SSSalih tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba. Husan çekimi yapan arkadaşın tüfeği. İlk kez şarjörlü kullandığımdan bir Safir ile kıyas yapamıyorum.Atışlarda 3 tip şarjör kullandık. 10 lu ve 5 li şarjörlerde son atışta, yay basıncı düştüğünden sanırım , kovan çıkarma problemi yaşadık. Tüfek henüz yeni, tutukluluk rodaj süresi sonunda sürer mi zaman gösterecek ve fişek seçecek gibi. Malzeme dayanım olarak güven hissi veriyor. Gez ile grup deneyemedik, ghost sight son derece kalitesiz geldi. Savunma amaçlı olarak güvenemem, ancak rodaj süresi sonunda sevdiği fişekle daha istikrarlı atışlar yapılabilir diye düşünüyorum.
-
Çok güzel atışlar... Phenoma 12ga Cantilever Slug bende de var ve son derece memnunum. Diğer tüfek 12 ga şarjörlü Husan mı acaba?
Süper tespit İzzet bey Evet, Husan.
Phenoma'nızı güle güle kullanın. Yerli otomatikler hakkındaki önyargılarımı sildi. 20 metrede, yerde serbest duran 3 mm kalınlığındaki çelik profile Züber Extra ile yaptığı:The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
yanlız bu reddot değil holosigh reddot tüp biciminde olur acog a benzer
Hımm.. Bunların genel adı ''red dot sight'' olarak geçiyor diye biliyorum. Acog'a benzeyenler ''tube-style'' red dot, holografik olanlar ''open-style'' red dot olarak sınıflandırılıyor.
Truglo kendi sitesinde bu ürünü tanıtırken red dot der, Eotech kendi sitesinde holo-red dot ayrımı yapar, holo'nun avantajlarını anlatır. Veya Midway ve Opticsplanet ile yazışmalarımda, kendileri Eotech için ''red dot'' ifadesini kullanıyorlar. Muallak bir kavram -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
En son Cold Steel Leatherneck'e niyetlenip Finnbear aldım. Birincisi 260 lira, fiyatı ve boyu ile süs olarak kalacaktı. İkincisi sadece 60 lira, küçük ve sıradan, kaybedersem üzülmeyeceğim. Bıçak bence de basit, olmalı.
Eğer doğada kamp ateşi yakacaksam, ağaç ve dala girişeceksem bıçak tanıtım videolarındaki ''batoning'' olayı, bıçağa zulüm olarak geldiğinden bıçağın yanında Gerber veya Fiskars tarzı küçük bir balta da tercihim olurdu. -
Hayırlı olsun Metehan.
-
Salih abi magnete yapismadi cantelever aluminyum sanirim... Atislarina bayildik
Ok Ateşli dünyasına hoş geldin, barut kokusunun yeri başka. -
Hayırlı olsun Metehan. Cantilever parça aluminyum mu çelik mi?
