Birde bullpup model çıkarılsa iyi olurdu.
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bizim eskiden gittiğimiz ömerli barajı var . Bolca yer var ömerlide .Şileye gitmenize gerek yok.
-
Takıma benide yazın ,yakında yakacık uğurmumcuya taşınıyorum
-
Birde bullpup işine el atılsa iyi olurdu..
-
Kırsalda dağ köylerinde yapan çok var. tek kırmaya eski 8-57 tüfek namlusu kitliyorlar. long range in dibine vuruyorlar. Kimiside ufak birde dürbün yapıştırıyor oohhhh yemede yanında yat .millet boşa vergi versin
-
Hala yürüyorum son mesajıda yanlış yazmışım:)
-
Yukarıdaki mesajı yolda yürürken telefonla yazdım .Düzenle butonu çalışmıyor. Forum yönetilerinin dikkatine.
-
Videoda bizi en çok ilgilendiren ithal edilen silahlarda kanen güç sınırlaması getirilmiş olması vede yakında yüksek güçlü silahlara ruhsatlandıra getirilecek olması .
Birde av doğa denilince aklıma hw leri ithalatcısı çok az kar koyarak ithal etmesi avdoğanın ise bu işi baya baya abartmasıdır. Yurt dışında 97k dan daha ucuz olan mod54 burada çok daha pahalı 97k dan -
Eski zamanlar çok iyiydi gerçekten, memlekette pcp yoktu ne hayaller kurardık . Kemal abinin aa ları getirmesi , yatagunun fx leri getirdiğinde yapılan buluşma , sonrasında türlü türlü muhabbetler Artık bu işler eskisi kadar keyifli değil orası gerçek .
-
Xiphias , teşekkürler eyv. Alpaslan abi atalım hele bi gelsinde.
-
Wd40 veya würth ile dediğiniz gibi harbileyeceğim.
-
Teşekkürler , dediğiniz gibi iyi olur. wd40 alayım yarın .Konuyu açtığım iyi oldu uzun zamandır yaylı kullanmamıştım ,bağzı şeyleri unutmuşum.
Geldiği gün namluya yağı basarım bir kaç saat öyle bekletirim ,iyice çözülür namlunun içi. -
Saolun arkadaşlar .Tüfek baya bi yatmış sorun çıkarmaz umarım .Aslında açıp bi temizlemek lazım ama tek başıma güvenemiyorum.
Bu arada kalibre seçimi olarak araştırdığım kadarıyla 6.35 i kaldırabilen gücü var tüfeğin. 5.5 olanından 5fpe civarı fazla güç ütetiyor . Chrono ölçümlerine göre 29-30 fpe. 6.35 pellet sıkıntısı ve fiyatları ayrı konu tabiki. -
Resimler
-
Arkadaşlar bir süredir patriot 6.35 alma düşüncem vardı..Bildiğiniz gibi geçmişte de 1. nesil efsanesi var.
Şimdiki üretimlere rağzı olarak bir kaç yere tüfeği sordum hiç bir yerde patriot yoktu. Güngör ava da sordum depoya bir bakalım haber veririz dediler. Bir kaç saat sonra aradılar benimde istediğim gibi 6.35 bir adet kaldığımı söylediler.Yalnız işin ilginç kısmı bu konuşmadan sonra başladı. İlk önce üretim tarihi nedir acaba diye sordum biraz konuşmadan sonra gez arpacığı metalmi diye sorarken tüfeğin 1. nesil olduğu ortaya çıktı . Sonra bayinin sahibiyle konuştuk, tüfeğin depoda unutulduğunu yıllarca yattığı anlaşıldı..Tabi bir yandan 1. nesil efsanesini düşünürken bir yandanda tüfeğin yıllarca depoda yattığını düşünüp tüfeği almakta tereddüt ettim .Tüfeğin fotoğraflarınıda çekip gönderdiler watsap vasıtası ile, tüfeği almaya karar verdim. İyimi yaptım kötümü yaptım hala karar verebilmiş değilim arkadaşlar. Yarına yada pazartesine tüfek gelir . Tecrübelerimi burdan yine yazarım. Bu tüfek hakkında tecrübeli arkadaşlardan da bilgi aktarımı bekliyorum .Saygılar. -
At44 ü birde bullpup ile çıkarsalar tam olacak.
-
Çizim yapan arkadaşların eline sağlık .
At44 için bullpup kundağı hatsanda çıkarıcaktı ,birkaç kere mesaj attım hatsana bu konuda .çalışma yaptıklarını zaman veremeyecekleri söylediler .Umarım kısa zamanda çıkarırlar -
Hatsanın sitesinde mod60-70-85-88-90-95-99 serileri için çıkış hızları aynı yazılmış. Resimlerde 95-99-88 model tüfeklerin gövdeleri daha uzun gibi geldi bana yani daha güçlüler sanırım ...Hatsanın sitesindede 88-95-99 lar ile 60-70-85-90 modellerine uyumlu vortex pistonlar farklı olarak gösterilmiş ..Acaba doğrumu düşünüyorum 88-95-99 serileri diğerlerinden güçlümüdür acaba..
-
Bu katre namluya nasıl sürülecek
-
Uygun bir yer bilen varsa nokta belirleyelim arkadaşlar.