Yağ normal kullanımda bi sıkıntı yok. Ama performanslı kullandıgın zaman ciddi anlamda eksiltiyor yagı Kİ benim için hiç sorun değil
w_ashburn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yüksek motorun gücüde yakıtıda başka tabii Sedan düşünüyorsun sanırım o yüzden focus lara bakabilirsin dedim. Servis sıkıntın olmaz istedigin zaman elinden cıkarabilirsin. 1.4 lpg li polodan sonra focus seni gayet tatmin edecektir o konuda. Keşke imkanın olsa polocu arkadaşları kaybetmezdik gti alırdın biraz yağ derdi var ama olsun napalım
-
25 bin lira civarı bütçeyle temiz bi focus alabilirsin. Hem servis sorunu yaşamazsın. Hem istedigin yerde kullanırsın dağ bayır
-
LPG li polodan sonra subaru ya lpg li dahi binsen yakıt cok ama cok fazlana gelecektir benden söylemesi Ben kıyaslamayı gti ye göre yaptım. Ortalama 100 km 10 litre benim gözümde çok değil .
-
Alacagın araç modelli değil, birazda sorunları varsa işin yaş kardeş. Bi yağ değişimine 350 lira verirsin serviste. Parçalarınıda istedigin an bulamayabilirsin. Lpg aklındaysa zaten AWD tipi aracı aklından çıkar benim şahsi fikrim tabii. Polo gti dene gerçekten performans arıyorsan kardeşim. Benim bütce aralıgımda en iyisiydi 1.4tsı 180 ps
-
Merhabalar kardeş. Bende polo gti almadan önce cok araştırdım. Ancak sivasta servisi yok o benim için büyük eksiklik oldu. İkinci el piyasasıda yok denecek kadar az. Donanım olarak cok üstün olmamasına ragmen full donanım araçlara yakın para istiyorlar. Yakıt konusunda söylenenlerin aksine çok iyi diyebilir bizzat bi kaç kez deneme fırsatımda oldu yakın arkadaşım kullanıyor. Motor gücü benim için önemliydi yanlış hatırlamıyorsam 105 beygir olması lazım. İç dizaynı çok basit ama dış kasası saglamlıgı gerçekten cok güzel. İlla subaru dersen artı yönlerinide söyleyebilirim
-
Herşey eğlence için sonuçta kardeşim her söyleneni takmamak lazım.
O bu değilde ya benim tüfekten ya pelletlerden hiç delip geçmiyor -
-
Sivasta maalesef sacmasini bile bulamiyorum
Yine internete kaldim sanirim. Acemilikte internette bulmak bile zor -
Guzel fikir kardes tskler
Ama orjinalini bulabilir miyim acaba. Gungor avdan almistim mod 85 sniper. Sitede yedek parcasi var ama bende ki gibi degilde yuvarlak arpacik -
Aksine insani ozendiriyor kardes
Simdi atis yapayim bi kac tane diye tufegi cikardim ki arpacigin ucundaki kirmizi cubuk yok. Cok canim sikildi -
Yeni basladim ama biraksammi diye dusundum
-
-
-
-
-