Askerde etkili mesafe maksimum mesafe muabbetlerinden hatırladığım maksimum mesafe g3mermisi maksimum 3800m ,ak47 2400m, mp5 ise 1500m idi , 9mm diye bahsettiğiniz mp5 mermisi oluyor .
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu anket sonucu kabul görmeyen terimlere yasakmı konulacak
-
Roket desekde olurdu
-
Artıkılın ortasına hedefi oturtup tetiğe basmak en kolay ve en son kısım mesafeye ve dış etkenlere göre hedefin neresine atıcağını bilmek bence atıcılığın en önemli tarafı..
-
Anketteki şu anki sonuç çok saçma
-
Hatsanın namı dünyaya yayıldı desenize
-
Keşke İstanbul dada bu kadar atış alanı olsa, böyle olcağnı bilsem Ankara yı terketmezdim
-
Her ne kadar elimizdeki havalı tüfekde olsa işden anlamayan polis veya jandarma tadımızı kaçırabilir diye düşünüyorum sonuçta kollukda adamda kıllıkda
-
-
Aydosda kartalcinle bi çok kez atış yaptık büyük gölün üst tarafında güzel mekan var 200 metre mesafeli , bize denk gelmedi ama polis jandarma denk gelebilir..
-
100 metredende fazlasını yapar sas95 4.5mm ile
-
Bu blizardın bolt koluna hastayım, bu grupman bu fx peletle olan çıkış hızını görünce daha bir hasta oldum , bu çıkış hızıyla 300 metrede şişe seçmez bu tüfek
Çalışma ve paylaşım için teşekkürler. -
Yer arayışlarıda bu arada sürsün daha merkezi aynı zamanda ferah bir yer daha iyi olucaktır .
-
Arkadaşlar son durum nedir vazmı geçtik
-
Ne kadar nem tuzağı olsada, o nemin bir miktarı o tuzaktan geçer bence, Hatsan pompadada var nem tuzağı ama ben inanmıyorum nemi sıfıra indirdiğine bu tuzakların .
Yukarda ben olumsuz yönlerini söyledim sadece olumlu yönleride var tabiki , şarjorle çoklu atış ve tepmesiz oluşuyla hedefi seyredebilme imkanı pcp yi keyifli yapan tarafları ve tabiki gücü ..Bağzı arkadaşlar tüfeğim Hatsan olduğu için bana bu kadar zahmetli geldiğini düşünebilir ama tüfekten acayip derecede memnunum sadece pompa arıza yaptı tamire gitti ve geldi şu ana kadar 20 dolum yaptım problem yok zaten yeni nesil pompa değişimine göndericem yakında , at44lw tüfekten arıza çıktığını duymadım ki bendekindede hiç bir hata yok .. Ama bu iş yaylılara göre bana zahmetli geldi. -
Pcp ye rahatlık diyorsunuz ama ben rahat bi tarafını göremedim ki bence 10 kat daha zahmetli ..Tüpü doldurursun kısıtlı atış sayısından sonra tüp biter başlarsın pompalamaya , scuba tüpün varsa kaç kere dolduruyor bilmiyorum ama heralde 10 kere felandır , scuban biter elinde tüpcü gibi tüplerle dolaşırsın...Her malzemesinde oring var devamlı yenilemen gerekir ..Pompayla dolum yapıyorsanız tüpün içine nem-su atar tüpü bozma ihtimali vardır..Zaten arabası olmayan arkadaşlar sakın ha sakın bulaşmasın bu işe ....Bende bu gidişle ne var ne yok satıp iyi bir yaylı alıp dertsiz tasasız devam edebilirim.
-
Bir kaç atış yapma fırsatım olmuştu kırma namlu seven olarak gerçekten çok tatlı tüfek , tepmeside bana fazla gelmemişti , içini açıp yayını gresledinizmi keçeyede az miktarda , yağ gibi olucaktır .
-
Arkadaşlar mekan biraz uzak kalsada bende toplantılara gelmeye çalışırım , Ben uğurmumcudayım, e5 den ve kartaldan gelicek arkadaşları kartal köprüden alabilirim .. bence acele edilmesin yer işi vs tam olarak ayarlansın derim..
-
İlk gelen hatsan pompalar gerçekten fiyaskoydu şu an tamirden geleni kullanıyorum sorun yok gerçi fazlada kullanmadım , yakın zamanda değişime göndericem..
Benim bildiğim hatsan pompaları ,yaptığı yeni nesil pompalar ile değiştiriyor Hill ile değil .. -
Arkadaşlar bende Kartal uğur mumcudayım ,burda aydos ormanı var arasıra ben gidiyorum müsait yerler var ..Gebze tarafıda olabilir.