Metro ile daha kolay olmaz'mı,fuar alanının girişine kadar gidiyor.
Toplu taşıma hakkında pek bilgim yok .Anadolu yakasından metroya binsem direk gelinebiliyormu acaba .Hangi durakta inmek gerekiyor ..Teşekkürler.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Metro ile daha kolay olmaz'mı,fuar alanının girişine kadar gidiyor.
Toplu taşıma hakkında pek bilgim yok .Anadolu yakasından metroya binsem direk gelinebiliyormu acaba .Hangi durakta inmek gerekiyor ..Teşekkürler.
Arkadaşlar fuara metrobüsle ulaşım varmı acaba .
Kocaman bir araziniz varsa arazinin içinde terası ve terasın önünde 300 metre atış alanı varsa .. Kompresör ve 300 barlık tüpleriniz varsa büyüğünden ..Tüfeğide terastaki mesanın üzerine konumlanırırsınız doya doya atarsınız ..Bunlar yoksa heleki bu tüfeği taşıyıp ayda bir iki kez atış yaparım diyen arkadaşlar bu tüfeğe yaklaşmasın
7.62 olsa bu tüfeğin kahrı çekilebilirdi .
Yurt dışında normal kundak bullpup dan daha pahalı ..bizim burda bullpup olunca değere biniyor
Tüfeği eleştirdik zamanında ama sonuç iyi oldu sanırım .Fuardada bir görüp alırız artık ..Test için teşekkürler .
Arkadaşa yazık olmuş .kumpasa komploya gelmiş sanki:)
Acaba son çıkan namlularda öncekilere göre gelişme varmı ..Bir.ara namlu üretimi için yurt dışından yeni bıçaklar gelicek ,şoklu olucak vs. denilmişti.
Bu arada videodaki isabet çok iyi .tebrikler.
Almışken hill alın arada fazla fiyat farkı yok ...aradaki fiyat farkından çok daha fazlasını almış olursunuz .
Nova compact güzel olmuş uzun versiyondan sonra, derli toplu olmuş ..Bu modelede plastik kundak yapsalar iyi olurdu .
Kral da usta başı bir ağbimize mesaj attım lw namlu ile ilgili ,şu an yok cevabını yazdı ..Ben lw olacağını sanmam ..banada bir bullpup lazım ancak namlu iyimi çıkacak kötümü diyerek tüfek almak büyük risk olur .Bence düşünenler beklesin ..Bir tüfek iyi diye sizin alacağınızında iyi olacağının garantisi yok .
Bir pcp yi pcp yapan namlusudur .Bu işi biraz bilenler namlu iyimi çıkacak kötümü çıkacak riskiyle tüfek almak istemez .Anlaşılan lw de olmayacak ..
Şimdi hatsan daha hızlısını çıkarıcakmış, adıda " Kara kobra " olucakmış.
Bu namlular bayadır gelememiş anlaşılan, tam gelicekken gemide batabilir .
Kraldan bir yetkiliyle görüştüm ..lw namlu siparişimiz var beklemedeyiz dedi..
Lw namlu farkı ne kadar olabilir ki ..Hatsanda gerçek lw mi bilmiyorum ama 150 lira gibi bir şey oynuyor fark ..
Yaparsın lw farkı koyar satarsın , hatsanın yaptığı gibi.. işine gelen lw olanı alır gelmeyen düz modeli.
Yani sonuçta müşteriye anlatmalık bir durum yok ,bahaneler var.
Şu lw namlularla satış nezaman başayacak haberi olan varmı .
Zetax beyin incelemesi baya can yaktı anlaşılan
Sizin bu konuyu açmanız ve zamanlaması ,biraz manidar olmuş
Arkadaşlar gurubun durumu ne oldu atışlara gidiyormusunuz.