Cronosu olan arkadaşlardan bir ricam olucak ,dolu tüp ile stabil kaç atış yapılabiliyor bu atışlar arasındaki hız farkı nedir aynı fx lerde yapıldığı gibi bir test yapılsa çok çok iyi olurdu ..
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hemen alıcam bu allen anahtarından
-
Bu setuskur vida alyan anahtarıylamı açılıyor ,alsam kaç numara oluyor, bide adı ne oluyor alyan değilse eğer..
-
Aga denemelerini dört gözle bekliyoruz malum bizde crono yok ..Birde bu susturucuyu sağa sola oynatmayı denedim ama kıpırdamadı bunu çıkaramıyormuyuz acaba, bazı zamanlar sesininde çıkması benim için önemli
-
Benim at44 ümde geldi inanın resimde göründüğünden çok güzel ..
-
Mod54 ve 460 magnum hangisini alsan isabetli karar vermiş olursun..Şimdiden hayırlı olsun
-
460 magnum gibi tepmesi olan bi silah için o kadar büyük mercek pek uygun olmaz sanırım..
-
Grup efsane olmuş bravo...Bende yaylı pcp dönüp dolaşıp 460 alıcam bu gidişle
-
Şimdi değil ama ilerde alabilirim eğer ozamanda alma imkanı olursa
-
Hayırlı olsun . Nerden aldınız peki.?
-
Yusuf seni 44magnum yada olmadı 500nitro anac keser
-
Valla abi resimde çizdiğim gibi nişan alıyorum ben hedefi görmek hiçde sorun olmuyor
[Resim Engellendi: http://img15.imageshack.us/img15/1835/adszbto.th.jpg]
-
Helal olsun.Tüfeğin hakkını vermişsiniz.Ancak o şişe o mesafede nasıl arpacığa sığıyor?
Arpacığı hedefin üzerine değil hedefin altına koymayı denerseniz sığdırma gibi bir problem olmaz -
Hee nabak işte kendi çapımızda eğleniyok
-
Bi gün böyle atarken beni kafadan vurucak ondan korkarım ..Bu arada Yusuf un 2 metre arkasındaki kayadan destek alarak bende aynı mesafeden şişe patlattım 153+2=155
-
Bahsettiğiniz tüfekler arasından kesinlikle mod48 derim ,kendi seçimim olsaydı 460 magum 5.5uda 48'e tercih ederdim ..Hw nin kalitesi daha yüksek olabilir ama tüfekle atış yaptıkca mesafe beklentisi artıcak ve hw den sıkılmanız daha çabuk olucaktır..
-
Videoyu ben çektim Sigaraya denk geldi ama ortadan bölmedi keşke videoyu devam ettirseydim sigarayı görüntülemek için.Gerçi sigaranın net bi şekilde kendini aşşa atmasından anlaşılıyor denk geldiği yanına felan gelse sanırım okadar çabuk atlamaz aşağı ,biraz nazlanır yani
-
Savaş silahı, otomobil ev parçalamak için vs. olabilir ama yukarıdada yazdığım nedenlerden dolayı ,sniper diye tabir edilen, personele karşı atış yapıcak bir atıcının tercihi olamaz gibime geliyor.
-
sipariş ile bir diana mod31 aldım daha bir kutu saçmayı bitiremeden yay kırıldı ne yapacağım şimdi of allahım aldık başımıza belayı servisi nerde kim yapacak yardımcı olun lütfen
Daha yeni tüfeğin ki bu Diana ,yayının kırılması çok garip tüfeğinizi aldığınız yerde daha önce kullandılarmı boş atış yapmış olabilirler bir çok kez,tüfeğin aynısından yokmu? Varsa değiştirmelerini talep edin.Tüfek alırken açılmamış ambalajında almaya dikkat edin. -
haydar bey avatarınızda sanki röntgen yapıyormuşsunuz gibime geldi sanki silahta masumiyeti simgeliyor #himssilahları kirli emellerimize alet etmeyelim
Yüksek zumlu ve kaliteli dürbün almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım