bi piyasaya çıksın aldığım gibi av bayilerinin suratına atacağım 1 paket gamo raptor 28 tl gözünüz kalite görsün hemde yerli sermaye diye
air_wolf tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
immortalwolf dediği gibi en ufak bi artı kılda sıkıntı olunca at buna kesincözüm olmasa da deneme yanılma yöntemi ile çözüm bulmak
-
her işte bi hayır vardır deneyip geliştirip görelim hocam
-
şu an duygularınızı paylaşıyorum artıkılın adını kazazede olarak değiştiriyorum
-
öncelikle geçmiş olsun iyiki artıkılın dağılmış halini görmediniz
-
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/38qdJO.jpg] ilk durumu buydu ama geliştireceğiz inşallah
-
mod 125 bu tepmeyi bırak camdan atar adamı
-
yerli firmaların bu sektöre girmesiyle bu hobide dışa bağımlılığın azalması ve yerli firmalar ile gerek ürün veya tüketici odaklı arge lerin dahada kolaylaşması ve tüketicinin karşısında sağlam bir firma bulması bütün hobidaşlarımızın beklentisi ve sevincinin karşılanmasıdır sayğılar
-
ama bu şimdi göster ama elletme der gibi oldu...
-
böyle güzel ve yerli peletlere çok ihtiyaç var hele bi de ( tadı namluda saklı ) gibi peletlere... Ne olur çabuk çıksın
-
mekan konusunda kararsız kaldık senin bi önerin var mı hocam
-
az önce aradım hatsanı ve 2 ay içinde bu vortex pistonu yaylı tüfeklere entegresi için kesinleşecekmiş ve dürbün stopu için de yenilikleri olduğunu ifade ettiler beklemek çok zor ...
-
az önce aradım ama cvp yok ta
-
2 konu açmışsın abi ama kayseri için az bile
-
sayın abim 4 yerinden kırıp topal gezdiririz yalnız yer saat ve ulaşım nasıl olmalı saygılarımla
-
benim model de 2013 yapımı 2. Ayda aldım yay yumuşayana kadar baya tekmeliyor hem kendini hem beni
-
yanaklık ayarlanınca tepmeden dolayı m125 sniperde hep kırılıyodu ve üzerinde dampasız hiç dürbün durmuyodu video yu 4 gözle bekliyoruz
-
artık iç piyasadaki yaylılarada vortex taksalarda keyfini bizde tatsak ne olurrr...
-
helal olsun abi atışlar mükemmel
-
ferhat abi hayırlı olsun güle güle kullan abi