Mustafa bey günün yorgunluğundan sanırım kendimde aldığım fx pelet kafamda 50tl'lik değerlerde yer yapmış, kusura bakmayın çokda bir fark yokmuş fiyatlar arasında ,zaten siteye girip fiyatları görünce mesajımın son kısmını hemen sildim ama benden daha hızlıymışsınız^^ ..Yinede birazdaha fiyat düşüşü fena olmazdı
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet bi üsdada göstermek lazım
-
Bende fx peletten memnunum bakalım bunlardanda alıp karşılaştırıcam,
-
Jsb ler başta olmak üzere güzel pelletler varmış..
-
Çıkış hızlarıda 700ms diye belirtilmiş ,cronografla başka bir sitede ölçüm yapmışlar ve 350ms civarı değerler çıkmış..
-
Birazdaha merkezi bir yer bulunsa katılım daha fazla olucaktır.
-
Buyrun At44-10 Fiyatları
bcbassi : How much is that gun in your country?
oragiecom:This gun cost about 299 USD in Bulgaria.
Lieutenantsexmachine:Wow thats cheap where im from Sweden it costs. allmost 700 USD with the ten slot clip.
barracudamachine:In Brazil...about 400 USD700 dolar veriyorlarmış
Aynı durum bizdede geçerli değilmi hatta katıyla, benjamin discovery örneği mesela.
-
Bu atışları ev içinde 8 metre mesafeden yaptım... at44 aynı kovanı deliyormu diye başka delinmemiş bir kovanla test yaptım sonuçlar arkalı önlü
[Resim Engellendi: http://img18.imageshack.us/img18/5827/zz1.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img16.imageshack.us/img16/8662/zz2rhs.th.jpg] -
Alex bey ,mod90ı uzun süre kullandım 5000 civarı atış yaptım çok iyi tanırım o silahı birçok insanın sandığından daha fazla kapasitesi vardır, pistona ve yaya yeşil gres uyguladıktan sonra yaptıklarımı düşününce şimdi bile yapabilirmiyim teredütteyim, bu silahla yaptıklarım eski konularda mevcut , gresli şekilde 2000 atış yaptıktan sonra tüfeğin içini açtığımda keçe hala ilk günki gibiydi şaşırdığım bir noktada budur. Şimdi silahın deliciliğini test ettiğim 2 resim koyuyorum biri kalem pil ,diğeri 50ae fişek kovanı ..
[Resim Engellendi: http://img18.imageshack.us/img18/5026/59891179.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img16.imageshack.us/img16/6029/91165291.th.jpg] -
Tüfek 4.5 olsaydı hervuruşda delik açardı o silah.
-
Fiyat farkına göre teklisi gayet güzel , atış yaparken mühimmatı tek tek koymanın keyfide bir başkadır hemde düşünmeden peleti atmayı engeller ,peleti daha mantıklı harcarsın arıza yapma olasılığı daha azdır..Tabi onlu karşısındada biçok dezavantajıda vardır.
-
-
Mod90 a yeşil gres uygulamıştım gayette güzel olmuştu yayıda yağlamayı unutma , mümkünse hiç atış yapmadan sök fabrika yağından arındır boşa dizel yaptırıp keçeye zarar vermemek için.
-
Tüfeğin keçesinin çabuk hasar almasının nedeni bence hatsanın tüfekleri aşırı yağlı bir şekilde göndermesi bu tüfekle 200 e yakın atış yaptım hala dizel yapıyor , aslında bu tüfeği alınca hiç atış yapadan içini söküp güzelce temizleyip az miktardada yaşil gres ile desteklemek gerekiyor.
-
Hatsan eski pompaları değiştirdi senin alacağın pompa yeni nesilmi öğren değilse aldığında bozulursa karşı ödemeli gönderirsin değiştirirler..Yeni pompalar gayet iyi içinde değişiklik olduğu belli gayet rahat çalışıyor, pompalama rahatlamış...
-
Ben hatsanın ne olduğunu burada duyup öğrenenlerdenim. Yaşayarak öğrenmedim ve kendimi çok şanslı hissettim. Bu hobiyi sevdikçe yabancı forumlarıda okudum. Ve şuna eminim az olan paramıza göz dikiliyor. Ama bu iki taraflı.Hatsan dandik malı ucuza satıyor , ithalatçıda ucuz malı pahalı satıyor. Birde devletin vergisi var ya Ohhhh. Bir laf vardır Aynı ... laciverti hepsi benim için.Olan tüketicini cebindeki paraya oluyor. Dikkat edin garibanın değil hepimizin diyorum. Çünkü 200 liralık dürbünlere arkadaşlar 500 lira vermek zorunda kalıyor. Yazık
-
Av tüfeği saçmalarından pek anlamam ama sanırım dediğiniz en ince saçmalardan ki zaten namludan çıktıktan kısa bir sonra etkisini yitiriyorlar ..1000fps lik 4.5mm pelet denk gelirse kafatasını deler diye tahmin ediyorum ..60 metrede mod90 ile 9mm lik suntayı çok rahat deliyordu..
-
2800 metre .50 cal sniper tüfeği için bir değer Tabanca asla bu menzillere ulaşamaz.Tabancanın etkili menzili 100 metredir.Sonrasında işe yaramaz.
50cal için 2800metre etkili menzildir istikrar için doğrudur ama açılı atıldığında 50cal mermisinin ulaşabileceği mesafe 6800metre civarıdır askerde elimizdeki browning uçak savar için değerler bunlardı. bu mesafede bu mermi insanın göğsüne veya baş kısmına isabet ederse öldüreceği kesindir ...Genç arkadaşlar ya yazdıklarımızı düzgün okumuyor yada bu işi çok iyi biliyorlar ..Elimizdeki 5.5luk havalı silahların bile açılı atıldığında 500 metre civarlarına pelet düşüyor..)..9mm parabellum için 100 metreden sonra işe yaramaz derken tecrübeleriniz nedir bilemem ama 100 metre ilerde bu mermiye karşı durmayı ben göze alamazdım, bana göre öldüreceği veya ciddi yaralanmalara sebep olabileceği kesindir.
-
Konu merminin etkisi değil açılı atıldığında en fazla nekadar yol alabileceği..Bu mermi 45 derece ile atıldığında düşme noktası 500 metreyi çok rahat katlar diye düşünüyorum..Bu arada mesafe arttıkca yivli namludan çıkan istikrarlı mermi safirin kaval namlusundan çıkan mermiden hızını ve gücünü daha iyi koruyacaktır diye düşünüyorum.
-
9*19 bir fişek için ; 1150fps ,350 ms hızla çıkan 130gr çekirdek 45derece açıyla atılırsa kaç metre sonra yere düşer ..Hesaplayabilen varsa yardım pls
Yanlız 500 metreden çok çok daha fazla gideceği kesin..