aytaç tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

meraba..

Benim anlamadığım konu neden bu kadar büyütmeli dürbünler kullanılmakta?

Mesela 100 metre atışlarında 32 büyütmede mi atış yapıyosunuz?
    Yoksa teleskop dürbün olarak hedefe vurduğu yeri görmek için mi bu kadar büyütmeli dürbün kullanıyosunuz?

Saygılar

Merabalar..
    Fx T12 silahımı bu sabah kapalı alanda test ettim.Benden ve diğer avcı arkadaşlarımdan tam not aldı.Silahın üstüne bozuk para koyduk.Para da herhangi bir oynama, titreşim olmadı.Tepmesi gerçekten sıfır.Çok güçlü bir silah.İsabeti tam.Yaklaşık 8 metreden silahı sıfırladık.Tek delik.Yalnız merak ettiğim 100 metre atışlar için kaç metreden sıfırlama yapmam gerekir?25 metreden sıfırlama yapsam 100 metrede ne kadar düşme our?
    Saygılar.

Selam arkadaşlar..
    Perşembe akşamı silahımın kargoya geldiğini öğrendim.Kargodan aldıktan sonra saat 19 da eve heldim.Tabi çok heyecanlıyım.Hemen gizlice üst kata çıkıp silahımı denemekti amacım.Tabi oğlumdan ve hanımdan kurtulmam gerekiyordu.Yemek bile gözümde yoktu.Eve varınca bir baktım eşim soğuk algınlığı geçiriyor yatak döşek yatıyor.Cuma günüde Ankara ya gitmemiz gerekiyor.Daha bavullar hazırlanacak ütü yapılacak ve oğlum yedirilecek uyutulacak falan filan ..Evli arkadaşlar halimi anlar..Eşimde bu arada hamile ve de inanılmaz hassas bi durumda.Ama aklım silahta.Bütün işleri o gece benim yapmam gerekiyodu.Valla Gece 11 de işim ancak bitti ve bende silahın kutusunu açtım .Hem silahı merak ediyorum hemde dürbünüm için sipariş verdiğim ayakların uyup uymayacağını.Çünkü ben 30 mm de israr ettim.Ama Mustafa Bey %99 25mm dedi.Neyseki benim dediğim doğru çıktı.Ustalarda bazen hata yapar...T 12 oldukça compact bir silah.Ağırlık merkezi önde bence.Ama işçilik falan gayet iyi.Terasda sesini duymak için gecenin 12 sinde birkaç el havaya sıktım.Sesi bayağı hoşuma gitti.Tabi yatmam gerekiyordu silahı tekrar kutusuna koydum.Bunları Ankara da ki otel odamdan yazıyorum.Pazartesi dürbünümü sıfırlayıp atışlara başlayacağım inşallah..
    Görüşmek üzere hoşçakalın..

Merhaba Arkadaşlar..
    Silahım 1 gün içinde İstanbul dan Ordu ya yolculuğunu tamamladı.Fakat 3 gün boyunca kullanamayacağım şehir dışına çıkıyorum.Birbirimizi çok özleyeceğiz.
    Bu arada Mustafa Serdar Bey e çok teşekkür ederim ..Siparişim çok hızlı bir şekilde bana ulaştı.İlgi ve alaka gayet iyiydi.
    Dönüşte tekrar görüşmek üzere hoşçakalın..

merabalar hepinize..

Arkadaşlar bugün 25 m.den bira kutusunu deldi..ayrıca 25 metreden rakı şişesini boynunda kırdı şarap şişesini deldi geçti.. galiba silaha daha yeni alışıyorum..Sİzce bunlar sihın normal çalıştığını mı gösterir +;tuftabV# ?

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim..

crossman 2100 hakkında..

merhaba

1 hafta önce satın aldığım crossman 2100 ün performansından bi sorun mu var acaba?6 metreden karton kutuyu zar zor deliyo..ayrıca teneke kutuyu da 6 metreden delmiyo..teneke kutu fazla kalın deil ayrıca..Gamo pelletler ve crossmanın orjinal saçmalarıyla...sizin fikrinizi alabilir miyim?