Fazla havalı tecrübem yok ama ateşlideki tecrübeme göre 18.13 grain ler daha iyi grupman çıkarabilir. Hedef boyutunun biraz daha büyümesi grupmana olumlu katkı yapabilir.
Capo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
0.3 ve 0.35 inch lerde gelmiş sanırım forumda yavaş yavaş big bore atışları da göreceğiZ.
-
Nette gezinirken bi sitede gördüm jsb nin yeni modelleri ülkemize girmiş camia ya hayırlı olsun.
Özellikle straton monsterler görsel olarak çok hoşuma gitti yaylıyla daha araziye çıkmadan pcp alasım geldi. -
Tebrikler bence gayet iyi.
Mesafe 100 metre, pellet farklı yükseltilerden geçiyor, binalar arası hava akımı düzensiz ve Ctc 33 mm daha ne olsun.
15,89 pellet ile ne kadar namlu çıkış hızı var? -
Pro magnum şişe kırarken sorun çıkarıyor. Ama deliciliği çok güzel. Şişe kırmak için match pelletler gayet iyi.
-
Selam arkadaşar üzerinde gelen 4x32 dürbün ve jsb 7.33 ile 10 metreye sıfırladığımız bu tüfeğin ikinci sıfır nokası neresidir.
-
Tebrikler ozaman 30 m de en fazla 2 mm sapma var.
-
Atış yapılan kalibre ile delikciğin yanında duran pelletin kalibresi aynımı?
-
Tamamlandıktan sonra görsellik ve fonksiyonellik açısından iyi olacağa benziyor. Yanak desteğini ana demirde bağlayan, kızak vazifesi gören parçaları biraz daha uzun tutabilirsiniz. Bağlantı vidalarının başlarıda elle veya madeni parayla kolay çevirilecek bi şekilde seçilebilir farklı atış posizyonları için farklı yükseklik gerekebilir. Kolay gelsin.
-
Kaynak işinden sonra mat siyah boya daha uyumlu görünür.
-
Sonradan araştırdım biraz yokmuş, stoegere taktım her atışta 1-2 mm geriye kaydı stoper görevi yapan pimde yok üstünde
-
Teşekkürler metehan, jsb den bu performansı eteklerindeki ezilmelerden dolayı beklemiyordum. Sanırım şöyle bi durum var namlunun içinde basınca maruz kaldıktan sonra eteklerdeki ezilme düzeliyor. Yoksa o eziklerle aşağıdaki gamo gibi grupman çıkması lazım.
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img844/2718/76c5.jpg]
Önce gamo prohunter le yeşil kareye 6 atış yaptım.
Sonra hedef kağıdını düzeltmeye üşenip, rast gele jsb ile 1 adet hedef deliği açtım. Sonraki 5 atışıda jsb ile hedef deliğine nişan alarak yaptım.
Sonuç yatay 13 mm dikey 9 mm. -
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img708/8633/cbks.jpg]
-
789 günlük konuya bir hort atayım.
Bu soruya cevabım biraz Allah vergisi birazda azim. Çocuklugunda boncuk tabancası bile kullanmamış birinin. 25 m g3 ile 6 atış tek delik yaptığına şahit oldum. -
Evet 4 ile 5 arasında 1 mm kadar bi fark var. Dizel etkisi , eksik parçalar hatta yivlerden birindeki kırığa rağmen böyle bi grupman çıkardı.
Staoger ile bu grupmanı yapamadım.
Zorakiye dürbün taktım bide onun 10 m grupmanlarına bakayım. Oda iyi grupman yaparsa staogerde sorun var demek. -
Dampa bulana kadar zorakiye emanet.
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img22/5108/9kg7.jpg] -
Cevaplar için teşekkürler
Muhtemelen 10 metre gibi yakın bir mesafede kullandığımdan göz yoruldu. Bugün atış yapmadım hiç bi sorun yok. 10 metrede paralaxı da tam mana ile kullanamıyorum. Sakat bi mesafe. Sol açıkken atmayı deneyeceğim. Bu arada hakim göz sağ. -
Teşekkürler sayın daciabmw sivri uçlu pelet olduğından delip geçtiği belli olmuyor, kağıdın arkası boştu hedefi mandalla sabitlemiştim. Atışlar epey zor oldu tetik boşluğu yok, ve tetik çok ağır.
-
Hawke 12 ft/lbs den bahsetmiş üstü sıkıntı olmasın?
-
Dürbün kulanana kadar bi sıkıntı yoktu. dürbüne baktığım göz değil diğeri 50-60 atıştan sonra bulanıklaşıyor. Üstelik solu kapatıyorum atış yaparken. 7-8 saat sonra kendiliğinden normale dönüyor.