Ben önce sağlık il müdürlüğünde ki psikiyarti doktorundan bir rapor almıştım,onu götürüp aile hekiminden rapor aldım.bu raporu görmeden vermek istemiyorlar.
Alpago tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Verilen bilgilerden ötürü herkese çok çok teşekkür ederim. Aslında beklentim fazla değil 150 beygir ve ortalama 500 nM tork falan çok rahat keser beni de Almandan vazgeçemiyorum ya yine VW olucak ya da Audi bakalm ya hayırlısı. Ama bi tarafım da hala al Subaruyu diyor
150 beygir olabilir ama 500 nm tork binek araç biraz zor bulunur
-
aracın performansını belirleyen hacminden önce tork ve ve beygir gücüdür.Yüksek tork çabuk hızlanma eğimli yolda yüksek çekiş sağlar,yüksek beygir gücü ise yüksek son hız getirir.Sizin düşündüğünüz aracın performansı hakkında bu bilgiler size fikir verecektir.seri bir araba istiyorsanız benzinli veya dizel turboya sahip motorlara bakın.Yeni nesil araçlarda düşük hacim yüksek performans var(aşırı beslemeli turbo şarjlı motorlarla)son olarak Türkiye şartlarında bulunduğunuz ilde Fiat,Renault ve ya uzak doğu olacaksa Honda veya Toyota bakmanızı öneririm.
-
Genellikle hafifi pelletlerle denedim chrono sonuçları bu tip pelletlerde yüksek hız verdi.ama ben bu tüfeği tahribat gücü için değil isabetli ve stabil atış yapabilme tercihiyle seçtim.Eğer güçlü bir model istiyorsan sanırım hunter igt bu tür kullanıma daha uygun.
-
Daha önce yaylı kullanmadım kendimce bir araştırma safhasından sonra aldım.Kolay kurulan hafif bir silah.uzun vadeli kullanımda güç kaybı yaşamayacağı(yay olmadığı için)söyleniyor.Deneyen bazı arkadaşlar teptiğini söyledi ama ben hissetmedim.Raptor pelletle 1148 fps chrono ölçümü verdi ama isabetli değil bu pelletlerle.Tahribat özelliği aramadığım ve isabetli ve stabil atış yaptığı için seçtim.Genel olarak tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum.Ben whisper igt aramış bulamamıştım,o da beğenilen bir model araştırmanı öneririm.
-
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
-
atış sahasında biri bana diyordu ki
"abimcim ben pcp de düşünüyorum. (o arada at44 bütçe varsa aa demiştim) yok abicim herkesin kullandığının dışında birşey alacağım benimki farklı olsun. gama dynamax düşünüyorum" demişti
bu sözü size hatırlatmak istedim abi tüfeğin hayırlı olsun güle güle atış yap abiTeşekkürler Alperen,Doğrudur çok kullanılmayan ürünü denemeyi severim.Bak ama tavsiyelere uydum ve benim için çok zor bir karar olmasına rağmen ikinci el aldım beraber atışlar yaparız Alperen.
-
hayırlı olsun detaylı bi inceleme yaparsanız çok iyi olur
Teşekkürler,bunun için bir ay kadar beklemem lazım,eksikleri tamamlamam bu kadar süre alır.
-
Hayırlı uğurlu olsun, resimleri bekliyoruz en kısa zamanda.
Sağolasın,dürbün ve pompa almam bu ay içinde zor olduğu için biraz sabretmem gerekecek kısa süre zarfında havalı gurubu ve aksesuarlarına çok para harcadım bu ay için durmam lazım artık.
-
pcp tüfek satın alma maceram,tecrübeli arkadaşların bu aşamada ikinci el tercih etmemin daha doğru olacağı tavsiyesine uyarak dynamax 5.5 almamla son buldu.
-
Dürbün sıfırlaması arkadaşlar tarafından yapıdı,bende sıfırlama mantığını kavradığım için bundan sonra sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.(JSB Exact Diabolo 4.5)
-
Hangi tufegi almaya karar verdiniz
Merhaba,%60 Dynamax,%40 BSA ultra multishot. sonuç olarak aynı tüfeğin iki farklı markadaki ürünü.Gördüğüm kadarıyla Gamo BSA nın kopyası aralarında 300 gr ağırlık farkı ve ciddi bir fiyat farkı var.
-
Alacağım tüfeği kesinleştirdim sayılır,gerçi onu alacağım diye çıkıp diğerini de alabilirim ama neyse,farklı konu açmamak için burdan soruyorum,bu tüfek için hangi dürbünü önerirsiniz?mümkünse Hawke olsun çünkü mevcut dürbünden memnun kaldım(ayırabileceğim bütçe 500 tl civarı)teşekkürler.
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın İnşallah.
-
Bence bunu kafana takma çünkü bu şekilde sonuçlanmasında senin bir kabahatin yok.için rahat olsun.
-
ben şubede kargomuzu kaybeden , olayın kahramanlarıyla istişare ettiğim zaman umumiyetle kaybolan kargo bu zamana kadar geri bulunur ve işlemler başlar ama bu saatten sonra bulunması zayıf ihtimaldir. Dediler. bulunduktan sonra da uzun zaman geçerse kimse onu hatırlamaz ve kaybolan malların satışı toplu olarak yapılır dediler. Tabii bu resmi bir tebligat değil. buradaki sorun bizim dürbünün parasını o şubede kargoyu teslim alan şahıs, ailesinin rızkından fedakarlık ederek ödeyecek. Ve bizim 3 kuruşumuza karşı 10 kuruş ödeyecek. beni düşündüren bu.
Alpaslan ağabey,kaybolan dürbün hangisi ise onun bedeli alınırsa hem hatasının bedelini ödeyenin hakkı yenmemiş olur hemde sizin kafanız rahat olur.
-
sanmıyorum hacı. senin malın kayıp damgası almış ve sende bunun bedelini almışsın
bundan sonra kargo bulunsa bile sen herşeyini (kayıp parasını aldığın) zamana göre ayarladığından kimse sen parayı ver al bulduk dürbününü diyemez. tüketici haklarına başvurursun.diye düşünüyorumm bu bi düşünce kesinlik yoktur =)
Ürün kargoya verilip belge imzalandığı an arka sayfada yazan hükünler kabul edilmiş olur yasal olarak,ayrıntılı bir şekilde böyle durumlar ile ilgili açıklama da yazar orada.o yüzden ürün içeriği çok net ve açık yazılmalı.
-
Arkadaşlar,gönderdiğiniz ürünün faturasındaki ürün içeriği bölümüne onlar talep etmemiş bile olsa ürünün tam adını ve varsa model açılımını mutlaka yazın.bu önemli bir ayrıntı.
-
BSA multishot baz alınarak yapılmış olarak düşündüğüm dynamax arasında 300 gr fark var(dynamax ağır)eğer namlu ve görünen mekanizmanın aynı olduğunu kabul edersek bu farkı ne oluşturuyor olabilir? (kundakta görüntüde aynı)
-
bsa pcp lerin fiyatları nedir
Ultra multishot 900 euro,scorpion 1000 euro dediler,nakit.