Hw45 havalı silahlar içinde en enteresan silahlardan biri, hele o tetik başka hangi silahta olabilir. İnsanı her yönüyle kendine aşık ediyor.
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cikarttinizmi acaba bende sokmeyi dusunuyorum.
-
Adamların 100yıl önce yaptığı pervaneli uçağı yapıp, dışardan alınan motoruda üzerine monteleyip, çok iş yapmış gibi birde fotoraf çektrdiğimiz olaya benzemiş bu tüfek işi.
-
Birde süper lite ambi green var videodaki kundak
http://www.youtube.com/watch?v=KfqMXXJomvc -
Almanların 150 senedir yaptığı namluları Abdullah amca 150 saniyede tornada çeker. Çoh da güzel olur taaam mı..
Yapar evet, içi ışıl ışıl görünür pelleti sokarsınız zor girer, harbiyle 2-3 cm iteklersiniz serbest kalır namludan lak diye kendi kendine düşer ..Yeni nesil denilen hatsan namluları!...Almanlarda kim oluyormuş! -
15 metreye sıfırladığınız tüfeğin 25 metrede 2cm üst 50 metrede 1cm alt vurması normaldir. Daha uzun mesafelere sıfırlamak için mesela 100metre ; 8 metre gibi sıfırlayıp sonra uzun mesafeye hassas sıfırlama yapın derim .. İstikrar derken jsb 25 grain pelletlerinden kullanmıştık isabeti kısa mesafelerde fena değilken uzun mesafelerde çok kötüydü..Pellet seçimi olarak ; tüfeğinizde güçlü , eski wasplar çok iyi iş yapardı , incememet taklidi waspları deneyin derim ,olmadı 18grain jsb-hatsan lar her zaman iş yapar .
Pellet veya mermi namludan çıktığı an düşüşe geçmiş demektir. -
Merhaba Tekrar,
Sanırım çok baş ağrıtacağım, scuba sorununu sayenizde çözdüm minnettarım tüm forumdaşlarıma,
Tüfegim Hatsan BT65 SB istikarlı atışlar için doğru düzgün pellet bulamadım,
15 mt de mengene ile sabitleyip sıfırladığım tüfek 20-25 mt de hedefin 2 cm üzerine vuruyor, 50 mt de 1 cm aşagıdan vuruyor,
kullandığım pelet jcb - 25,6 grain ne kullanmalıyım acaba ?
15 metreye sıfırladığınız tüfeğin 25 metrede 2cm üst 50 metrede 1cm alt vurması normaldir. Daha uzun mesafelere sıfırlamak için mesela 100metre ; 8 metre gibi sıfırlayıp sonra uzun mesafeye hassas sıfırlama yapın derim .. İstikrar derken jsb 25 grain monster pelletlerinden kullanmıştık isabeti kısa mesafelerde fena değilken uzun mesafelerde çok kötüydü..Pellet seçimi olarak ; tüfeğinizde güçlü , eski wasplar çok iyi iş yapardı , incememet taklidi waspları deneyin derim ,olmadı 18grain jsb-hatsan lar her zaman iş yapar . -
poligonda namluya 3 pellet arka arkaya sürmüşüm , eve gelince çıkarttım , en düzgünü buydu.
Çıkardıktan sonra keşke birtane hiç namluya sürülmemiş olanını namludan geçirseydiniz , 3 pellet namluda sıkışınca zorladınız pellette sıkışarak namluda yayıldı sanırım. -
Yararlı bir çalışma olmuş keşke ön tarafındanda foto çekebilseydiniz..Anlaşılan pellet 5.50 den oldukça geniş üretilmiş ..Wasplar çok güzeldi keşke aynısını üretebilse incemehmet.
-
Tüfeğin namlusunda sorun yoksa 14.3 kubbe başlı crosman pelletler güzel iş yapar o tüfeklerde.
-
Yani pelleti kalibre ediyor sonrası ne olduğu belli değil , hatsan namluları parlattı ama genişliğini tutturamıyor, her biri birbirinden alakasız.
Pelletin resmini yeni gördüm bende mod60 da aynısını sürmüştüm dediğiniz gibi pelleti ilk girişte kalibre etti sonrasında hafif tutunarak namludan çıktı. Jsb sürseydiniz büyük ihtimal dar bölümden sonra hiç tutunamayacaktı çünkü jsb hem yumuşak hemde etekleri sizin denediğiniz pelletten ince .....Tüfeği gönderdim namluyu değiştirdiler parasıyla, yeni gelen birazdaha iyiydi en azından pellette düşme olmuyordu , ... Hatsancıya namluyu tersmi taktınız acaba diye sormuştum öyle şey olmaz tüfekler denenip gönderiliyor demişti , acaba bu tüfekleri piyasaya sürmeden önce gurupman testi yapıyorlarmı hiç sanmıyorum yada yapıyorlarsa standartları ne acaba 10 metrede 5cm yada 10 cm mi , 10 metrede tek delik yapma garantisi olmayan tüfeği kapıdan içeri sokmam doğal olarakta hatsan almam lw namlu olursa belki..
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun , hatsan namlularının öyle ışıl ışıl göründüğüne aldanmamak lağzım , girişi dar sonrası pellet serbset düşecek şekilde bol olabiliyor , bir pelleti yükleyip harbiyle yoksa şişde olabilir , namlu boyunca sürerek sonucu belirtirseniz sevinirim.
-
Bende bu aralar 338 lapua veya 408cheytac düşünüyorum, yüksek kademe bir akrabam vasıtasıyla yurt dışından getirtebilirim ama mesafe atışı için iç anadolu taraflarında düzlük kesimlere gitmek zorunda kalmak canımı sıkıyor. Malum 3km düz yer lazım şöyle topraklı mermi vurdumu toz kaldırcak yoksa nereye attımız nasıl anlayacaz
-
Uzun mesafe atışı yapılacaksa steyrın airranger yanında lafı olmaz, kısa mesafede tersi olabilir, siz uzun mesafe ve tahribatmı istiyorsunuz yoksa kısa mesafede grupmanmı ona göre tüfek alın..
-
Maharetli kopek demekki baya pahalıymış.
-
Aga sen artık bununla 500 metreye atarsın bizde oturur izleriz hayırlı olsun
-
Ülkemizde kalibre kısıtlaması yok gelmesine engelde yok .
-
Fiyat ne civarlarda olucak acaba.
-
14.3 grain crosman yuvarlak kafalılar daha iyi olur bence bu tüfeklerde. Kurşunununda sert olması artı.
-
Havalı tüfekle gideceksenin en fazla bulacağınız mesafe 50 metre.... 50 mermi attım mermi ve silah kendimden ,benden 20 lira aldı 10 dakikalık atış için gideri sadece 1 tane hedef kağıdı .