Haklısınız fakat optik çapının küçük olması kullanılan tek parça ayağın ise kaliteli olması bu sorunu minimum düzeye indirecektir. Tabiki en sağlam ve garantili yol dampa ayaktır fakat bu öğrenci arkadaşları ve maddi durumu pek iyi olmayan arkadaşları zorlayacağı için alternatif yollar üretilmektedir. Keza bir dampa ayak 32 lik optima dürbünden pahalıdır.
Burki06 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mod 85 o kadar da güçlü bir silah değil standart güçte mod 75 95 99 da olduğu gibi 245m/s çıkış hızına sahip ( 5.5mm olduğunu düşünerek yazdım) dürbünün çapı da o kadar büyük değil. Dampa ayağa pek gerek olduğunu sanmıyorum ben nikko stirling tek parça ayak kullandım mod 75 de kesinlikle kayma ve ayar bozulma olmadı.
-
İkisi arasında kalsam kesinlikle galatian derdim tüfek dediğin birazda göze hitap etmeli bence .
-
Tetik biraz uzakta kalmış diye düşünüyordum fakat elinizde görünce yanlış düşündüğümü fark ettim. El emeği göz nuru müthiş bir kundak olmuş. Tebrik ederim.
-
Dürbün nedir aceba ?
-
Tebrikler. Devamını bekliyoruz.
-
Grupman olan kısım 3 atış. Tahtanın diger kısımları öylesine atılmış pelletle dolu
-
Silahı satma asamasındayken bir grupman daha yapmak istedim. 30 metre den tahtaya atış yaptım.
Silah : mod 75
Pellet : jsb straton jumbo 15,89 grain -
Konuyu açtıktan sonra foruma giremedim bayadır . Kesinlikle iki pellet arasındaki fark yan yana koyularak bile anlaşılabilir.
-
Geçen gün arazide grupman denemesi yapmak istedim kağıt bulamadığım için renkli paletlere 3 er atış yaptım. 2 çeşit pellet kullandım biri jsb straton jumbo digeri avsan. Avsandan beklendigi üzere dağınık bir grupman çıktı . Jsb ise 2si tek delik 1 i 2 cm sağında . Dürbün 3-9x32 optima ve nikko stirling tek parça ayak.
-
Hiç sorma Akın abi biz hala 5.5
-
İnternette dolaşırken böyle bir videoya denk geldim. İnanılmaz bir şey 8u
http://www.airguntube.com/video/D%C3%BCnyan%C4%B1n_En_B%C3%BCy%C3%BCk_T%C3%BCfe%C4%9Fi
-
Kaliteli tek parça ayak yada dampa kullanmıyorsanız dürbününüzü sıfırladıktan sonra ayarı bozulmuşta olabilir. Zetax abimin dediği de olabilir. Bu durumun birden fazla nedeni olabilir.
-
Eğer atış yaptığınızda sola çekiyorsa yada pelletler solda toplanıyorsa dürbünün sağ tarafındaki ayar yerini saat yönünün tersine doğru çevirin.
-
Gerçekten ok ve yayın müthiş bir gücü var. Özellikle crossbow . Bu videoda bildiğimiz yaban domuzunun derisini delip geçiyor ve diğer domuza saplanıyor. Ayı ile çekilen videolarda var. Hangi canlı olursa olsun derisi delip geçiyor çok ilginç bir meret buda video http://www.youtube.com/watch?v=hiPADo9eq9A
-
Aynı tüfekten bende de var gerçekten başlangıç için güzel bir tüfek. Hayırlı olsun
-
Mod 25 le ayni diye biliyorum. Fakat çok ses çıkarıyor . Evde kullanmak için pek uygun olduğunu sanmıyorum.
-
Herkese iyi akşamlar. Ev atışları için bir havalı tabanca arıyorum. Hali hazırda bir tüfeğimde var bu nedenle güçsüz evde mobilya vb. zarar vermeyecek bir tabanca arayışına girdim. Ucuz ve zararsız bir şey arıyorum. Bu tabancada aradığım özellikleri taşıyor sanırım. Fakat ev atışına uygun mudur ? Zarar verir mi kapıya duvara ( tabi kapıya duvara sıkmayacağım seken pelletler değdiği zaman zarar verir mi?) Birde sürekli tüp parası vermek sürekli masraf demek. Kurmalı ama o kadar güçlü ve pahalı olmayan silah tipi olan. yada ucuz yollu silah öneriniz varsa dinlemekten zevk duyarım.
-
Bende ki sifirlanmayan modelmis senin 3 . siniftaykenki 4x 20 ler kesin daha kaliteliydi.optima 4x20 yi sifirlayamamistim
Bendeki de sıfırlanmayan modeli galiba
-
Hayırlı olsun. Açıkçası silahınızı almışsınız biz kötü desek de bir şey değişmeyecektir. Bence silahınızla mutlu olmaya bakın