Benim vorteks olmayan mod 125 te aynı sorun olmuştu. piston kecesi değişmiş normale donmuştu. Tipik sorun buyuk ölçüde guc kaybı ve birbiriyle alaksiz Vuruş Noktaları.
Kkaya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tesekkurler...
-
Norica Ban mod125 te cok fazla düşme yapıyor. Mod 125 te en memnun kaldığım pellet jsb straton Jumbo 13,..gr.
-
Plasti dip nedir nasıldır acaba merakımızı giderecek görsel var mıdır? Selamlar.
-
Tüfeğinizi dizinize ters yatırdığınızda tetik muhafazasından bakınca tetiğin zemininde iki küçük, alyan anahtarıyla sıkılan gevsetilen vidaları görürsünüz. O vidaları sıkarak bir ayar yapmayı deneyiniz.
-
Sarı kız.Omar.Amerikanları tabiriyle ''desert spider'' on ayaklı lanet bir hayvan Hakkari çukurcada görev yaparken mevzilerde bol bol oluyordu.Bu vesileyle mevzide kimse uyuyamıyordu:D
aynen bende ilk askerde görmüştüm Elazığ Van ve Yüksekova'da kimi yerde sarıkız kimiyerde sarıgelin kimi yerde sarı Ömer dediklerini duydum.Birde örümceklerle böcekler eklembacaklılar gurubundandir ama örümcek böcek değildir örümcekler 8 bacakli böcekler 6 bacaklidir gelişmiş bacakları kadar uzun iki duyargasi bacak sanilabilir.
-
Ferhat Bey benim anlatmak istediğim durumu cok teknik anlatmış tesekkurler selamlar.
-
Gücünde düşme varmı birde buna bakın. 20-25 m den normalde delebilcegi bir hedefi delebiliyor mu delemiyor mu? Cok benzer bir sorunu yaşamıştım ama benim mod 125 vorteks degildi. Selamlar.
-
ultrasonik kovucu denen ürünlerin işe yaramadığını biliyorum. 2014 senesinde katıldığım haşerte ilaçlama mesul müdürlük eğitiminde bahsedilen ürünlerin hiç birinin sağlık bakanlığı halk sağlığı kurumundan onay alamadığını biliyorum. sivri sinek haşere ve farelere hikayeden etkisi var:)
-
Fare ile mücadele stratejik bir savaştır zordur. Nekadar zararlı olduğunu da zararını yaşayan bilir. Mücadele yöntemleri burda paylaşılır yada paylaşılmaz bişey diyemem. Konu olan besi çiftliğnde de tam olarak kökü kazınamaz diye düşünüyorum ama sayıları bu şekilde azaltılarak zarar verme oranları hastalık yayma ihtimalleri azaltılabilir. Besi çiftiği için bence iyi ve etkin bir mücadele olmuş. selamlar.
-
Sökme konusunda hırs yapmayın:) ben öyle yaptım inada bindi iş, pompayla aramda... Ben sökmekte o sökülmemekte direndi. Ensonunda heryerini söktüm ama benim ellerim parmaklarım sıyrıldı onun yüzeyi orası burası sıyrıldı. Hatsan halletti en sonunda:)
-
Emrah Bey bahsettiginiz sorunu yakın zamanda yaşadım, benim Konuları aratırsanız yardımcı olacaktir.selamlar.
-
Gelmesini beklemek ayrı heyecan, geldiğimdeki sevinç baska, kutuyu açarken bir başka güzel heyecan...
Tekrar hayırlı uğurlu olsun.Şarjörü takarken dikkatli takın. Bolt kolunun yoluna dikkat edin yani dikkatli kurun ve namluya birden fazla pellet sürmemeye dikkat edin. -
Hayırlı uğurlu olsun Cihat Bey. Jsb nin her modelini güzel atar. İncememet in solid pelletleri uzun mesafe ve tahribatta iyidir ama namluya sürerken zor girer dikkatli namluya sürmek gerekir.
sakaryada da görüşebilmek dileklerimle selamlar. -
güzel olmuş elinize sağlık. fes yerine börk olsa cok daha türk görünür...
-
Birde daha önce teknik servise değişik nedenlerle ve bakım icin gönderdiğim yaylı tüfeklerin tamir formunda hep "genel bakım yapıldı namlu doğrultuldu" yazıyordu bu genel bakımın bir rutinidir heralde diye düşünüyorum yoksa kullanırken namluyu yamultacak ne yapiyoruzki.
-
Duvara dayalı düştüyse bir miktarda destek noktasından sürtündukden sonra düşmüştür yani Yükseklik birazdaha azalmıştır. Bence o mesafeden düşmeyle namlu yamulmaz Mustafa Bey, şeytanın işi yok vesvese veriyor:) rahat olunuz selamlar.
-
ben de mod 75 olduğunu düşünüyorum.
-
Nerdeyse her pellet(farklı marka farkli Şekil farkli ağırlık)ayrı sıfırlama ister özellikle mesafe uzadıkça kendini daha cok belli eder bu durum.
-
ben dampayla kullanıyorum 1000lerce atış yapıldı şuan için sıkıntı yok
aynen Katılıyorum.