Sonuçlar pek iç açıcı çıkmamış
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gerçekten güzel olmuş , rüzgar olmasa daha iyleride olabilir
-
Yarışmada şansın baya baya fazla
-
Fazla pellet deneme şansım olmadı promagnumlar çok kötü , hatsanın kendi pelletleriyle bile 8 metre tek delik yaparken promagnum 3 cm , crosman pointed aldım 8 metrede neredeyse delik büyümüyor ama uzun mesafede deneyemedim ..Sizdeki Prohunterler nasıl acaba merak ettim ?.
Yatagundan fx ve birkaç pellet daha alıcam ama havale ile alınmıyor sanırım kredi kartımda yok..Bu konuda bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim..Birde sitedeki nicimle üye oldum %2 lik bir indirim göremedim ,birşeyi eksikmi yaptım acaba ? -
Pellet olarak ne kullanıyorsunuz?
-
At44wx10 ile ilgili tüfek gerçekten güzel ama gerisine bulaşma, heleki pompaya uzak dur
-
Abi seni kimse durduramaz aldın başını gidiyon
-
Bir yandan bu tüpler okadarda dandik olsa şimdiye kadar satılan yüzlerce tüpden kaynaklı bir vukuat olurdu diye düşünüyorum bir yandanda 200 bar ya patlarsa sonucu ne olur diye .
-
Buda benimki
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ptı
bu arada bahsetmeden geçmemek lazım Skyplume ve Emporto atışlarını AT44 wx10 ile yapmışlardı.
Yani 1. ve 2. olan arkadaşlar at44wx10 ilemi atış yaptı..Vay be bizim tüfekler efsane olma yolunda ilerliyor.. -
Bende bugün ilk atışımı yaptım tüfeğime bir kez daha aşık oldum ,susturucuyu çıkararak atış yaptım sesini merak ediyordum 7.65 lik bir tabanca kadar sesi var ..Dağlardan yankı yapıyor valla Sadece 30 atış yaptım pompa götürmedim 130 bara düştü tüfek , ilk atış olduğu için ve atış sayım kısıtlı olduğu için dürbünü tam ayarlayamadım 100 metre civarına yağ tenekesi koydum %80 lik bir yüzdeyle isabet sağladım .Destek ve dürbün ayarıyla bu mesafedeki bu hedefte ıska olucağını sanmıyorum ..Kısaca tüfeğime aşık oldum ama ilerde ne gibi sorunlar çıkarır bilemiyorum.Bu arada kim diyor pcp tepmez diye namlu havaya kalkıyor fena çakıyor
-
Promagnumun yanındaki pelet güzelmiş iş yapar
-
12 yivset LW namlularda kullanılıyor. Ama bu hatsanlarda orjinal LW olmayabilir. Aynı teknikle üretim ve üretim izniyle birlikte LW yazılabilir. Kalitede fazla fark olmayabilir ama hatsan kalite kontrolünde değişiklik yapmadığını 10 yivli bir namluya LW yazarak gösterdi bence.
-
Yeni tüfekler için 10yiv 10 set dediniz bende oturdum saydım 12yivset ..
-
Avcıhocanın bahsettiği yöntem burada en mantıklı görüneni ama burada sorulacak çok önemli bir soru var !!!
Amatör namlu yiv set çekme işleminde yiv ve set ler büyüteçle incelendiğinde görülecektirki yatayına balık sırtı tırtıklar vardır, bunun nedeni yiv set çakısının materyalinin namlu çeliğine zıt onu sarmayanki günümüzde LW nin kullandığı çakı mikroskopik gözenekli TungstenKarpit dir ve çekme hızı asla istikrarsızlık göstermeyen profesyonel namlu makinalarında çekilir, bu yöntemle namlu içinde yukarda bahsettiğim balık sırtı dalga - tırtık oluşmaz ve namluya 5 tane de pellet koysanız bu şekilde kilitlenme lmaz, biz testlerimizde bunları defalarca görüyoruz, 3 - 4 pellet arka arkaya namluya sürülüp tetik eziliyor ve pelletler çıkıyor, ha 3 - 4 pelleti arka arkaya namluya sürmek doğrumu derseniz doğru değil, ama burada vurgulamak istediğim sanırım anlaşıldı, ve son olarak 2 gün önce bu yeni kampanya silahlardan satın alan bir arkadaşımız arayıp sormuş, LW havalı silah namlularında 10 yiv 10 set varmı diye, LW 5,5 cal. havalı namluları 12 yiv 12 settir, ve bu 10 yiv 10 set namlunun üzerinde de abartılı kocaman Lothar Walther yazıyormuş.
İçime kurt düştü oturdum tüfeğimin yiv setini saydım 12 yivset var , Bu namlular Lw olmasa bence Hatsan gibi bir firma üstüne basa basa Lw demez ve üzerine :'' BARREL MADE BY LOTHAR WALTHER '' yazmazdı. Bu arada foto makinam şu an bende değil 1-2 güne fotolarını çekmeye çalışacağım namlunun -
Videodan anlaşılan peleti baya baya hızlı atıyo tam istediğim gibi ..Bu arada 10 gün oldu daha atış yapamadım
-
Valla süper olmuş
-
Pelet atarak dürbün sıfırlama imkanı olmadığı zaman iyi teknik evde yapılabilir ...Pelet atıp tüpünü boşaltmayı istemicek benim gibi pompacı arkadaşlar içinde iyi bir yöntem
-
Arkadaşım çok akıllıca bir yol bence tebrikler...Arkadaşlar 20 metrede misinanın bittiği yer önemli arkadaşın dediği tekniğe göre yani misinanın bittiği yere ufak bi cisim koyun dürbünüde ona sıfırlayın tüfeğin 1. nokta sıfırlaması yapılmış oluyor..
-
Tüfeği alıpta atış yapmayanlar arasında bende varım hem hava şartları hemde zaman bulamam yüzünden