Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız ,piyasada olan dampa ayak tavsiyeniz varmı acaba .
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
bugün bütün gün anadolu yakasında araba ile geze geze yer aradık çok güzel yerler keşfettik fakat ormana girme yasağı olduğu için giremedik atış yapamadan geri döndük şu istanbulda anadolu yakasında bu atışı yapan hiç bir insan yokmu arkadaşlar bukadar insan nerde atış yapıyor yer bilen varsa yazsın lütfen ücrete tabi açık poligon falanda olur.
Abim yanında aydos var uzaklarda yer aramana gerek yok uygun yerler var . Tüfekte susturucu kullanman lazım yanlız.
-
Selam hocam ömerliye daha önce pcp ile atışa gitmedim nasıl oralar rahatmı sorun çıkarmı acaba boş sakin yer olurmu.
Ormanlara giriş yasaklandı . 15 ekime kadar yasak olması lazım . Göze alırım derseniz orası başka. Bu arada bugün aydos ormanında yangın çıktı yasak daha sıkı olucaktır .polis tomalarla bekliyor .
-
Teşekkürler. Gitmeyi düşünüyordum ama nasip değilmiş. Önerebileceğiniz bir yer var mı Aydos'ta falan? Açıkçası Ömerli'ye kadar gitmek istemiyorum.
Siz ne atışı yapıcaksınız acaba .Ben ok atışı yapıyorum sorun olmuyo yer çok . Ateşli silah aydosta zaten olmaz . Pcp atışı yapılabilir yerler var ancak onun içinde biraz iç taraflara gitmek lazım. yollar biraz bozuk .
-
Haritalar'da Yakacık Poligon diye gözüken yer kapalı mı?
Özel bir yer mi nedir?
Poligon kapatıldı .araziye giriş kapatıldı .
-
Arkadaşlar havalı silah gurupları gibi okçuluk guruplarıda varmı acaba .
İstanbul da böyle bir gurup varsa katılmak isterim .
-
Silinebilir
-
Bu üründe durum nedir acaba. uzun zaman geçmiş ama satışı yok sanırım .
-
Müdail yok en iyisi o
-
Güç ayar anahtarından hava kaçırabilir .
-
Namluyu düzelttilerse her yönden breaker silent.
-
6.35 çıkıcakmı .
-
-
Tactical olanda lw namlu yok. namlu daha kısa .48cm olabilir.
-
-
Bir tanede ben sipariş vericem bakalım gelicekmi
-
Nova compact bakın.
-
Tüfek çok iyi olmuş, ağırlıkta düşük. 750Cc gücü düşürünce 500 tane atar, sabaha kadar atış yapılır. Namluda iyi olursa yok satar ..