Abi cok güzel fikir ama herkesin yapabilcegi birşey değil gibi, bir cok insan sıkılır uğraşmak istemez, kucuk bir dikkatsizlikte yanıklara sebep olabilir, buharı da zehirli:) ama kendi adıma kalıp sahibi olmak isterdim.
acaba sıcak döküm değilde soğuk presleme ile eldeedemezmiyiz bununda basit kalıpları olmazmı? Saygılar selamlar.
Kkaya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sorunun çözülmesine sevindim. Güle güle kullanın.
-
Kullanmak öğrenilir öğretilir. Atış güvenliğinin bilincinde olmayanlara, her türlü canlılar icin yasam hakkinin kutsallığının bilincinde olmayanlara ve senin o tüfeği almak icin kac saat ve ne şartlarda çalıştığının bilincinde olmayanlara kim olursa olsun vermemek lazım.
-
Hatta sayarken sıkılmıştım:) bakalım baska kac sayanlar cikicak:) tesekkurler. Selamlarimla hoscakalin.
-
Sayın tekkeli1907 aynı dürbünün optik merkezlemesini yaparken ben hem yukarı-aşağıyı hem de sağ-solu tam net hatırlamamakla beraber 400 küsürlerde saymıştım.
marka model aynı olsada klik sayısı farklı olabilir bence. Olduğu yerden sona kadar mı saydınız yoksa olduğu yerden önce saat yönünün tersine tamamen çevirdikten sonra sonakadar saydınız acaba? -
-
Bt65 rb de namluya zor sürülüyorlar. Namluya sürmek icin bolt kolunu güçlüce ittirmek gerekiyor. Yumuşak yumuşak namlu ağzındaki oringe sürttüğünü hissediyorum. Oring yerinden çıkacak diye endişeleniyorum. Çıkarsa neyapariz nasıl yerine takarız simdiden forumda konulari arattim okudum. Belli başa gelicek ya bir zaman... At44 te böyle bir sorunla karşılaşmadım. Selamlar.
-
Bende sayın KORTH un anlattığı sekilde biliyorum yaklaşık mesafe tayinini. İlk baktıgınla ikinci baktığın arası yaklaşık kac santimse 10 la çarpıyorsun.
-
Maşallah... Ne güzel vakit gecirmissinizdir. Babanın aldığı keyif başka oğulun aldığı keyif baska. Emin olun delikanlının zihnine bir ömür unutulmayacak anılar olarak işlenmiştir, geçirdiğiniz bu keyifli zamanlar.selamlar.
-
Elinize saglık cok güzel görünüyor.Selamlar.
-
Sayın Zetax airstriper ile ilgili bilgi aratırken bu konu ve yazınızı gördüm. Bir sorum olacak bt65 in airstriper ini at44 e de takıp kullanabilir miyiz uyumlumudur? Pelletin o metal parçaya carpma ihtimali varmı? Birde ucundaki alyan vida ile neyi ayarlıyoruz?
-
Birde bullpup model bt65 resmi gördüm. Buda Türkiye de satılmıyor galiba?
-
Herkese selamlar.
bt65 te at44 teki gibi setuskurla güç ayarı yapabiliyor muyuz? -
Güzel, güzel olduğu kadar da faydalı paylaşımınızı keyifle okudum teşekkür ederim.
-
Mod 125 sniper ile ilgili anlattığınız herşeyi yaşayarak tecrübe ederek yine birebir anlattığınız sekilde tecrübe ettim. Mod125 in dilinden anlamam 6-8 ayı buldu. Ben bukadar güzel anlatamazdım azınıza saglık. Bu modelin bütün şifreleri yazınızda var. Tesekkurler.
-
Arkadasın bulduğu sunta değil mdf ise onu delmemiş olabilir. Fakat aynı noktaya 3-4 atista oda delinir.
bendeki m125 kısık ayarda at44 ün delemedigi sac levhayı delip geçip arkasındaki suntaya gömülüyor 15 m mesafede. -
Keyifli atışlar dilerim. Değerli paylaşımlarınizin takipcisiyim. Selamlar.
-
Lw namlu markası, rb ve sb kurma kolu modeli, elit bt65 in modellerinden biri.
-
Güzel bir reklam ya da tanıtım filmi.
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu sarı kız dediğinizi askerde Diyarbakır'da ve Elazığ'da duydum birinde gördüm gercekten acayip korkunç ve büyük tarantula yanında halt etmiş. Birinde sarı ömer birinde de sarı gelin diyorlardı.