-
2. El de 500 liraya kadar pompali yada otomatik yada superpoze fark etmez...
Metehan, bütçe limitini 1500 gördüm, kusura bakma. Yetkin var ise mesajları silebilirsin, ben silemedim konu dağılmasın -
Bu başlık bana da yarayacak Metehan
Sarsılmaz SA-X 700 SC
Armsan phenoma cantilever
Stoeger
Bu üç marka arasında gidip geliyorum, sürekli diğer forumlara bakıyorum. Ancak her üç markayı öven ve yeren paylaşımlar var. -
Motosiklete tadını veren içinde bulunduğun arkadaş grubudur. Beraber toplantılara katılır, sağlam dostluklar edinir, yolculuğa çıkar, güzel anılarla dönersin. Ben Regal Raptor Daytona ile başlayıp m800 Intruder ile yoluna devam edenlerdenim. Ama halen Regalraptor grubundayım. Eğer motosiklette yeniysen, gösterişli bir makine istiyorsan ve boyun 1,82 ise bir Spyder ile başlayabilirsin. Johnny Pag adlı Amerikalı tarafından tasarlanmış Çin üretimi makinelerdir. Bu sene arkadaşlarım ile Ege turunda aramızdaki Spyder veya Daytonalar ile sorunsuz bir şekilde 2200 km yolu tamamladık. Bir Japon veya Avrupalı makine kalitesi ya da konforu beklenmemesine; bazı makinelerde (şans veya kullanıcı hatası) şanzıman veya elektrik problemleri gibi sorunlar çıkarabilmesine rağmen başlangıç motoru için oldukça gösterişli makinelerdir. İkinci eli tutulan bir markadır, sen de ikinci el alırsan zarar etmezsin. Forumlarına üye olup daha yakından tanıyabilirsin
-
-
Fuardan iki kare: MKEK Bora 12 Keskin Nişancı Tüfeği (Fuara girecek arkadaşlar için anlamı kalmaz diyerek geri kalan fotoları paylaşmıyorum )[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/vzAk54.jpg]
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/GnW63b.jpg]Fuarda Hatsan (Hatpaz) stand açmış, yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl yoktu. Giriş ücreti 10 TL
-
Usta atıcıya böyle güzel tüfek yakışır, hayırlı uğurlu olsun Metehan, güle güle kullan.
-
180 bar basıncın nasıl mod 125 mekanizmasıyla sıkıştırıldığı konusu ban da saçma geliyor . 18 grain pelleti 950fps ile atmaktan filan bahsediyorlar. Amerikalıların abartısı olabilir:
http://www.gatewaytoairguns.org/GTA/index.php?topic=30133.0Üye olmayanlara resimler gözükmeyebilir
-
Mod125 sahibi olduğum geçen yıl, yabancı bir sitede gas ram satışı vardı. Ancak satışı yapan firma dönüşümü bizzat kendi yapacağını, tüfeğin kendisine gönderilmesini şart olarak ürünün altına yazmıştı. Parçayı ayrı olarak satmıyordu. Ancak linki şimdi bulamıyorum.
Google'da ''gas ram conversion kit'' olarak yazıldığında aşağıdaki linki buldum. Güney Afrika'da bir firma, ama iki gruba böldüğü hatsan yaylılarına takılacak gas ram'in detay bilgisi yok, iletişime geçiniz demiş:
http://m-ze.co.za/services/tunin…tsan-air-rifle/Bu arada ''gatewaytoairguns'' adlı Amerika'daki forumda mod125 çok popüler olduğu kadar gas ram dönüşümleri yapılmakta. Üç renkle kategorize edilen gas ram'lerden en güçlü olanı ''YELLOW 180 bar'' olarak geçiyor. Diğerleri 140 bar ve altı.
-
Hayırlı olsun kardeşim , güle güle kullan
-
Bu regulatorler vasitasi ile hidrolik unitelerin azot tuplerine aktarma yapiyoruz. Tam olarak neden kullaniyor bilmiyorum ama ya hidrolik basinci arttirmak veya sistemi hizli bir sekilde basinclandirmak icin olabilir.
Yaklasik 10 gun önce bu islem yapilirken merak ettim ve baktim mevcut regulator uzerindeki manometre scalasi 300 bardi ve basinc 220 bardi.
Hatta bond tipi ozel bir cantasi var icinde bir kac farklı uzunlukta hidrolik hortum değişik olculerde quick caplin falan vardi.
Bu tur yuksek basinc genelde hidrolikte olduğu için onlar biliyordur veya kullaniyordur diye düşünüyorum.
Mevzuya çok hakim değilim ancak mutlaka olması gerektiği kanaatindeyim. Basıncı 300 bardan 100 - 200 bar arası değerlere regüle edecek ihtiyaçlar için, özellikle akışın kontrollü olması gerektiği aktarmalarda kullanılan bir regülatör yapılmıştır diye düşünüyorum.
Silahımdaki regülatörden memnunum, sonuçta hortum bağlı olduğu müddetçe bir tek derdiniz vanayı açmak, 150-200 liraya bundan da kurtulursak ne mutlu, ancak 600 dolara kesinlikle değmez. Harry'nin ürünü maalesef çok pahalı.