Metehan hava durumunada bakıyorum hep yağışlı birgün güzel değil buluşunca benim lazeri de getiririm sıfırlama yaparsın:)farklı mesafelerden acayip sapmalar oluşuyor:) bu arada son mesajında mühimmatı muhammet okudum diyorumnasıl oluyor bu:)
M.balibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kardeşim eline sağlık senlede bir atışa gidemekdik aksiliklerden:)
-
zamanında 4 yıl çaldım ibanez rg 370 dx var sonra arabanın kapısına elimi sıkıştırdım ve bıraktım 5 yıl olmuş bırakalım ne günlerdi oyunu bilmiyorum ama bizim zamanımızda böyle işler yoktu çok saç baş yolardım ritm ve tab çıkarıcam diye
-
ankara bana çok uzak:)
-
kullandığınız arın durumuna bağlı bazı farlar xenon takınca karşıdan güneş geliyormuş gibi oluyor ve göz alıyor tabi sürücüsünün de baya kulakları çınlıyor bazıları da mercekli far gibi ışığı dağıtmayabiliyor eğer farda şapka yada mercek varsa kesinlikle xenon(bulabilirseniz en güzel görüşü 4300 k ile 6000k arası verir) fakat bu seferde muayeneden geçmez
-
bizim cdtilerde arkada kalıyor multijetle aynı verdiğiniz sitede bulamadım
-
egr iptal eden var mı ben 1.3 cdtide iptal etmek istiyorum kendim yapayım diyorum bu konuda fotoğraf varsa çok makbule geçer
-
çatıya grupman yapanı hedef yapıp ona grupman yapmak lazım aslında sanki kendi evinde bunu yapıyor ankarada olmasamda sizin adınıza üzüldüm keşke baştan yasak koysaymışsınız
-
optima 3-12x44 dürbünlerinin mildot ışığının pilinin olduğu kapağın sızdırmazlığı için olan o ring tam olarak nerede duruyor elinde bu dürbünü olanlar foto çekebilir mi
-
bu ilk at44 ümdü kanka .yenisi ile daha uzun grup denemedim seni özel eğitime sokucam.yapıcaksın delik
kanka ocağıma incir ağacı dikeceksin kartın borcunu bir kapatamadım:)
-
kardeşim yine çoşmuşsun tebrik ederim en sonunda banada bir delilik yaptıracaksın
-
bizeki av bayilerine gidince karşımıza gelen tiplerle ordaki hatuna bak zaten kızı görünce av bayisini yadırgamadım nedense bizde olsa sözüm meclisten dışarı o bayi yıkarlar
-
millet çeşmeden su içmeyin
-
abi uyuya kalmışım kusura bakma bir uyandım saat 12.30 olmuş:)
-
Ben tek bile olsam giderim:) buluşma yeri yine ikea otopark gibi görünüyor. Saat 10:30.Tekrardan bir yoklama yapalım sayı gelsin(yok la o kol komutanlığındaydı:))
abi sağ baştan saysak mı -
abi gidiyor muyuz gerçi 2 3 kişi olucaz gibi
-
metehan tebrik ederim yay yerine aslında arabalarda silikon hava hortumları oluyor hatta değişik redüksiyonları da var mutlaka görmüşsünüzdür fosforlu renkleri olur mavi kırmızı onunla yaylıya bağlanabilir
-
vayy kardeşim hayırlı olsun
-
tüm katılımcıları tebrik ederim
-
kardeşim geldi mi senin ki benimki hala gelmedi