ben dün sordum ama hala belli değil dediler
M.balibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
namluyu söküp elektro statik toz boya yapılabilir yağlı boya yapıcam derseniz en güzeli kompresörle sıkmak
-
abi ben varım
-
aras kargonun karaman bursa arası gönderisi 2 gün yazıyor nasıl yolladılarsa elime 1 günden az bir sürede geçti diyebilirim paketlemede çok özenli yapılmıştı
-
abi nicki ne onada bir bakayım benim tüfeğin bu ay son taksidi o olmasaydı peşin alırdım da 50 tl ona vericem
-
dürbünü kartla alıcam o yüzden bayiden alayım diyorum birde at44e geçincede sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
-
750 fps ile atan tüfek regülatörsüz 6 fps fark ile atıyordu naber:D
750 fps ile atan tüfek regülatörsüz 6 fps fark ile atıyordu naber:D
abi o gün kanıma girdin ya at44le yatıyorum at 44le kalkıyorum :)bu arada bu ay bozkuravdan optima 3-12x44 dürün alıcam alırken ne diyeyim nasıl tanırlar
-
Metehan sonunda banada aldıracaksın yavaş yavaş aklıma yatmaya başladı
-
https://www.google.com.tr/search?q=dayst…745&bih=881
alet buydu bir tanede ben vurdum tavayı ama delemedi at44 sonrada pelet sıkıştı zaten -
Muhammetin ticaret işi uzadı sanırım
-
güzel birgündü herkese teşekkürler eşeğin aklına karpuz kabuğuda girdi bugün hadi hayırlısı pcp bakmaya başladım :)Metehan senin dampa yatagun mı
-
abi olmadı köfte alırız ikeadan güzeldi oranın köfteleri :)yarın için gamo pellet aldım ucu düz olanlardan
-
bendede yer var
-
yok kardeşim estağfirullah hergün bişey değiştiriyor şirketler hızlarına yetişemiyoruz bilgimiz dahilinde aydınlatmak görevimiz burası bunun için var
-
ikea otoparkının açık bölümü değil mi
-
Metehan Emre çok teşekkür ederim buluşma için bir tane böcek ilacı şişesi var o 5 litrelik teneke atılmasaydı iyidi Fatih üretim yılı nedir hiç bilmiyorum namlunun üzerinden pelet resmi 5.5 mm seri numarası ve rossi yazıyor üretim tarihini bilmiyorum
-
Benden büyük zannettim sıkıntı olmaz gerçi şansa mıdır yoksa hatsan güzel işler çıkarmaya mı başladı hiç bilmiyorum para olsa bir dampa ve dürbün alıcam tüfeğin en güzel yanı geri tepmesi yok birde eskilerdede aynı mı bilmiyorum ama benim namlu rossi marka yabancı sanırım belki isabette bununda bir etkisi olabilir
-
bu akşam üzeri hem Metehan abiden aldığım destekle hemde emre9798i görüp birazda gaza gelmem sebebiyle aldım tüfeği çıktım araziye metre ile aşağı yukarı 75 metreyi ölçtüm hedefim olan tahtayı ve hedefin arkasına bulabildiğim kadar taşı yerleştirdim toplamda 12 atış yaptım desteksiz dürbünsüz ayakta bunun 10 tanesinde tahtayı vurdum ikisi karavana taşalara denk geldi fakat hevesi gursahımda kaldı yağmur çiselemeye başladı ve hemen yola koyuldum tüfekte biraz ıslandım yağladım fakat umarım paslanma olmaz hem yalnız olduğumdan hemde yağmur sebebiyle fotoğraf çekmeyi şimdi akıl edebildim alt taraftaki peletler taşlara gelip hemen oraya düşenler peletlerin kaliteini anlamanız için onlarıda koydum birinin şekli çok az bozulurken diğeri 200 km/h hızla duvara çarpan araba gibi olmuş
[Resim Engellendi: http://i42.tinypic.com/2a99v82.jpg]
-
Yeri kimse bilmiyor Buraya ilk kez gideceğiz Tazzdingo biliyor yeri o götürecek bizi.Sizi atışa götürüyorum deyip ormanda ıssız bir alana da götürebilir
Toplanma yeri belirleyelim.Bu yere yalova yolundan gidiliyor sanırım gidiş yönünde köfteci yusufun önünde toplanabiliriz .
Yusuf olabilir eskiden pederle uçurtma uçurmaya giderdik oraya ama yolu hiç hatırlamıyorum
-
bir yerde buluşupta(ikea otoparkı gibi) gidelim ben yerini bilmiyorum