Evde atış yapmak tehlikeli özellikle mevcut silahınızla. Bb attığı için sekmesi durumunda size gelmese bile geldiği yere zarar verir duvarda iz yapar , ayna falan varsa çatlatır kırar. O nedenle bir zoraki edinirseniz 1. pompada evde rahatlıkla atış yaparsınız. Metal hedef kutusu da pahalı bir şey değil zaten.
Burki06 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu konu daha öncede paylaşılmıştı. Sanırım bir sonuca varılamadı.
-
Başarılı olabilir . İki tarafa da fırdöndü takılırsa kendi etrafında döner. Daha etkili olacağı kanaatindeyim.
-
Demek istediğim 9 zoomda yakınan bakıyo olabilir misiniz.
-
Acaba zoomu kapatmamış olabilir misiniz ?
-
İsabet açısından nasıl
-
Mod 125 için sorun çıkmaz magnum sınıfı bir tüfek olduğu için yayı güçlü anca orta veya düşük sınıf bir yaylıda muhakkak sorun çıkarır.
-
Bu kundağı görünce bi anda Aman Tanrım Didim Elinize sağlık şaheser. Sorması ayıp size maliyeti ne oldu kabzenin
-
Msx 125 pekk tavsiye etmem. Ufak tefek birsey. 182 boy ile pek de yakışmaz kanımca.
-
Kawasaki Ninja reklamı ...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Şaka değil gerçek tabi
Vadenin dolmaması bu işte
-
Hocam bu motor tutkusu öyle bir şey ki eğer gazı açmaya merakınız varsa sonu hayabusaya kadar dayanır cbr ye gelince piyasası olan bir motor bugün aldınız yarın tekrar satabilirsiniz. Çelik şasi aliminyum şasiye oranla daha iyi diyebilirim. Çelik kullanmalarının sebebi zaten kaynakla çekiçlemeyle vb düzeltilebilmesi. Yuki spitzer 250 r da aliminyum şasi var mesela şaside bir problem varsa Türkiye de ki hiçbir usta yapamıyor. Tabi karar sizin yine de fakat bu ülkede süper sport her zaman avantajlı alırken de satarken de . Grenaj merakınız varsa ve 125 lik motor istiyorsanız yzf r125 güzel motor(Sesi hariç )
-
7.500 tl ye kadar çıkabilecek limitiniz varken size bu motoru kesinlikle önermem. Honda cbr 125r önerebilirim. Hyosung gt 250r( o fiyat civarlarında bulunabilir). Hocam bide insan 1.82 boyunda ufak bir şeyim demişsiniz benim boyum 1.70
-
Toplam bütçeniz nedir ? Motor için.
-
-
-
Muhtemelen bilgisi yoktur kimsenin. Çünkü burası bir havalı silah forumu. Burada bir konu açıp daha sonra sitem etmenizi şahsım adına yanlış görüyorum. Kendim bildiğim kadarıyla cevap vereyim. Ben kıyı balıkçılığı yapıyorum fakat bazı abilerim dalış yapıyor onlarda gördüklerimin çoğu 90 lık neden tercih ediliyor 90lık bilmiyorum fakat gördüklerim bunlar. Görünce anlamış değilim yanlış olmasın o kadar bilgim yok bir muhabbet de bahsi geçti oradan hatırlıyorum.
-
Hocam alınmayın lütfen şakasına yorumda bulunuyoruz dürbün çapı yaylılar için büyük olduğundan(genel kanı bu zevk ve renk tartışılmaz ) dikkatimizi çekti. Kesinlikle bir art niyet söz konusu değil
-
Dürbünün tüfeği var
-
Hobiyi canlandırma , geliştirme adına önemli bir adım . Tebrik ederim.
-
Deneyiminize saygım sonsuz Yaşınızda yaşımın iki katı. Sadece arkadaş için alternatif yollar söylüyordum