Birazda asker ve polis amcalarımızın insiyatifine kalmış bu durum bence , ters bi adama denk gelinirse uğraştırır gibime geliyor .
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
300barı pompayla, yüksek hacimli tüpü doldurmak için heralde 150kg lik sumocu olmak gerekir.
-
Dostum bendede mod125 var.Yatagun dampayı bende kullanıyorum ama kızak sorunum olmadı.Mod125 çok kuvvetli ve tepmesi çok olduğu için ne kadar sıksanda dampa kayıyor.Ben bu problemi çift taraflı metresi 25 kg taşıyan bantlarla çözdüm.Kızağın üzerine dampa boyu kadar kesip onun üzerine takarsan dampayı vidaları gevşek bile bıraksan kaymıyor.Süper izolasyon ve kaymazlık sağlıyor.Stopere fln ihtiyacında kalmıyor.Benim tüfekte stoper vidasını kırmıştı.Ama şimdi nerdeyse 4 kutu pellettir milim oynama yok
Dürbün kaymasını engelemesi ve darbe emme özelliği göz önüne alınırsa bu teknik çok akıllıca ..
-
Hatsan pompasını verenlere hill veriyorlarmıymış?Ve onlarında kolpa olma oranı nedir?Olursa biz (scuba kullanmayanlar) napıcak
Spancy okadarda değil abarttın olayı
-
Pompayı sökmeyi bilsem sökerimde bilmeyince olmuyor ..Bide bu loctite , yanmayan greslerdenmi acaba nerden bulabiliriz?
-
Abi bizde neyse o , çekinmeden söylerim ister Hatsan olsun ister başkası , söylediğimiz yalan olsa eyvallah ..Pompa yapıldı geldi daha 4 bastım yine cortlama belirtileri başladı..Cortlama olayınıda alemin diline doladık
Bu arada keşke hill olsada kurtulsak. -
Pointed peleti yarın uzun mesafede deneyeceğim ayrıca fx ide sonuçları yazarım..
-
Yatagundan bende pelet aldım gerçekten çok özenli hazırlanmış kargo
-
Güzel olmuş birazdaha dikaktle daha iyi olabilir
-
Sanırım yeni pompa yapmışlar hill değil yani.
-
Benim namluda Lothar Walther yazıyor , benim saydığım 12 yiv set , pointed pelletle 8 metrede delik büyümüyor uzun mesafede denemedim uzunuda deneyince hem pointed hemde fx pelletle çıkan sonuçları paylaşırım..Pompa olayındada ,hatsan pompaları geri çağırdı arkadaşlar yeni nesil pompa göndericeklermiş...
-
Hatsan pelletler çok yumuşak olduğu için etekleri yamuk olanlar çok oluyor ..Hatsan pelletler kısa mesafede fena değil uzun mesafe deneyemedim dediğin gibi attıkca delik büyüyor ama pointed peletlerle kusursuz atışlar yapılabiliyor ..
-
hatsan lw mi? hatsan namluların yeni nesil üretilenleri de 10 yiv 10 set e sahip. 12 yiv setli hatsan namlu da mı var?
Bizim ilk 25 lik parti Lw namlu sonrakilerde sanırım Lw ..Namlu gerçekten güzel uzun mesafede deneme şansım olmadı ama evde 8 metrede pointed peletle , delik büyümüyor bile ama pellet seçiyor promagnumu çok kötü atıyor , Fx peletide yeni aldım oda gayet iyi ..
-
Valla süper olmuş bu grupman yarışmada 1. olur
-
Sayın İhtiyar çok doğru bir tespit yapmış. Ama ben biraz hızlı olsun 20 atış yapayım diye düşünüyorum. Bu haldeyken düşme çok fazla, hızını biraz düşürüp 20 atışta daha stabil olarak ayarlarsam benim işim tamam derim. Sizin yukarıda verdiğiniz değerleri yakalamam daha iyi olacak 930-950 fps 200 bar başlangıcı olursa daha mantıklı. Bu bana göre olanı yani ilk 20 atış.
Evet ,bizim tüfekler için en uygunu bu olur .
-
Bilgiler için teşekkürler Özgür bey..
Biraz hızlandırmak isteyişimin sebebi ilk sayfadaki crono ölçümleri , başlarda çıkış hızı baya düşük, 140 barda en yüksek değerler , benim tüfeğimde mesela 180-200 barda 140 bar civarlarında çıkan sesin yarısı ancak çıkıyor buda ilk sayfadaki verilerle benzerlik gösteriyor ..En azından vidayı biraz gevşetirsek hem hızda biraz artış hemde ilk atıştan başlayan atış eğrisine ulaşabilirim..900-950fps arası benim için yeterli böylece tüfek 35 etkili atış yapar diye düşünüyorum onun için vidayı 4 tur çevirmeyi düşünüyorum .. -
Özgür bey ,peki orjinal halinde iken 950fps atış hızı için sizce kaç tur çevirmeliyim malum cronomuz yok
-
Nasıl bir mod yaptığınızı bizimle paylaşır mısınız ? Hani işin aslını adım adım anlatmaktan ziyade, şurasındakı şu vidayı sıktık/gevşettik seklınde söylersenız memnun olurum.
Spancy bu modu silahın sadece kundağını sökerek yapıyorlar , kundağı söktüğünde emniyetin altında allen anahtarıyla çevirebileceğin setuskur vida var, yanlız allen anahtarın uzun olmalı ki vida biraz derinde , sola doğru gevşetince güç artıcak ve atış sayısı düşecektir..Anahtarın numarasını bilmiyorum öğrenince bilgi veririm bende ona göre gidip alıcam zaten:)
-
Peki bu ilk at44' ler ile yeni lw namlulu olanların mekanizmaları aynımı acaba?
-
Arkadaşlar bu modu nasıl yapıyorsunuz forumdaşlarınızlada paylaşmak istermisiniz ..Resimli bi anlatım olsa var ya ölene kadar dua ederim size