu şansızlıkta tek değilmişim. 6 aydır İstanbul'da gezmediğim av bayisi kalmadı ürün için okumadığım yazı forum kalmadı. Demekki çok incelemeyeceksin bir şeyi alırken.
Herkese yardımları için teşekkür ederim .
Sabah hatsan servisi aradım adamlar öyle bir ilgilendi ki ne sinir kaldı ne bir şey 8 TL kargo ücreti karşılığında ürünü gönderdim.
1 Hafta içinde göndereceklerini söylediler.
Bunda da vardır bir hayır diyorum.
Not: Daha erken ama ocak ayında ki av ve kampçılık fuarı için biletleri benden temin edebilirsiniz. Forum üyelerine ücretsiz.
Birde tetik dusuyor ama patlama olmuyor birde oyle sorun var
Yav daha 1 defa sikmadim tetik kuruluyor iceride pellet oldugu icin ileri gidemiyor kurma kolu. Seytan diyor bas git izmire sabah ver fabrikaya geri al gel.
Cok takintili bir adama denk geldi bu at44 daha kiminle ugrastiginin farkinda degil.
Hayir sorun cozulmedi harbiyi soktum ivine bya guclu ittim cikmiyor mermi. Yarin istanbulda goturebilcegim bir yer var mi yoksa servise mi gondereyim .
Yapiyorum ama silah patlamiyor ki.
Tup 200 barda.
Simdi tupu sokup itmeye calisacagim
Peki tupe bir zarari olur mu bu isin tup doluyken tufekten cikartilir mi
Model yili. 091321337
Ii pellet kaldigini sarjordeki eksikten anliyorum. Belki dusmuste olabilir sorun bunu nasil cikartacagim
Sarjoru cikarttim. Icin de 2 adet sacma var harbiyi sokup bastirsam zarari olur mu uada baska bir yontemi var mi
Dediklerin hepsini yaptim pellet gamo markasi olmadi. Tup 200 barda bu sekildeyken tufegi soksem sorun olur mu ici hava doluyken
Istanbul'da bu isten anlayan bir bayi var mi simdi daha kullanmadan izmire gondermek gelmiyor icimden
Daha birkere bile sikamadim ki aksama kadar hayalini kurduk.
Tetige bastik ting etti oyle kaldi
Sarjor sikisti cikartamiyorum
Kurma kolu geride kaldi sarjor sîkisti iki pellet atmis gibi gozukuyor ama namlu icinde kaldi muhtemelen
Bende o kadar av bayi ile görüştüm en yardımcı olan işgören bayi oldu.
Kararı verdiğim gün İstanbul'da olmama rağmen İşgören bayiden alım yapacağım