Tüfeğinin tepmesini isteyen arkadaşlarda var hem ateşli hissi verir bu silah tepmesiylede dürbünü hırpalamaz, bence güzel bir icat olmuş:D
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar bende spariş verdim bugün v...beyle konuştum Bahtiar bey ''lw'' dediyse lw dir dedi.
-
Aga öğren şunu bi ,moralimiz bozuldu zaten..
-
önceki üretim at44 lerden kullananlar pek memnun kalmadı sanırım fakat bu bize gelicek tüfeklerden ben umutluyum..
-
Fiyat aralığı bellimi ne aralıkda olucak bu silah ,en azından bir ipucu
-
Valla süper olmuş
-
Bence bu videolarda dolandırıcılık kokusu var
-
Abi kendineden pompalı nasıl oluyor, yani üzerinde pompa var ve tüpe veya harici pompaya ihtiyaç yokmu ,öyleyse güzel bir özellikmiş.
-
Abi sen yap, santimi fark etmez merak ettim bu silahın isabetini ..Diğer testlerinide merakla bekliyoruz
-
Aynen katılıyorum herkez bizi deli sanıyor, bide alay etmeleri yokmu bırak bu boş işleri diye adamı hasta ediyorlar ..
-
sideprensi07 abim senden bu silahın grupmanlarını rica ediyorum 50 metre olursa iyi olur
-
Arkadaşım her silaha, her atış çeşidine göre pellet seçimide farklı olur.Av için başka kısa mesafe için başka ,uzun mesafe için başka vsvs..Marka olarak soruyorsan zaten onlarda bellidir aynı oranda fiyatlarıda yüksektir biraz araştırırsan bilgi edinebilirsin..
-
Yav bende yorgunluktan pek incelemeden yazdım cevabımı, hatta kapağı felan hiç ıskalamadan nokta atışı demişsin bende aklımda su şişesi kapağı canlandırıyorum, bu kapak koca kapak yahu heralde ki bunuda ıskalaman biraz zor Olsun yinede uğraşmışsın emek vermişsin başka çalışmalarınıda bekliyoruz
-
Güzel atışlar teşekkürler ..
-
Bu saydıklarınızın bir tüfekde toplanması belkide dünyada tek olucak, başarılar dilerim çalışmalarınızda..
-
Helal olsun benim rekoru geçicen yakında
-
Artık buraya konu açtıktan sonra tutmadan geri gelim deme
-
-
Arkadaşlar 100 ve üstü mesafelerde kıramadığınız şişeler olursa beni çağırın mod90 ile itinayla intikamınızı alırım
-
Eyvallah atışları ve sonuçları bekliyoruz .. Bende bu tüfekten sipariş vermeyi aklıma koymuştum ama dürbünlü olanı almak istedim ondada gez arpacık yokmuş ve bu x50 için biraz bekleteyim dedim.