merhaba meşedüzü.
Fakat bende namlu tutucu var.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
merhaba meşedüzü.
Fakat bende namlu tutucu var.
Merhaba.
Ben yazımda söylediğim gibi namlu tutucuyla moderatörsüz sıfırladım.Sonra moderatörle atış yaptım hep alttan vurdu 50 metrede.Hemde bayağı alttan. Namlu ucunun eğilmesi ve salınımı söz konusu olamaz ve de tüfeğin basıncındada bir farklılık yok.
Saygılar.
Merhaba.
Mustafa Bey sizin yorumunuza katılmıyorum.Ağırlıktan dolayı vuruş noktası değişeceğini zannetmiyorum.Çünkü atışları sıfırlama tezgahı yardımıyla tam sabitleyip yapıyorum.Ayrıca namlu tutucuda kullanıyorum zaten.Moderatörlü atış hız ölçümü yaptınız mı acaba?
Saygılar.
Merhaba.
Ayaklar çok kaliteli.Evet yurtdışından getirttim.Hatta yanlışlıkla 2 adet sipariş vermişim fazladan bir ayak daha var.
Merhaba.
T12 ile namlu ucu moderatör kullanımında mermide düşüş oluyor.Moderatörsüz sıfırlayıp moderatörle atış yaparken fark ettim.Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı?Nedeni nedir sizce?
Saygılar.
merhaba
Hawke marka çift parça yüksek dürbün ayaklarım nihayet elime ulaştı.Artık dürbünüm istediğim yerde konumlandı.Sorunum çözüldü.
Bilgilerinize.
merhaba.
300 bar kullanım basınçlı tüpü nereden temin edebiliriz?
Merhaba..
Scuba tüp kullananlar kaç lt olanı tercih ediyorsunuz?
Hızlı dolum aparatı her tüpe uyuyor mu?Ayrı bir aparata gerek var mı?
hayırlı olsun..
Hatsan yaylılar içinde iyi seçim yapmışsınız..ama pcp isteyeceksiniz emin olun:)
Merhaba.
3-9x/44 Walther dürbünüm var..6x büyütmeden sonra netliği gidiyor.Paralaksıyla oynuyorum ama düzelmiyo. Yaylı tüfegimin üzerinde kullanmıştım.Tepmeden dolayı içindeki mercek ayarları bozulmuş olabilir mi?Ne yapmalıyım?Dürbün tamiriyle ilgilene bir yer var mı?
Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba Rainmax..
Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun.Bende Evanix almayı düşünüyorum.Merak ettiğim konu tam dolu tüp ile kaç stabil atış yapıyor?Birde gücünü fx lerle karşılaştırabilir misiniz?
Saygılar.
yani bende şaşırdım..Tabiki sadece yatagunda satıldığını biliyorum.Acaba dedim yurt dışına çalışan bi şebeke falan mı var...havalı silah kaçakçılığı falan gibi..
Merhabalar
Tüfeğiniz hayırlı olsun.Tüfeğinizi nereden aldınız?Eğer yurt dışından aldıysanız nasıl getirtebildiniz?Birde kaça aldınız?
kemosabe çok şanslısın o ayakları aldığın için..
Yurt dışından getirtilebilir ama o da zor ..
merhaba ..
Bende T12 var ve de memnunum iy iki almışım.
Sana tavsiyem şu:Eğer pompayla uğraşamam scuba tüp alırım dersen Gladyatör al.Bu iki tüfekte son noktadır.
Tabi 1000 ytl fazla ödeme yapma gücün varsa.Ben pompayı özellikle istedim spor yapmak için.Yani millet spor salonlarına gidiyo her akşam bende pompa yaparak ter atıyorum.
Yok o kadar para veremem dersen t12 al scuba tüpe hiç gerek yok.Pompa yanında istediğin zaman basarsın havayı silahın atışa hazır olur.Yalnız moderatör, namlu tutucuda al muhakkak.
saygılar.
Mustafa Bey bende zaten iki parça ayak var 25 mm yüksekliğinde.Dürbün geride kalıyo.İleri almak isteyince Şarjöre takılıyo.Yani ben bayağı ileri almak istiyorum dürbünü.Önceki dürbünde bu sorun yoktu çünkü bu yeni dürbünüm bayağı uzun.Nişan alırken uzakta kalıyorum bu haliyle.Dipçik tabanı omuz boşlığuma oturmuyor destekli atış yaparken.Ayakta atış yaparken problem olmuyor.25 mm den yüksek dürbün ayağı arıyorum.Mesela Kyücel arkadaşımızın sattığı Hawke High mount gibi.
Acaba 25 mm den yüksek ayak bulabilirmiyiz.Mesela 35 mm gibi.
Saygılar.
1 inch dürbünüme çift parça yüksek ayak arıyorum.Elimdeki ayaklar şarjörümü engelliyor.Yurt dışından sipariş vermek zor geliyor.Başka nerden bulabilirim acaba?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Tebriklerinizi Marangoz arkadaşımız İrfan beye iletirim..
Hepinizi Gölköy e beklerim..
Saygılar
tüfeğin destek yeri yaklaşık 10 cm. oturak yerine göre sağda zaten.