Arkadaşlar diana, 80 metredeki şişeyi kırmıyorsa 100 lira verin mod90 alın valla kırmam demez ..Bu arada bugün atışa gittim aydos ormanı mekan ,, en son 114 adım saydım 15e 20 lik, 1cm sunta parçasına gez arpacıkla neredeyse yarı yarıya isabet sağlıyorum, delemiyor sadece saplanıyor..Ama 70 metre civarlarında deliyor..
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar konu 1.nesil patriotken sorayım dedim velikatrancının sitesinde patriot yok gözüküyordu şimdi baktım stokta var görünüyor acaba 1.nesilmi bunlar ..2. nesil olma ihtimalide yok gibi görünüyor bana çünkü onlar geri iade edildi diye hatırlıyorum..
-
Bu zamana kadar prohunter kullanıyordum , dün prohunter bulamadığım için promagnum aldım kutusu 4.5tl den aldım 4.5mm lik olanı..Biraz önce evde duramadım deneyim dedim promagnumu gez arpacık atışlarımda 2-3 cm lik oynamalar oldu , dürbünü taktım kötü dürbün ama yakın mesafede nokta almak için uygun neyse attım yine aynı 1-2 cm arası oynama var sonra az kalan pro hunterimden atayım dedim neredeyse tek delik 1-2mm lik oynamalar var ..Promagnumdan hiç memnun kalmadım resmen rezalet 4.5 luk olanı berbatmış 5.5 luğu bilmem ama..Bide yapılış kalitesi prohunterden düşük geldi bana ..Ts10 da aldım onuda sonra denerim çok ses oldu Bu arada mesafe 8 metre
-
Sayın stoper382 , 2 cm lik sapmalar kaç metrede oluyor gamo pelletlerle
-
demekki iyi bir yönetici olmak için avcı ve atıcılık ruhuda olması gerekiyor. atatürk te severdi silahları.
bizim mecliside siteye üye yapıp atıcı mı yapsak ne yapsak hepsinide
Atıcılık olayında meclistekiler hepimizden daha iyi zaten bence -
oca , pendikdemi oturuyorsun bugün bu motora benzer bi motor gördümde üstünde iki arkadaş vardı pekde dikkat etmedim belkide sendin hayırlı olsun keyifli makineler
-
Neredeyse 100 yıllık bir silah bakımsız olanlar tabiki tutukluk yapıcaktır..Biraz mermi seçer , en sevdiği geco mermidir, yerlide yüksek basınçlı mp5 mermileri veya eski beyaz kurşunlu mke mermilerinide sever..İyi durumda olanlar şimdiki mke mermilerinde bile dikme yapmaz...Bence gelmiş geçmiş en seksi tabancadır
-
Mükemmel silah yoktur her silahın kendine göre avantaj ve dezavantajı vardır benim görüşüm böyle..Ne g3 keleş kadar pratik olabilir nede keleş g3 kadar güçlü ..
-
Şöyle bi adam bizdede olsada milletin paspası olmasak
-
Valla ilk tüfeğiniz olucaksa bence mod90 yeter bende var çok memnunum gücü bu fiyat için süper hemde mod125 kadar sert yayı olmadığı için daha zapdedilir kendini dağıtmayan bir tüfek..Hatta bugün atışa gittim 75-80 metrede destekli gez arpacıkla kola kutularını vurabiliyor bu tüfek önce dürbünle atıyordum dürbünün ayarı bozulunca çıkardım. Gez arpacık yapayım dedim umutsuzca atış yaparken tın diye sesi duydum ve bu mesafelerde bile bu tüfek için dürbünün şart olmadığını anladım..Nede olsa askerde 200 metreyide gez göz arpacıkla vuruyorduk öyle değilmi
-
850kg 102 hp çoğu 2000cc yi harcar bu araç
-
Arkadaşlar burdaki silah ve mod54 , hw97 ,bizim yaylı silahlar gibi olmuyor sanırım (mesela mod125, webley patriot, gamo cfx) ..Peki bu hareketli piston deniliyor sanırım nasıl çalışıyor bunlar ..Anlıyapileceğimiz bi şema filan varmı..Birde bu silahlar bizim yaylılardan daha uzun ömürlü oluyor sanırım Yardımlarınız için teşekkürler
-
45 derece açıyla atılsa demek 800 metreyi bulacak
-
Pro hunterde güzel mod90 ile özenmeden 75 metrede 4*20 dürbünle 10 cm lik grup yaptık..
-
Arkadaşlar kuşlara şişe diyor anlicanız
-
Arkadaşlar şu pcp leri alında forumda canlansın artık ..Ne konu açan var ne modifiye yapan ne vs vs.
-
Söylenecek birşey kalmamış
-
drifter05 patlama ve yanık kokusu yeşil gres uygulayan arkadaşlarda oluyor yani senin tüfeğinde olmaması normal ..
-
Arkadaşlar ama 1500ytl ye bu silahın çıkış hızları biraz düşük değilmi..sanırım bu yarışma tüfeği, güç isteyenler için iyi bir tercih olmayabilir..Gerçi modifiye ile değişebilir.
-
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler saolun..Peki bu keçenin yerine daha kaliteli bir keçe takabilirmiyim uyarmı acaba?