Hocam hangisi 14 lira bi pakette kac tane oluyor.örnegin ben 4,5mm 9,4 grnlik olandan almak istiyorum 500-250lik kutusu varsa fiyati nedir ?
dkmn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Nezaman cikacagina dair bir isaret varmi pellet ihtiyacim var paramiz yabanciya gitmesin yaza yetisir mi acaba ?
-
Piyasada denemediğim pellet kalmadı. Bence bu işte jsb' den gayrısı zaman kaybı. FX falan kaliteli hangi pellet varsa zaten jsb üretiyor. Dikkat etmeniz gereken namlunuzun gerçek çapına göre 5.51 5.52 veya 4.51 4.52 mi olduğu
hocam nasıl anlıyoruz gercek capını
-
Hiç bişi anlamadım müzik güzel diye sonuna kadar izledim
-
Ts- 10 dan bende memnunum güzel grupman yapıyor
-
Çok iyi tebrikler ülkemizdeki havalı tüfek inceleme açığını da kapatmış olursunuz inşallah, yeni incelemelerinizi bekleyerek başarılarınızın devamını dilerim
-
Setting-target options- distance measuring help / menüsünü izlediğinizde A-B-C mesafelerini manuel olarak giriyorsunuz. Pellet bc değeri ve ağırlığını da girmek lazım. Ölçümü a-10m/ b-1m/ c-1m olarak ayarlayarak yaptım.
Teşekkür ederim en kisa zamanda denicem
-
Bide telefonu nereye koyacağimizi söyleyebilirmisin tüfeğe yakin mi hedefe yakin mi ?