emperian tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşım yazdığın mesajda kendinle çelişki içindesin farkındamısın???Hem optima dürbünü yeriyorsun hem de tüfeğine takmak için sabırsızlanıyorsun.Dürbün alacaksan bütçene uyğun Hawke ya da Gamo 3*9-40 dürbünlere bakabilirsin.

evet haklısın :D fakat yazının devamında da söyluyorum işte dürbünü satıp başka bir tane mi alayım yoksa, optima dursun mu ?

şimdi diyebilirsin ki optimaya o kadar laf ettikten sonra hala optima kullanayım mı diyorsun. onun açıklamasını da şoyle yapayım; kullandığımız dürbün Murat'ın ki idi. Acaba sadece o dürbünde mi arıza var ve ben haksız mıyım yoksa Optimaların hepsi mi böyle ...

Beyler Murat'la (lokdai38 ) beraber Pazar günü de gittik ve önemli tespitler yaptık, örneğin her içinden karşı taraf görünen oval siyah uzun plastik kaplı şeye dürbün demeyecekmişiz :) Optima 3-9x32 dürbün diye sattıkları meret ile bir türlü istediğimiz performansı yakalayamadık. Benim mod 99 tufegimin -Gez- inde problem var, vidası gevşemiş. optima 3-9x32 dürbünü takmak için sabırsızlanıyorm fakat, birincisi dampa almayı düşünüyorum ve bu dürbünü satıp daha iyisini mi alsam önerilerinizi bekliyorum..