Ben bikaçkere tabanca atışı için gittim silahı mermiyi kendim götürüyordum bence fiyatlar fazla ve arkadaşda kaba biri ,adamına göre davranıyor.Dahada gidiceğimi sanmam.
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
70 metre ayakta gez atışı daha iyisi zor, tebrikler..
-
jsb18 grainleri deneyebilirsin.
-
Premier saçma gereğinden pahalı ama uygun ürünlerde var ,mesela yurt dışında çok beğenilen bir pelet crosman benjamin 11.50 lira .
-
Dediğiniz yerden hava kaçırıyorsa sorun dolum ucundaki oringlerde olmalı , sorunu hallederseniz hava basmak o pompayla sorun olmuyor en azından benim için
-
Keçe yanmış olmalı fabrikadan yağlı şekilde geldiği için dizelleme çok oluyor hatsan tüfeklerde , aslında bu tüfekler alındığında sökülüp temizlenip yay ve pistona hafif gres uygulansa verim üst düzeye çıkar..
-
Tamir edilerek gönderilen tüplerimden biri hava kaçırıyordu bunun üzerine yaptığım görüşmede tüplerin tamamen yenileriyle değişimini talep ettim kabul ettiler yenileri geldi .. Bazen kızıyorum hatsana ama her defasında gönlümü alıyorlar
-
Hatsana yedek parça gerektiği zaman güngör avdan istiyorum ücretsiz olarak gönderiyorlar çokda nazikler, ellerinden geleni yapıyorlar pcp için namlu oringi ve birkaç parça istedim fabrikadan getirtip yolladılar..güngör av 02324619332
-
Premier pelleti getiren olsada alsak
-
Tamam ben cümleyi anlamamışım ,değişik bi pellet sandım yoksa crosmanları biliyorum ..Yinede teşekkürler
-
o dedikleri "crosman premier" , "hollow point" değil
Bahsedilen pellet ne acaba çok merak ettim -
Büyük ihtimal hatsan üretim yapıp daisy e göndermiş webleylerde olduğu gibi..
-
Bence Daisy hatsan üretimi..
-
Şunu belirtmek isterim tamamen şahsi kanaatim ama tüfeğin iç parçalarındaki işçiliği pek beğenmedim hep üretim izleri hatalar çentikler çizikler var, belki fonksiyonları çok etkilemiyor ama temiz bir işçilik yok, kalıp izleri cnc izleri işlem çapakları hep belli, özellikle bunun bir konuda çok zararı oluyor, tüfek tam bir oring canavarına dönüşmüş nasıl oluyor derseniz: sıfır bir oring i mesela namluya takıyorsunuz namluyu yerine takarken içeri iterken çapaklı kalıp izli işçilikle dolu yatakta oringler yıpranıyor, iki kere namlu sök tak yapınca sıfır oring kesiklerle doluyor tekrar atıp yenisi ile değiştirmek zorunda kalıyorsunuz, belki bu sadece benim silah için böyledir bilmiyorum ama tüpte ve namluda tam 3 kez yeni sıfır oringleri heba edip değiştirdim.
Bu dediğiniz sorun benim tüfektede var iki kere namluyu söküp taktım dış oringler bu hale geldi..Bu tüfeğin bütün oringlerini nerden bulabilirim acaba arkadaşlar?
http://img257.imageshack.us/my.php?image=16087975.jpg -
Tabiki değiştririz ne demek ? kimse seni zorlamıyor değiştir diye zaten, ama arkanda aileni ağlatmak istiyorsan bu testlere devam et, biz bunca bilgimizle korkarak hava basıyoruz silahlarımıza.
Doğru söylüyorsun yanlış olduğunu bende biliyorum atışa giderken yanımda hava olmadığı için 235-240 civarı bastım fazla atışa ihtiyacım olduğu için..
-
Yanlız tüpler söylenildiği kadar kötüyse hatsanda yeni ve güvenli tüpleri ürettiyse değişimi tabiki talep ederiz ..
-
ben şu testi yaptım bişey olmadı demekle diğer kullanıcılara silaha kefilim demek mi istiyorsunuz ?
Ben kimseye bişey demek istemiyorum, sadece ben yaptım
-
Ben 250 bar testi yaptım bişey olmadı
-
Başka yay aramak bence faydasız alıcağın başka yayda elindekilerden fazla dayanmayacaktır sen en iyisi güngör avdan bolca iste yaylar gevşedikce değiştir .
-
Sadece yeşil gres benzinliklerde satılıyor Po benzinliğinden almıştım ben çokda pahalı bişey değil ,zaten bir kutusunda ömür boyu yeticek kadar var .