mrt083 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Yanlız kredi kartım vs yok nası alıcam bankaya paramı yatırmam gerekiyo hiç böyle alışveriş yapmadımda..Tecrübesizim yani nası alabilirim bilgilendirirseniz sevinirim hilal avda fiyatıda uygunmuş... :him:s

Birde mod90 ile mod90 alfamax arasındaki fark nedir..Fark alfamax serisinden çıkan dürbün ve gözlüktenmi ibarettir..?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bu tüfek zaten 100 120 ytl arası çok pahalı değil yani hem öğrenmek hem idman yapmak için alıcam..4.5 luğunun çıkış hızıda 300ms benim işimi görür diye düşünüyorum.. 5.5 bu tüfekte biraz hantal kalıcak gibi, kralın 5.5 tüfeğinide görünce güçsüz tüfekte 4.5 luğun doğru olucağını sanıyorum.. :)

Arkadaşlar ilk tüfeğim olması nedeniyle bütceminde kısıtlı olması nedeniyle hatsanın mod90 alfamax tüfeğinden almaya karar verdim..Benim aklıma 4.5 luk almak yatıyo nedeni ise merminin daha hızlı olması ..Anladığım kadarıyla daha güçlü tüfeklerde 5.5 daha iyi oluyo bu fiyat aralığındaki tüfek için 4.5 daha uygun olur gibime geliyor...Bir tanıdığımın kral marka havalı tüfeğiyle atış yapma fırsatım oldu 5.5 luk modeliydi 15 metredeki hedefe atış yaptığımızda bariz tetiği çektikten çok sonra hedefe ulaşıyordu mermi ve yağ tenekesini bu mesafeden zar zor deliyordu ..yani benim anladığım güçsüz tüfek=4.5, güçlü tüfek=5.5+ yanlışmı düşünüyorum acaba :him:s

Bir an önce çıksada bizde karar versek ne alıcağımıza ilk tüfeğim olucak zaten....olmazsa gidip az para verip idman için mod90 alıcam 4.5 luğunun çıkış hızı felan iyi görünüyor... :S

Arkadaşlar bende yeni bir hAvalı tüfek meraklısı olarak aranıza katıldım bende bu aralar kendime uygun bir havalı tüfek arıyorum Hatsan ın sitesinde yeni modeller var gayet iyide görünüyorlar çıkış hızları felanda güzel,sitede bazı konularda arkadaşlar tüfek tavsiyelerinde biraz bekleyin hatsanın modelleri geliyo diye yazmışlar ama bayağda zaman geçmiş bu modeller hala yok..Bu modelleri hala beklemelimiyiz çıkıcakmı bu modeller yoksa hepsini yurt dışınamı göndericek Hatsan? ;kffx;