Bu güçteki silah için iyi atışlar, tebrikler
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Crononuz varsa iki tüfeği test etme şansınız varmı acaba sonucu merak ettim.teşekkürler
-
Işık doğru yerden geliyorsa 300 ms ile giden pelleti ,atıcıda tüfeğin arkasında gözlem yapanlarda çıplak gözle gayet rahatlıkla görebilir.. Şartlar bu şekilde uygunda görülemiyorsa göz doktoruna başvurulmalı
-
Cometalarda pellet iticinin yatağa merkezli olmaması kronik problem demekki bir av bayinde incelemiştik sürtünerek giriş yapıyordu mil.
-
Diana 48-52-54 alinmali bence
-
Normal pelletin namludan cikar cikmaz enerji kaybi solide gore cok yuksektir , yeterli gucte ayni silahtan cikan agir solid kisa mesafe sonra normal pelletle hizi esitler .,mesafe arttikca normal pellete gore enerjisini korur daha fazla enerji tasir ..O sjlahtan atilan solidin pellete gore hedefe once varmasi dogal..
-
23 grain olanı çıkmış birde onu deneyin acaba 23 graini kaçla atar dianalar.
-
Tabancadan baska herseye benzemis ..
-
Hw45 ede bakin derim
-
Durbun kanali 12 mm olmasi lazim 11 ler oluyormu bilmiyorum diger bilgileri ozelden attim
-
Pelletlerden bir kac foto mumkunmu ,yaninda30 grainlik pellette olursa iyi olur karsilastirmak icin
-
Yayli tufeklerdede solid devri basliyor anlasilan
-
-
Zoraki tüfek yapsa alınır
-
Tebrikler tek delik olmasada çok iyi , bu 23 grailer yenimi çıktı acaba.
-
(zoraki hw45 in tetiği olamaz) kelimesi bence zoraki için biraz ağır bir kelime olmuş tabanca senin zevkine uymadı diye böyle söyleme ben zorakiyle 60 mt de 1tl grupman oluşturdum stoeger x20 suppersor la bile okadar küçük grup yapamamıştım gücü dersen ben daha güçlü tabanca görmedim tetiği dersen fabrika çıkışı birazcık sert ama kapzede ayar vidası var ayarlayınca minicik bir parmak hareketi ile tetik düşüyor + dürbün bağlamada sıkıntı yok memleketten geleli 10 gün oldu 80 mt atışı yaptım 1lt kola şişesini çok rahat deliyor.
bu yazımdan sakın şunu çıkarmayın hw45 i kesinlikle kötülemiyorum aksine bir tanede hw 45 almayı düşünüyorum .
Dikkat edersen bence diye ekledim yazimda, herkezin dusuncesine zevkine saygimiz var..Zorakide kullandim 2kutu pellet atmadan hava kacirmaya basladi boyle tabancaya nasil guvenebilirim zaten bana gore tabancaya benzer bir halide yok pellet atan el makinasi diyebilirim zorakiye, benim icin ustte tasimak onemli hic bir sekilde ustunuze alamiyorsunuz takoz desem bence dogru olur..bir atis icin 2yada 3 hareket yapmak pompalayip durmak eziyetten baska birsey degil..tetigine gelince ikisinede sahip olmus biri olarak hw nin tetigi cok daha iyi..gercek tabanca hissi vermesi ,celik yapisi boyasi alman tasarimi saglamligi , ariza yapmayacagini bilmek omrluk olmasiyla,bir cok yonuyle zorakki ile karsilastirilmasi bence abes -
Her silahın bir birine göre değişik alanlarda üstünlükleri vardır, aynı şekilde kullanıcılarında silahtan beklentileri farklıdır , zoraki satıp hw45 alan biri olarak zoraki hw45 in tetiği olamaz.. Bence
Z-SATILMIŞTIR Zoraki hp1 -
Modifiyeyle 500 metreden tek delik bile yapar
-
Hw45 sahibi olarak bu tabanca 4.5 alinip yedek olarakta 5.5 namlusu alinmali tek kalibre olucaksa 4.5 olmali..
-