Sidepirensi abim, bu silahın isabetliliği nasıl, grupman felan yapsan güzel olurdu birde efes bira şişelerini maksimum kaç metrede patlatabiliyor bunuda denersen silahın gücü hakkında fikrimiz olurdu Abi bide bu tüfeğin x50 modeli varmış 1500fps-(1200fps pelet atan) bunlar gelicekmi acaba Tr ye bilgin varmı..
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Valla güzel atış tebrikler
-
Bu tüfekler hem kailbre hemde çıkış hızı olarak g3 den daha üstün olması sebebiyle daha etkili olması normaldir.Bolt action ve daha uzun namluylada isabet daha yüksekdir diye düşünüyorum .. Benimde 1 numaram bu silahlar arasında Mauser Kar98k
-
En kısa zamanda grupları ve tüfeğin maksimum şişeyi imha ettiği mesafeyi bekliyoruz..Dürbün için bitanede ben alabilirim
-
Peki bu tüfeği aldık diyelim yedek parça desteği nasıl bu stoegerlerin bi keçesini bulabilecekmiyiz mesela ..
-
Ben bu silahı kullanmadım ama 5.5 için 175ms çıkış hızına sahip bu silaha 550-600 lira biraz fazla gibime geliyor..
-
43 atışta bu hız düşmesi gladiator için fazlad değilmi..100 stabil atışı var diye biliyordum ..
-
Dostumuz amerikada m-16 larla çorbada bizimde tuzumuz olsun diyor.
-
Barrett M82 gördüğünüz gibi silahın namlusunda geriye doğru yönlendirilmiş 4 tane hava yarığı var atış yapıldığında patlama basıncı bu deliklerden geri doğru tazik yapıp tepmeyi azaltıyor ve aynı zamanda atış yaptığınız yeri toz dumana katıyor ,sonuç yeriniz apaçık ortada ..Ağırlığı 14 kilo ,12.7mm lik mühimmat taşımak için çok ağır..Bence sniper silahı olmaktan çok shooter filimindeki gibi personele karşı kullanıldıktan sonra karşınıza çıkan helikopteri parçalamak için ideal bi silah Benim bilgilerim bu kadar üstatlar daha iyi bilir
-
3000-3500 arası atış yaptım gayet iyi tanıyorum zaten ,,Yeşil gres kullanıyorum fakat çok az , atışlarda ne koku çıkıyor nede duman fakat bu dizel yok anlamına gelmiyor Mustafa beyinde anlattığı gibi gerektiği kadar dizel var ..Bu şekilde 2000 atış ömrü var kalitesiz hatsan keçesinin,buda demek oluyor ki dizel olması gerektiği gibi
-
Tam karşıdan işik sızacak şekilde foto atarsanız pelletin izlediği yol ve bıraktığı izi daha iyi görülebilir..
-
Uzun mesafe atış yapmadım evin içinde atış yaptım gücü çok iyi..Uzun mesafedede 40-50 metrede etkili olabilir diye düşünüyorum..Parasına göre çok iyi diyebilirim..Silahla birlikte gelen dürbünde beklediğimden iyi çıktı ölçüsü 4-20 sanırım..Mesela kapı demişsin bu ev içindeki tahta her türlü kapıyı iki taraflı çok rahat deler derim ama silahın ömrüne bişey diyemem toplasan 40 pellet attım, her gün 100atış yaparım dersen silahın ömrü ne kadar olur bilemem..Bide yayı bayağ sert onuda belirteyim..
Vay be tüfeği ilk aldığımda 50 metre etkili diyormuşum şimdi 100 küsür metreleri görüyorum , tüfeğini tanımak böyle oluyormuş demekki
-
Tüfeğinizin gücü baya artmış 50 metrede tahtaya saplanışı güzel , gruplarda daha güzel olucak gibi görünüyor. İsabetli atışlar
-
Mod48 85 metrede şişeyi patlatmadıysa tüfek kesin problelidir , keçesi arızalı olabilir.
-
Bunların arasında Seat leon nasıl arkadaşlar sizce alınabilir araçmı, tasarım olarak çok hoş, motor ve şasede a3 le aynıymış..
-
Atışlar hatsan tüfek için gayet iyi ..Tebrikler Yanlız kapağı delememesi biraz garip bendeki mod90 4.5 ile 2 tane pro magnum kutusunu delebiliyorum kapakları kapalı şekilde
-
Mod54 bence 160 danda fazlasını yapabilir...En azından 140 daki taşa vurma sesinden öyle anlaşılıyor
-
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ..
Valla helal olsun
Özellikle Hatsan beni çok şaşırttı. Gerçekten tebrik ederim arkadaşlar. Dürbünsüz o mesafelerde arpacık ne kadar ince de olsun, şişeyi kapatır diye tahmin ediyorum.
Tüm bunlara rağmen süper atışlar.
Ambrosia bey, arpacığın hedefin tam üzerine koymadan atış yapıyorum yani askerdeki usul,, hedef arpacığın üstünde duruyor onun için arpacığın kalın olması benim için dezavantaj değil, hatta ince olsa bence nisaş zorlaşır...Olay insanın tüfeğine alışmasında ...
iyi de bira şişelerine o kadar yakın durmak bence sakıncalı mazallah bir saçma girerse görürüz
Sayın Kazımusta dediğiniz gibi aslında uğraşmak gerekir isabet için ama tüfeği biraz tanıdığım için çokda zorlanmıyorum artık, dediğiniz gibi bi kaç metre yukarı poşet koyduk ama yüksekliği ayarlamaktan çok hedefi göremediğim için sağ sol ayarı için kullandım normalde poşetin daha altına attım zaten 4-5 atışta belli oluyor yukarı aşağı toplandığı... -
Yalnız kıramadıklarımda oldu tabi 8-9 vuruşda 3 şişe kırdım, sıyıranların gücü yetmiyor kırmaya şişenin tam ortasına gelenler kırdı sanırım..Bu arada mesafeyide Kartalcin deki 15 metrelik şerit metreyle ölçtük. ...Bunlarda kıramadıklarımın görüntüleri
http://www.metacafe.com/watch/1770589// -
Abi herşeyide anlatmayın ya birazda kendi deneme yanılma yoluyla bulsun ,,,Peehhh eskiden bize yol gösterenmi vardı