Sanırım Yusuf'un 120 metre dediği 5 litrelik su bidonu, sanırım yanlış söylemiş ,,120 metrede dediği gibi 5 litrelik pedi ortalama 5de 2 vurdum ogün rüzgar yoktu yanlız 90 metredede rahatca şişeyi patlatıyor,,daha fazlasını denemedik çünkü daha fazlası gözü zorluyor ,gerçi zamanımızda yoktu ama keyifli bi gün oldu...Sanırım benim mod90 en iyilerinden çıktı:D...Hatta Yusufa buluşmadan önce tüfeği anlattım oda inanmadı...Bu arada mesafeyi 15 metrelik metreyle ölçtük Yusuf daki... pro magnumdu pelet,,dediğiniz gibi 120 metrede şişe görmek zor ama bira şişesi görünür gibi geliyor koyu ve tombul olduğu için ,bidakine deneriz artık ,,umarım bidaki buluşmamız daha kalabalık olur:D
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun isabetli atışlar
-
Arkadaşlar peki 350 magnum bu 48,52ve54 güçlümüdür ,güçlüyse fark ne kadardır?
-
Delicilikte 4.5 ,5.5 dan aşşa kalmaz bence ama mesafe fazlaysa 5.5 enerjisini daha iyi koruduğu için uzun mesafede işler değişir.
-
Güzel atıyomuş mod varmı acaba ?
-
Kartalcin, farkını ortaya koymuşsun gez arpacıkla tek delik yapanıda bi seni gördüm
-
Güzel grup ama kaç metreden olduğunu ,silahın ,peletin ne olduğunu yazsaydınız ,birde kağıda para gibi grup büyüklüğünü anlamamız için bir nesne koysaydınız daha iyi olurdu ...
-
Ulku bey Hatsan her kurma kolu kirana bir yedek tup ,3 kutu pelet gonderirse isi is valla-
Her AT-44 Alan once kurma kolunu kirar.
Neyse dipcik kirana araba.,
Namlu kiranada Ev verirlerse yasadik valla
Valla herkeze göndericeklerini sanmam ,onlar kimlere ne göndereceklerini veya göndermeyeceklerini iyi bilirler, bikaç gün önce hatsanı aradım keçe ve yay istemek için güngör av diye bi yerin telefonunu verdiler, bende aramadım daha.. -
Cin gibi adam vurur tabi
-
Yanlız teklisi çıkmış ve fiyat 310 lira
-
Jandarmanın mod54 ile ilgili yorumu aynen şöyle : ''Ne mermisi atıyor bu , ammada asortik tüfekmiş'' Bide bizi avcı sandı av varmı diye kontrol etti oda olsa
-
Evet dürbünü taktıktan sonra daha keyifli oldu , bide jandarma basmasaydı daha iyi olacaktı
-
Adamlar tüfeğinizi tamir edicek kargo parasınıda siz ödeyiverin canım
-
Fizikci yokmu sitede bu olaya bi ışık tutsa
-
Birde bu soruda eksik sorduğunuz taraf bu silahların gücü birbirinden ne kadar farklı, ve kaç mm alta vurur demişsiniz silahların güç farkını belirlemeden kaç mm aşşağı vuracağını kim nasıl hesaplanabilirki
-
Ağırlıkları farklı cisimlerin yere düşme hızları aynıdır evet ama burda namludan yüksek hızda çıkan pelletler söz konusu biz bu pelletleri elimize alıp yere bırakmıyoruz ki öyle yapsak dediğiniz gibi olur evet ama bunları belli bi güç uygulayıp fırlatıyoruz ve burada sadece yer çekimi değil sürtünme faktörü ortaya çıkıyor onun için güçsüz olan silah hafif pellet attığı için ve aynı kalibre sürtünmeden daha çok etkilenecek ve daha erken düşecek ..Ama güçlü ve ağır pelleti atan sürtünmeden daha az etkilenip enerjisini daha iyi koruyup daha geç düşücektir..Bence bu sorunun ceabı ağır pellet yukarı vurur..Şöylede bi örnek bi golf topu ve bi bilyem var ikisini aynı anda yerebırakıyorum ve aynı anda düşüyorlar burası tamam ama ben bunları alıp fırlatırsam ikisininde düşeceği mesafe çok farklı olur..
-
Bu silah çok iyiymiş buna para verilir hakkatten..
-
Bu tüfek benimde çok hoşuma gidiyor şimdiden hayırlı olsun ..Ama pompalıları almak otomatik av tüfeği almaktan daha zor oluyormmuş diye duydum güçlü olduğu için herkeze vermiyorlarmış ruhsatını..Bana biraz saçma geldi ama ,üsdatlar bilgilendirirse sevinirim..
-
30 grains alta değil üste gidecektir.
-
Elinize emeğinize sağlık , bizi bilgilendirmek için uğraşlarınız için teşekkürler