mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Coming Soon
Lw namlu içinde coming soon bekliyoruz.
-
500Cc, lw namlu .çıksa baya iş yapar.
-
Gamo pelletin kalibresinde hata olabilir. jsb nin kalibresinde yanlışlık olucağını sanmam . 5.51 ile 5.52 arasında yiv izi konusunda bu denli fark olmaz .Yani birinde iz yokken diğerinde iz olucak kadar .
Namlunun bol veya hatalı olduğunu namluyu söküp içinden harbi yardımıyla pellet geçirerek anlayabilirsiniz ..Hatsanın eski bir yaylısında bu şekilde pellet geçirmiştim namlunun ortasına kadar sıkı geçen pellet yarıdan sonra bollaşan namluda serbest düşüşe geçiyordu Sizde bu şekil test edip burda paylaşırsanız çok iyi olurdu. -
Pellet izi jsb de olması lazımdı .demekki namlu bol . Anlayacağın namlu namlu değil .
-
Bu tüfeğe 6.35 de iyi giderdi ..25gr jsb yi gayet güzel hızlarla atabilir..Hayırlı olsun ..Bende bir ara patriot almıştım 20 kuruşta artık dirsekte ağrılar başlıyordu .Kurması zor olunca pek keyif kalmıyor ayrıca ağır olmasıylada ..Bu tüfekler av için mantıklı, az atış yapılacağı için. avda yasak gerçi .
-
Selçuk bey hayırlı olsun ..
Şu lw olayına net bir açıklık getirseler ,bu kadar zormu ...lw gelicek diye bekliyoruz ..gelmeyecekse gelmeyecek desinlerde olanı alalım . -
Hatsan düz nova
-
Bullpup tüfek ihtiyacım var. Tüfeği fuarda inceledim. Beklediğimden iyi gördüm tüfeği. Namlusuna güvenmediğim için almıyorum ..Kral yetkilileri burayı takip ediyorsa bilgilendirseler ne güzel olurdu lw namlu ile ilgili . Gerçi lw nin geleceği ile ilgili umudum kalmadı montajdaki arkadaşla konuşmamdan sonra.
-
Biraz önce kral ı aradım ..Montajdan yetkili bir arkadaşla konuştum .Böyle bir durumdan haberleri olmadığını söyledi ..Konuşmadan anladığım lw gelmeyecek .
-
İstanbuldaki fuarda kralın yetkilileri kendileri söylemişlerdi kesin gelecek diye .
-
Lw namlu ağustos eylül gibi gelicek deniyordu .bilgisi olan varmı acaba .
-
Nova compact ın valf büyüklüğü bt65 ile aynımı acaba ..nova compact 6.35 de iyi olurdu .sonuçta 250bar 500cc tüp çok iyi .
-
Yeni tüfekler 7joul güçte geliyor ..Alırken meydan ava söyleseydiniz orj gücüne çevirirlerdi.
-
Arkadaşlar en iyi tüfek işinizi en iyi gören tüfektir.
-
Neden 4.5 aldınız acaba ..Bu arada biz ömerliye gidiyoruz arasıra .yakınsanız gidelim .
-
Hayırlı olsun .Tüfeğiniz nasıl ,özellikle isabeti .
-
Fuarda tüfeklere baktık , malzeme kaliteleri işçilik boya vs gayet güzel...tetik geliştirilebilir .lw namlu saplantısı olanlar için (benim gibi) lw şart..zaten ağustota lw ler geliyor dediler... . Bullpuplara standart kutu yerine küçük kutu olmalı ..birde moderatörler isabeti bozuyormu acaba bozuyorsa iyileştirme olmalı ..
-
Kral pcp lerle olmadı şöyle bir gurupman ..inşallah lw gelince olucak
-
Bugün kralın standına uğradık ..Tüfeklerin malzeme kaliteside işciliğide gayet güzel ..Kundaklarda kullanılan plastik ahşap malzemeler ve işlenmeleride gayet güzel ...lw namlu konusunuda sorduk ağustos gibi bir tarih veriyorlar ama ağustostamı yola çıkacak namlular yoksa ağustostamı ellerine gelicek durum net değil ..yani birazdaha uzun sürebilir ..