Hocam size ve Kayseri'ye saygılar selamlar. Tüfeğinizi Hatsan a kargolarsanız değişecekleri değiştirir bakımını yapıp gönderirler. Söktük contayı da değiştirir takarız derseniz yine hatsan teknik servisi arayın istediğiniz oring olsun conta olsun adresinize kargoyla gönderirler. Benim mod 125 in arpacigi kırılmıştı sagolsunlar arpacik namlu oringi ve tüfeğin vidalarını gondermislerdi. Hoşçakalın.
Kkaya tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsanda LW namlu üretiyorsa patent ile ilgili bir takım haklar satın almış olabilir ve buda normal Hatsan namlu ile LW namlu arasındaki fiyat farkını açıklar gibi bir düşünce geliyor aklıma. Herkese selamlar.
-
Merhaba Kadir Bey. Hayırlı uğurlu olsun mod 125 iniz. İyi gunlerde kullanın. Sabır, bol alıştırma ve alışma süreci gerektiren bir tüfek seçmişsiniz. Alıştıktan sonra kullanımı daha kolay olacak ve atış yapmak cok keyifli bir hal alacak.
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Inşallah istediğin ve beklediğin gibi olur yeni tüfeğin. Hoscakal. Herkese de selamlar.
-
Bütün değerli fikirlerinize katılıyorum. Bölgedeki diger arkadaşlarla tanısip takım olabilmeyi umutediyorum. Gorusebilmek birlikte atisacikabilmek dileklerimle hoşçakalın.
-
Henüz yurt ici satışının ve teknik serviste yaylı modellere vorteks piston takılmasının baslamadigini ancak kısa bir zaman sonra başlayacağını fiyatınında 60-70 liraya malolacagini söylediler. Herkese selamlar.
-
Bende youtube ta bir video izlemiştim; adam mod 125 i söküp yayını çıkartıyordu ve yerine vorteks piston takıyordu. Gayet ayrıntılı bir sekilde sökülüp takılmasını cekmisti.
-
Yaylılarla vorteks pistonlularin namlu çıkış hızını karşılaştırma yapabileceğimiz fabrika verileri varmı acaba?
-
Valibey hayırlı uğurlu olsun iyigünlerde kullanın insallah. Selamlar.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle...
-
Kardeş inşallah aradığın sana en uygun tüfeği ve dürbünü bulursun. Tavsiye veremesemde iyi dileklerimi kabul buyur. Birde yanlış anlamassan kendimle ilgili; çocukluğumdan beri star wars serisindeki cedayların kullandığı o işin kılıclarından isterim ama hala bulamadım:) selamlar...
-
Teşekkür ederim arkadaslar selamlar hepinize.
-
Şimdi katalog bilgilerinde yazdığına göre; bir AT44 PA 5,5 mm namlu çıkış hızı 295m/sn 970fps. Mod 125 5,5 mm 305m/sn 1000fps. AT44 PA long 5,5mm 325m/sn 1070fps. Uygulamada da mod 125 in namlu çıkış hızı at44 pa dan fazla mı acaba? Ya da güç karşılaştırmasını yapacağımız veriler farklı mı? Herkese selamlar.
-
Bir yol gösterirseniz sevinirim...
-
Arkadaslar sormak istediğim; severe beyenerek kullandığım mod 125 sniper'a mod 135 veya mod 99 ahşap kundağı uyar mı? Uyarsa Fabrikası'ndan temin edebilir miyiz? Vorteks pistonu da sabırsızlıkla beklemekteyim.Herkese saygılar selamlar.
-
Benim daha onceden açtığım bir konu vardı mod 125 mekanik sifirlama sorunu diye. Onuda okursan, benzer sorunlar yasadım daha önce. Bir sekilde namlu yamulmustu bende de. Fabrikaya gitti sonra düzeldi. Namluya takılan bipod yüzünden yamuldugunu düşünüyorum.selamlar.
-
Yöntem gayet güzel ve akılda kalacak nitelikte. Paylaşım için teşekkürler. Mod 125 e dampa alana, bulana kadar bende bir 4x20 taktım 10 numara sıfırlandi cokta memnunum. Selamlar.
-
Basit ve ucuz 4x20 bir dürbün aldım taktım ağırlıkta yapmıyor, stoperle de sabitledim kısa mesafelerde cok güzel. Ne kayma var ne bozulma var. Mod 125 de kısa mesafeler için tavsiye ederim. Sıfırlaması da gayet güzel oldu. 13 metreden yumurta kutularına saplandığım kurdanlari vurabiliyorum.
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Birde böyle aksilikler olmasa da sevincimiz yarıda kalmasa... Inşallah en kısa zamanda sorun hallolur.
-
Mart 2013 tarihinde youtube konulmuş, mod 125 in demontaj ve montajını, crono ölçümlerini ve 25 metre grupmanını gösteren bir videoya rastladım. Yalnız basıma sökmeye gözüm kesmedi dogrusu ama yapılmayacak gibi de değil.
http://m.youtube.com/watch?v=qg5WwJI5WOI